хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниНаціональна збірнаХокеїсти, які покинули лави збірної України, відсторонені від участі в усіх змаганнях

17-11-2021 12:43 Josh

Дисциплінарний комітет Федерації хокею України тимчасово відсторонив сімох хокеїстів, які самовільно залишили лави національної збірної напередодні меморіалу Тамаша Шарозі в Будапешті, від участі в будь-яких спортивних заходах. Таке рішення ДК ФХУ прийняте на основі доповідних тренерсько-адміністративного штабу національної і молодіжних команд України та виконавчого директора Федерації хокею за підсумками листопадових учбово-тренувальних зборів.

Хокеїсти “Донбасу” Пилип Пангелов-Юлдашев, Віталій Андрейків, Віктор Захаров, Олександр Пересунько, Микита Буценко та Ілля Коренчук, а також представник “Краматорська” Павло Таран не мають права виходити на лід у будь-яких офіційних змаганнях до тих пір, поки розглядатиметься відкриті ФХУ провадження щодо зриву підготовки національних збірних до чемпіонатів світу-2022 у дивізіоні 1В.

При цьому члени ДК вирішили не застосовувати попередніх санкцій до юнаків з клубів “Донбас” і “Молода гвардія”, які так само покинули лави збірних до 18-ти і 20-ти років до моменту завершення розслідування. Дисциплінарний комітет врахував, що рішення хлопці могли приймати під тиском, що, враховуючи вік юних спортовців, може вважатися серйозною пом’якшуючою обставиною. Очікуємо на подальший розгляд проваджень щодо причетних до ситуації зі зривом підготовки національних збірних гравців, офіційних осіб і хокейних клубів.

ФХУ

Ось що хочу сказати з цього приводу...


джино,

главное селфи сделать

какая зарплата у зубко? у него телефон минимум за 40тысяч судя по фото
а чего федотенко и поникаровского они не отстраняли?)))))))))))))))))))а эти парни которые отказались играть пишут историю а вот лялька вляпался в историю
Кто из
Рыбалко, Алексеев Мажуга, СмирновПавленко, КузьменкоРубан,
Значит по два сезона
====================
уже отиграли
Опущен и опидорачен Зубко

не понадобится — они за сб. России не играли

Значит по два сезона
этим талантам ее понадобится отыграть по 4 сезона в ЧУ .
======================================
не понадобится — они за сб. России не играли

Теперь будут трубить что вырастили 7 талантов для сборной

этим талантам ее понадобится отыграть по 4 сезона в ЧУ .
Ага. Собственной грудью вскормил
Теперь будут трубить что вырастили 7 талантов для сборной
Зубко домовився з IIHF про реєстрацію Єгора Мажуги, Михайла Рибалка, Андрія Алексєєва, Єгора Кузьменка, Антона Рубана, Олександра Павленка та Андрія Смирнова, як хокеїстів, що мають українське спортивне громадянство. Залишилося дочекатися Указу Президента. Так що санкцій проти Сокола небуде — це фейк банди Колеснікова.
Хоккейный клуб «Донбасс» сообщает, что чемпион Украины подал судебные иски о неправомерных действиях ФХУ.
Вопрос о сятии очков с Сокола не рассматривался и не будет рассматриватся до окончания регулярки в связи с массовым
принятием укргражданства игроками Сокола.
джино, и где был нанятый снайпер?
«Бэндэр пошел в разнос»
главное селфи сделать

http://fhu.com.ua/index.php/zbirnikomandi1/2978-trenerskyi-shtab-zhinochoi-zb...

а разьве женский чемпионат уже стартовал?

Уж не засланный казачок зубко,

друг Падакина
Уж не засланный казачок зубко, он так смело разваливаетавторитет фху, что останется одно ппелище
ФХУ пошла в разнос
А где на фото его ХАЗЯИН?
Хоккей PRO: «Сокол» лишится 24 очков в чемпионате УХЛ и опустится на 7 место

В этом сезоне ФХУ уже наказала «Рулав Одд», «Донбасс» и «Краматорск»

УХЛ
Федерация рубит сук на котором сидит уже тоже перейдет после такого идиотского решения в Суперлигу, итого уже 7 команд
Сокол Добро пожаловать в Суперлигу!
Федерация хоккея Украины накажет техническими поражениями и киевский «Сокол», который сейчас лидирует в чемпионате Украинской хоккейной лиги. Telegram-канал ХоккейPRO сообщает, что такое решение обнародует ДК ФХУ в понедельник 22 ноября. «СОКОЛ» ЛИШИТСЯ 24 ОЧКОВ В ЧЕМПИОНАТЕ УХЛ И ОПУСТИТСЯ НА 7 МЕСТО
Клуб “Донбас” буде покараний технічною поразкою за поєдинок регулярного чемпіонату Української хокейної ліги проти херсонського “Дніпра”. Зустріч відбулася вчора, 17 листопада і завершилася перемогою донеччан 3:1.
Ватная Хоккейная Лига ближе чем когда бы то ни было.
8 листопада 2021 року суддя Господарського суду міста Києва Сергій Стасюк не задовольнив колективної заяви клубів “Донбас”, “Білий Барс” і “Динамо” (Харків) щодо визнання недійсним та скасування рішення загальних зборів учасників Товариства з обмеженою відповідальністю “Українська хокейна ліга” від 9 липня 2021 року в частині збільшення статутного капіталу товариства за рахунок додаткового вкладу третьої особи — Всеукраїнської громадської організації “Федерація хокею України”.
Что они там в ФХУ курят?О какой ТП речь?

так ведь Сокол не передодне выиграл 4-2!

Виграв свій матч у Херсоні й “Донбас”. Правда, в зустрічі брали участь усі шість хокеїстів, які минулого тижня здійснили втечу з лав національної збірної, котра у Будапешті готувалася до товариських поєдинків з італійцями і угорцями. Пилип Пангелов-Юлдашев, Віталій Андрейків, Ілля Коренчук, Віктор Захаров, Микита Буценко і Олександр Пересунько допомогли “Донбасові” перемогти 3:1.

Як відомо, напередодні Дисциплінарний комітет Федерації хокею зарахував технічну поразку в матчі з “Соколом” “Краматорську”. За те, що свідомо проігнорувавши рішення ДК ФХУ, краматорці задіяли в матчі Павла Тарана, ще одного відстороненого на час розслідування провадження щодо зриву підготовки національної збірної підготовки національної збірної хокеїста.
Следующие
Загрузка...