хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниСокілВ Києві відбувся турнір присвячений пам'яті Юрія Шундрова

31-08-2020 23:17 Геныч

29
та 30 серпня на льодовій ковзанці, що знаходиться на території ВДНГ у Києві був проведений турнір серед вихованців ДЮСШ 2005 та 2006 років народження, присвячений пам’яті видатного українського воротаря Юрія Олександровича Шундрова.

Організатори змагання запросили найкращі колективи у цих вікових групах за підсумками чемпіонату України серед юнаків сезону 2019-20:

Чемпіона по 2005 року «Білий Барс» (ДЮСШ «Зміна» м. Біла Церква)
Срібного призера — ДЮСШ «Сокіл» (м.Київ)
Бронзового призера — «Кривбас» (ДЮСШ №1 м. Кривий Ріг)

Чемпіона по 2006 року — ДЮСШ «Сокіл» (м.Київ)
Срібного призера — СДЮСШОР (м.Харків)

Для дотримання норм профілактики та не розповсюдження COVID-19, трансляція турніру велась на два великих монітори, які були розміщені на вулиці, біля льодової ковзанки.

Регламент змагань передбачав проведення трьох періодів по 20 хвилин «чистого часу»
Серед результатів турніру в першу чергу треба відмітити перемогу з великим рахунком, яку завдали молодші (2006) «соколята» своїм старшим (2005) однокашникам по ДЮСШ. Підопічні Андрія Савченка перемогли вихованців Раміля Юлдашева з рахунком 9:2
Команда з Білої Церкви, мабуть, буквально сприйняла товариський статус турніру, звівши три матчі з чотирьох до «футбольної нічиї» 1:1.
На превеликий жаль, глядачі не змогли насолодитися повною мірою принциповим двобоєм між однолітками з Батьківщини шостого президента України та їх столичними суперниками. За рахунку 3:4 тренер «Кривбасу», Олександр Пойда не задоволений рішенням судді,вирішив увести своїх гравців з льоду.
Так чи інакше — турнір видався напрочуд своєчасним та функціональним. Тренери побачили реальний стан справ і рівень готовності своїх вихованців та ще мають достатньо часу для внесення коректив у тренувальний процес напередодні старту нового чемпіонату України серед юнаків.

За підсумками змагань золото та бронзу вибороли представники ДЮСШ «Сокіл» 2006 (тренер- Андрій Савченко) та 2005 (тренер- Раміль Юлдашев) років відповідно, між ними розмістилися їх сусіди по столичному регіону — вихованці ДЮСШ «Зміна» «Білий Барс» з Білої Церкви (тренер — Євген Степанов)
Відео: нарізка голівВідео 30 серпняВідео 29 серпня

Фото з Фейсбуку





За матеріалом ФХУ
Комментарии для этой страницы выключены.