хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниСокілСокіл дізнався суперників по Континентальному кубку 2022/23

21-06-2022 12:44 Josh

IIHF Continental Cup
Сьогодні у форматі онлайн відбулося жеребкування перших трьох раундів Континентального кубка. Єдиний представник України в майбутньому єврокубковому сезоні – чемпіон і володар Кубка України київський «Сокіл» — розпочне виступи з третього раунду, який пройде 18–20 листопада 2022 року.

Група F (Нітра, Словаччина)
«Унія» Освенцім, Польща
«Сокіл» Київ, Україна
«Нітра», Словаччина
переможець групи D

Зауважимо, що один із майбутніх суперників киян, польська «Унія» з Освенціма нещодавно поповнила свій склад двома гравцями збірної України – оборонцем Пилипом Пангеловим-Юлдашевим та нападником Андрієм Денискіним.

До Фіналу чотирьох, матчі якого відбудуться 13-15 січня 2023 року, пробиваються по дві найкращих команди.

ФХУ

Ось що хочу сказати з цього приводу...


IIHF на своем официальном сайте сообщила, что «Сокол» не сыграет в следующем сезоне в Континентальном кубке. Сообщается, что причиной этого являются финансовые и организационные обстоятельства.
Вместо киевлян в еврокубке выступит «Кременчуг», который был вторым в УХЛ до завершения чемпионата из-за полномасштабного вторжения в рф. Кременчужане уже играли в КК в сезоне 2015/2016.

Напомним, что в квартете украинский клуб сойдется с «Нитрой», «Унией» и победителем группы D предварительного раунда.