хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниСокілСьогодні, 22 жовтня о 18:00, матчем «Маріуполь» - «Сокіл» стартує п’ятий сезон 2020/21 УХЛ Паріматч!

22-10-2020 14:17 Геныч

У четвер, 22 жовтня в Маріуполі відбудеться перший матч 5 ювілейного сезону чемпіонату УХЛ Паріматч. Спочатку нова льодова арена Mariupol Ice Center відкриє свої двері і проведе офіційне відкриття, а потім свій перший матч в чемпіонаті зіграють абсолютний дебютант УХЛ «Маріуполь» та відроджений МХК «Сокіл». Нагадаємо, що діючим чемпіоном УХЛ Паріматч є ХК «Кременчук».




[size=3]22 жовтня [/size]

[size=3]18:00 ХК «Маріуполь» — МХК «Сокіл», пряма трансляція на телеканалі XSPORT[/size]

У четвер, 22 жовтня в Маріуполі відбудеться дві історичні події. Для міста — відкриття арени в Маріуполі, а для УХЛ Паріматч — поєдинок між абсолютним дебютантом ліги ХК «Маріуполем» і новоствореним київським МХК «Сокіл».

ХК «Маріуполь» відразу поставив собі високі цілі, підписавши головним тренером досвідченого українського наставника — Олександра Сеуканда. Крім цього команда сформована з досвідченого українського кістяка із закордонним посиленням.

Головний тренер команди — досвідчений і авторитетний у світі хокею тренер. Сеуканд 17 років очолював київський «Сокіл», з яким 11 разів ставав чемпіоном України. Крім клубної кар'єри, наставник маріупольської команди очолював збірну України в елітному дивізіоні, а в в УХЛ Паріматч Сеуканд два сезони був на чолі харківського МХК «Динамо».




Склад маріупольського клубу поповнили вже знайомі українському вболівальнику гравці, які в різних командах показували свої якості і відмінну гру. Основним голкіпером маріупольської команди буде Тимур Мамедов, який позаторік виступав в МХК «Динамо», а також воротарську позицію посилили молоді Олександр Качула і Максим Дуве.

Серед захисників можна виділити досвідчених Дениса Петрухна і Олексія Мельникова, які мають досить великий багаж знань та лідерські якості. Також в складі новачка УХЛ заграють Олександр Воронін (перейшов з «Крижвних Вовків») і Валентин Сірченко (перейшов з «Дніпра»).

В нападі «Маріуполя» вже сьогодні можна буде побачити Микиту Коваленка, Владислава Лугового і Руслана Ромащенка (всі — з «Дніпра»), Вадима Мазура та Дениса Мостового (обидва — з «Білого Барса»), Миколу Дворника (перейшов з «Крижаних Вовків»), Ріната Дурдиєва і Івана Панова (обидва — з МХК «Динамо»), Володимира Чердака, Микиту Олійника і Кирила Бондаренка (всі — з «Кременчука»)

Також команду підсилив ряд легіонерів, які мають досвід виступів у ВХЛ, МХЛ, КХЛ, білоруській Екстралізі, чемпіонатах Казахстану, Румунії, Туреччини та Чехії.

Якщо говорити про склад киян, то відроджений МХК «Сокіл» провів непогану роботу по формуванню складу і, крім талановитої молоді, підписав досвідчених хокеїстів, які довгий час пограли не тільки в чемпіонатах України, а й закордонних лігах. Наприклад, вперше за довгий час в рідний чемпіонат повернуться вікові форварди збірної України Андрій Міхнов і Дмитро Німенко. Минулий сезон нападники провели в чемпіонатах Білорусі та Румунії.

Також в складі киян виступатимуть молоді Фелікс Морозов і Олександр Пересунько, які до цього виступали в молодіжних лігах Канади і США. Також обидва нападаючих були ключовими гравцями юніорської та молодіжної збірних України на чемпіонатах світу в Києві, а в майбутньому напевно стануть основними і в національній команді.

Основу клубу складають юні гравці, яких тренерський штаб посилив досвідченими українськими нападниками. Наприклад, в чемпіонаті УХЛ Паріматч зіграє Богдан Ступак, який до цього пробував свої сили в Європі, після перерви в кар'єрі на лід знову повернувся Антон Рубан, а також в «Сокіл» перейдуть екс-гравці «Білого Барса» (Пеленський, Симчук, Середницький і Панченко).

Головним тренером команди є Олег Шафаренко, для якого це тільки перший крок в якості тренера професійної команди.

У передсезонний період «соколята» зіграли три товариські поєдинки — двічі проти «Крижаних Вовків» (4:1 і 4:2) і один раз проти «Білого Барсу» (9:2). У всіх трьох матчах підопічні Олега Шафаренка здобули перемоги.

Таким чином, можна вважати, що обидві команди сповна готові до дебюту в чемпіонаті УХЛ Паріматч. Сьогоднішній поєдинок — початок нової історії як для кожної з цих команд окремо, так і для всього українського хокею.

Дивіться пряму трансляцію зустрічі між «Маріуполем» і МХК «Сокіл» вже сьогодні о 18:00 в прямому ефірі телеканалу XSPORT.

УХЛ




Ось що хочу сказати з цього приводу...


Nazarini зайди на ветку Український футбол!
всем привет.с победой.
Гапшенко типа сайт айспорт вел. А потом типа скаут Лас Вегаса
где плачинда пропал? и серега гапщенко?
джино и буль буль это один и тот же человек?

та идите нахуй!https://www.youtube.com/watch?v=CGRdTIUXjao&feature=emb_title

сказано в стиле бульона.
Всем привет ! С победой !
джино-джино,

та идите нахуй!https://www.youtube.com/watch?v=CGRdTIUXjao&feature=emb_title

четко сказал)))прямо от души

Боря пмдор

гей?
Боря пмдор
Якщо і нагороджувати Кубком Відкриття УХЛ —то потрібно Сокіл А ви поци в УХЛ придумали нагородити —чи Борю чи Мазура —і скажіть що це за ХУ-ня
Божество Боря воскреси динамо
Вакцины будут испытывать не за деньги
Та какие вакцины))) украинцы нищие и это плюс. Никто прививатся нк будет. А вот от гриппа привиться нужно
не парься по поводу бори. парься что сейчас будут испытывать на украинцах российскую вакцину от коронвируса выдавая ее за украинскую. если не получится то будут говорить что это украинская они ничего не могут с газпрома заорут. а если поможет вакцина, то выдадут что это была братская помощь братьям украинцам.кум газпром уже попрообовал«вакцину» .ониж супрун не даром сняли кторая не давала здесь делать эксперименты и всей фармацевтическрой мафии не давала зарабатываать. ты ж тоже попал под влиянее пропаганды кума путина называл ее доктор смерть))
янык хотел получать откаты от добычи от иностранцев и китацев . но наши пацаны типа юлы бойко ,юры темошенко хотели тоже по участвовать в добыче, а газпром охуел от серьезности всех тех залежей и полученных откатов от западных пацанов .поэтому и спиздили все это добро украинское .а яныку на запад нельзя — там западные пацаны потребовали б возврат с процентами и упущеенной прибылью за 300 лет вперед поэтому ему деваться было некуда как бежать в газпром. это в кратце .а лучше у буль —буля все это распроси он все нюансы знает.со всеми именами и что почем
джино,

там Боря как Янык съебется или дает откаты, чтобы его не трогали?

не сьебется. янык оказался не в нужном месте а точнее не в нужное время. если бы до яныка у нас отобрали вторые в европе залежи газа во круг крыма черном и азовском морях то янык был бы уважаемым политиком во ес и северной америке . вся эта хуйня с лугандоном и крымом чисто изза газа .украина могла стать вторым катаром примерно к 2022 году по уровню ввп на укра . а русский мир это операция прикрытия чтоб скрыть вровство месторождений
Suomi-Suomi, там Боря как Янык съебется или дает откаты, чтобы его не трогали?
джино,

это образно сказанону типа поддерживает

где я его поддерживаю?))) я констатирую факты,если чтото есть путевое то почему не признать этого у яныка тоже ж наверное были правильные дела
Шо тебе дурачку сказать,одевай штаны и иди спать
ты свою мамку так утешил? молодец
хороший сынуля
Да не переживай ты так залечи свое разорваное очко и приходи снова
Наверное кацы и белорусы лучше играют, чтобы было зрелище, а не убогое катание по кругу

— твою мамашу шмару только по кругу пускают
Меня здається, що на це повинні відповідати не УХЛ, а платники податків в Києві, якщо це їх непокоїть.
Наверное кацы и белорусы лучше играют, чтобы было зрелище, а не убогое катание по кругу
Что за ху-ня в УХЛ Создали две команды Сокол и Ледяние волки Эти команды финансирует Городской Бюджет г Киева —а в командах играют всего 25 проц Украинцев Остальные 75 —это кацы и белоруссы Вы —поцы с УХЛ-а не хотите вы ответить —почему налогоплательщики г Киева- должны платить деньги кацам и другим иностранцам И еще —зачем детский хоккей в Украине —если и дальше будут играть и кацы и иностранцы
лохам впарили за 100 лямов хуйню, а они рады
АРЕНА, бля на 220 рыл
джина построй лучше тогда пизди
Следующие
Загрузка...