хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Форуми 1. ХоккейДетский хоккейДЮСШ «Білий Барс»

 



Версия для печати
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
04-12-2011 19:27 GMT+2 - #103551 Цитировать выделение    

БВУФК Білий Барс-Динамо-СДЮСШОР7:3 ( 0:0 0:0 7:3 )
10:15БВУФК Білий Барс-Динамо-СДЮСШОР2:4 ( 0:0 0:0 2:4 )
14:45Крижинка-99-Білий Барс-996:0 ( 0:0 0:0 6:0 )
http://www.fhu.com.ua/

Добавлено (6 мин.) :
Із броварської газети «Нове життя» за 2 грудня 2011 р. :

Крок назад – два вперед.

Тривають матчі чемпіонату України з хокею серед юнаків 1995-1996 років народження де грає «БВУФК Білий Барс» із Броварського району.Цього сезону в минулорічного чемпіона сталися великі зміни. Із тих,хто здобував чемпіонські титули,залишилося лише п’ятеро юнаків 1995р.н .Решту склали новачки,які приїхали на навчання до Броварського вищого училища фізичної культури з різних регіонів України. Нелегко доводиться хлопцям – постійно потрібно демонструвати, що ти не гірший за попередників. Тому юні хокеїсти і стараються в кожному поєдинку належний рівень гри, хоч не завжди це й удається. Зіграно вісім матчів з чотирма суперниками – в активі команди20 очок із 24 можливих. Нелегким виявився повторний поєдинок із харківською

«Дружбою – 78», коли для виявлення переможця пробивалися штрафні кидки (буліти). І зовсім інший виглядав хокейний колектив у двобоях із київським«Соколом-95».

У першому «барси» самі «привезли» собі поразку. Причина одна – відсутність майстерності і морально-вольових якостей. Зате в іншому, врахувавши власні помилки, колектив із Броварщини переміг – 4-3.Радує й те, що два нападники, досвідчений Сергій Кузьмик і юний Віталій Лялька, — в списку кращих бомбардирів. Не втояв перед юнаками і ХК «Крижинка-95». Попереду нові поєдинки. Будемо сподіватися на те, що хлопчаки знову боротимуться за перемогу в українському чемпіонаті.

РАЙОН:

· ХК «ДЮСШ Білий Барс-99» на льодовій арені ТРЦ «Термінал» провів два матчі зі своїми однолітками із харківської «Дружби – 78». Початок першого матчу був не дуже приємним для колективу із Броварського району. З перших хвилин юні харків’яни розпочали масовані атаки на ворота суперника. Непогано грав воротар господарів Андрій Любімов, але й він не зміг врятувтати від чотирьох пропущених шайб. За п'ять хвилин до закінчення поєдинку вони програвали 0:4. І тут «барсики» зуміли відіграти 3 шайби, але на більше їх не втсачило – 3:4. У потворному матчі перевага гостей була ще більшою – 0:7.

Сторінку підготував ВАСИЛЬ БИСТРИЙ
P.S.

ЗАВЖДИ ПІДТРИМУЙТЕ ХК «БВУФК БІЛИЙ БАРС – 1995-1996»

І ТАКОЖ ХК «ДЮСШ БІЛИЙ БАРС – 1999»
Это сообщение было отредактировано Юрій (04-12-2011 19:33 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Hockey99
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
14-12-2011 10:54 GMT+2 - #104178 Цитировать выделение    

#103095 Hockey99 :
Юрій

Што вы можете сказать по поводу слухов об ответе на какой то запрос о том какого года Орещенко?
говорят што после того што он кого то из вашей команды 99 года травмировал вы давали запрос в Дрепр откуда Орещенко родом и вам сообщили што он 98 года. это правда? если это правда то што вы собираетесь делать дальше? во будет прикол если он 98 года

мой вопрос остался без ответа
Это сообщение было отредактировано Hockey99 (14-12-2011 10:55 GMT+2)


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
19-12-2011 12:45 GMT+2 - #104596 Цитировать выделение    

[size=5]СДЮСШОР – Белый Барс[/size]

[size=3]Кто больше хотел тот и побеждал[/size]

В первой встрече, в упорной борьбе, победу одержали гости. Несмотря на то, что хозяева первыми добились успеха в середине первого периода, «Барсы» проявив большую волю к победе, сумели взять свои заслуженные три очка.
Вторая встреча прошла по аналогичному сценарию, за исключением того что теперь более напористыми оказались хозяева.
Из того что хотелось бы отметить отдельно – реализация голов в меньшинстве. В первой игре роковой для СДЮСЩОРа оказалась заброшенная шайба от Броварчан, играющих в меньшинстве, а во второй встрече СДЮСШОР трижды забрасывал в меньшинстве, причем две шайбы на последней минуте встречи.

[size=4]1:2 (1:0; 0:1; 0:1)
4:1 (0:1; 2:0; 2;0)
[/size]

Общее мнение автора об игре не однозначное. С одной стороны радует боевой дух соперников, с которыми хоккеисты выходят на лед. На площадке есть борьба, напряжение и как следствие интрига об исходе поединка сохраняется до финальной сирены. Но с другой стороны есть некоторое разочарование от тактических действий команд и индивидуальной игры хоккеистов. Временами было ощущение «дежавю» от действий команд на площадке. Слишком частые падения на ровном месте, сбивания «в кучу», отброс шайбы порой напоминали игру команд двух летней давности, когда воля есть, а умения категорически не хватает.
Будем, наедятся, что в будущем команды заиграют в хоккей не только ногами и клюшками, но и прежде всего «головой».
http://hc99.kharkov.ua/events/78.html


http://hc-bbars.com.ua
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
24-12-2011 07:05 GMT+2 - #104917 Цитировать выделение    

Товариська гра ДЮСШ «Білий Барс» — «Сокіл-99» 3-5, по булітах 1-2.
Дякую команді «Сокіл-99» за дуже ранній візит ! Гра почалась о 6 год. 00 хв.


http://hc-bbars.com.ua
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
05-01-2012 16:16 GMT+2 - #105666 Цитировать выделение    

23-25 грудня на катку Льодового палацу імені Степана Бандери проходив перший всеукраїнський турнір з хокею серед дітей на призи газети «Калуський нафтохімік».
О 15:45 подовжилися баталії на хокейній площадці між командами хк «Тигри» м. Вінниці та хк «Білий барс» м. Бровари, здавалося що, у броварчан все під контролем тому що, усі дії переважно проходили в зоні суперника, та різкі контратаки тигрят теж давали результат і вони зуміли довести рахунок до нічиєї 4:4, в серії булітів Тигрятам посчастило більше їм дісталося два очки, Барсам залишилося одно.

Другий день розпочався зранку о 10:00 з команд хк «Білий барс» та «Спарта» і тут Бровари показали свій бійцівський характер, що вони гідні поборотися і за перше місце в турнірі гра скінчилась сухим рахунком 5:0 на користь хк «Білий барс.

Третій поєдинок другого дня провели хк «Білий барс» та хк «Цунамі» Івано- Франківськ , Броварські хлопчаки теж розгромили свого суперника з рахунком 13:1.
Головною подією та найбільшою інтригою дня був третій поєдинок в якому мали схрестити клюшки дві команди лідерів турніру якими стали «Білі ведмеді» (Калуш) та «Білий барс» (Бровари).
По набраним очкам гра получилася фінальною в якій вирішувалось кому дістанеться перше місце та головний приз, кубок від газети «Калуський нафтохімік».
Матч відбувся о 13:00 багато вболівальників м.Калуша прийшли вболівати за своїх маленьких калушан. Гра розпочалася з силового протистояння обох команд, ніхто не хотів поступатися лідерством, швидкі атаки та контратаки команд валилися об Калуського та Броварського воротарів, барси зуміли першими відкрити рахунок та ведмеді швидко його зрівняли, перший період скінчився нічийним рахунком 2:2. У другому періоді команди теж не збавляли темп хоча більше дій проходило в зоні суперника Калушан, «Білі ведмеді» обстрілювали ворота гостей, но шайба попадала то в штангу то в воротаря «Білого барса», калушани таки зуміли закинути третю шайбу, но Бровари швидкою контратакою зуміли таки зрівняти рахунок під кінець другого періоду. Третій перід розпочався знову нічийним рахунком 3:3, в третій частині напруженого поєдинку команди боролися не шкодуючи ні себе ні свого суперника, гра перейшла в силове протистояння, та десять хвилин до закінчення «Білі Ведмеді» зуміли закинути каучуковий диск в сітку свого суперника, барси підвищили темп щоби зрівняти рахунок, но захисники калушан не давали їм такої можливості, на послідній хвилині матчу швидкою атакою «Білі ведмеді» зуміли закинути ще одну шайбу і довести свою перевагу над суперником. Гра скінчилася рахунком 5:3 на користь калушан. Таким чином здолавши своїх суперників у всіх поєдинках хк «Білі ведмеді» стали переможцями на першому всеукраїнському турнірі з хокею в м. Калуші.

http://bili-vedmedi.at.ua/news/bili_vedmedi_premozhci_na_pershomu_vseukrajins...

Добавлено (2 мин.) :
Різдвіяний турнір в м. Києві по 1999 року

Гра за 5 місце:

ДЮСШ «Білий барс» — «Сокіл-2000» 2-1.

Это сообщение было отредактировано Юрій (05-01-2012 16:18 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
08-01-2012 08:04 GMT+2 - #105776 Цитировать выделение    

Товариська гра «Сокіл-2000» — ДЮСШ «Білий Барс» 2-4.


http://hc-bbars.com.ua
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
11-01-2012 21:18 GMT+2 - #106016 Цитировать выделение    

Сьогодні в Терміналі відбулося урочисте підняття прапора НОК та державного прапора України , що присвячуються Юнацьким Олімпійським іграм в Інсбруку, які піднімали хокеїсти БВУФК «Білий барс».

Учасниками святкових заходів стали президент НОК, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка, голова київського обласного відділення НОК Іван Куроченко, представники обласної, міської та районної влад, відомі спортсмени: Валентина Шевченко, Олександр Корчмід, Сергій Бреус, Олександр Багач, Людмила Блонська , а головні учасники — це діти, які вщент заповнили трибуни Льодової арени.
Учасниками параду юних спортсменів стали хокеїсти ДЮСШ «Білий Барс» та «Сокіл-99» , які в кінці заходи провели короткий товариський матч. Мабуть це перший дитячий хокейний матч в Україні при такій кількості глядачів ?
Після юних ковзанярів, які показали на льоду катання по колу та «кувшинчики» на лід вийшли юні хокеїсти. Більшість дітей на трибунах мабуть вперше побачили дитячий хокей на льоду ?
«Сокіл-99» першими закинули шайбу, але окрилені підтримкою трибун гравці «Білого Барсу» ішли вперед, і закинули у відповідь 3 шайби, здобувши першу перемогу ,у іграх із «Соколом-99».
Атмосфера на трибунах була вражаюча. Усі діти, батьки, вболівальники отримала багато позитивних емоцій. Вітаю команду з перемогою !
Про захід тут : http://www.noc-ukr.org/ua/news/2012/01/11/5361.html

P.S. Вперше в Україні побачив справжню популяризацію дитячого хокею, яку зробили не ФХУїсти, а олімпійський комітет. Жодного ФХУїста там я не бачив. При подібній атмосфері могли б проходити більшість матчів дитячих ЧУ, якби ФХУїсти проводили відповідну роботу з управліннями освіти та спорту. У них вже і дорослий ЧУ забрала ПХЛ, а вони все ніяк не можуть повернутись обличчям до дитячого хокею.


http://hc-bbars.com.ua
 
буль буль
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
харьков
11-01-2012 21:43 GMT+2 - #106022 Цитировать выделение    

РОЗДІЛ 14. ПІДГОТОВКА РЕЗЕРВУ У ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКИХ ШКОЛАХ
Стаття 64. Вимоги до підгтовки резерву в ДЮСШ
64 в.1. В організаційній структурі хокейного клубу повинна бути хокейна школа, з тим самим найменуванням, що й хокейний клуб, та гарантією участі дитячо-юнацьких команд у чемпіонаті України.
64.2. Хокейні клуби, які беруть участь у змаганнях, мають виконати вимоги щодо хокейної школи в повному обсязі протягом трьох (п‘яти) років. В тому числі:
64.2.1. у сезоні 2011/2012 всі клуби, що не мають школи, повинні розпочати процес створення школи (реєстрація, ліцензування, підбір викладацьких кадрів, набір учнів тощо);
64.3. Клуби, які не мають своєї хокейної школи у сезоні 2011/2012 років, повинні укласти угоду з дитячо-юнацькими спортивними школами (ДЮСШ), брати участь у фінансування навчального процесу кандидатів у резерв клубу, а також фінансувати їх участь у першості України.
http://phl-ua.com/index.php/statut/53-2011-12-05-16-47-51
Можливо за невиконання регламенту треба зняти клуб із чемпіонату ?
Шановний Юрій!
Чи входить в організаційну структуру хокейного клубу «Білий Барс» ДЮСШ «Білий Барс» ?Чи може укладена угода між профессійним клубом і ДЮСШ «Білий Барс»?


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
12-01-2012 05:27 GMT+2 - #106031 Цитировать выделение    

буль буль,

Є 2 команди в дитячих ЧУ «Білий Барс» і 1 команда меншого віку. А щось дитячих команд інших клубів із назвами клубів, крім «Сокола» катма ?


http://hc-bbars.com.ua
 
komt
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
12-01-2012 08:19 GMT+2 - #106040 Цитировать выделение    

Как же про Донбас забыли? Они максимально приблизились структурно-финансово к связке клуб-школа. А вот Сокол уже просто «однофамильцы», никакого отношения клуб к школе не имеет.
Пальма первенства у ББ, Буценко молодец, с пацанами который год работает.

Это сообщение было отредактировано komt (12-01-2012 15:20 GMT+2)


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
13-01-2012 22:54 GMT+2 - #106225 Цитировать выделение    

ЧУ по 1999 року, 14 і 15 січня. Каток Оболонь. Початок ігор об 15 год. 00 хв.

Білий Барс-99-Сокіл-99


http://hc-bbars.com.ua
 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
13-01-2012 23:50 GMT+2 - #106239 Цитировать выделение    

Юрій,
Ну тебе ж конкретно людина(буль буль) спитала чи є угода і чи входить в структуру,а ти крутиш як циган сонцем,якщо не знаєш так і скажи.А те що у проф.клубу і дитячої команди однакові назви ні про що не свідчить,або свідчить про відсутність фантазії.

Добавлено (1 мин.) :
По твоєму дитяча команда челябінська повинна називатись — тракторенята?

Это сообщение было отредактировано Зодчий (13-01-2012 23:52 GMT+2)


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
14-01-2012 23:31 GMT+2 - #106293 Цитировать выделение    

Білий Барс-99-Сокіл-99 2:3 Б ( 0:0, 1:0, 1:2, 0:1 )

Вітаю «Білий Барс» із першим очком, здобутим у іграх із «Соколом» в офіційних матчах і за чудову гру.
«Сокіл» за декілька хвилин до закінчення гри зумів зрівняти рахунок,і нажаль переміг у серії булітів.

Дружба-78-БВУФК Білий Барс2:3 Б ( 0:00:02:20:00:1 )

Вітаю !


http://hc-bbars.com.ua
 
berkut
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Київ
15-01-2012 00:21 GMT+2 - #106295 Цитировать выделение    

Юрій,
А действительно! Какое отношение имеет ХК ББ к ДЮСШ ББ ?
Входит ли ДЮСШ в структуру ХК ББ ? А?


_Berkut Kyiv _
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
15-01-2012 21:50 GMT+2 - #106337 Цитировать выделение    

Дружба-78-БВУФК Білий Барс5:6 ( 0:0, 0:0, 5:6 )
Білий Барс-99-Сокіл-99 2:3 ( 2:0,0:2,0:1 )
«Білий Барс» продемонстрував чудову боротьбу та сильну індивідуальну гру, а «Сокіл» показав волю до перемоги , кращу командну гру і забив 2-гу шайбу із поза-гри. Гра була цікава !


http://hc-bbars.com.ua
 
berkut
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Київ
16-01-2012 14:20 GMT+2 - #106370 Цитировать выделение    

Юрій,
Ау! Когда ответишь?


_Berkut Kyiv _
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
16-01-2012 19:14 GMT+2 - #106404 Цитировать выделение    



Зодчий: А те що у проф.клубу і дитячої команди однакові назви ні про що не свідчить,або свідчить про відсутність фантазії

Зодчий, Навчися читати регламент, однакові назви — це вимога регламенту.

Добавлено (4 мин.) :

буль буль: Чи входить в організаційну структуру хокейного клубу «Білий Барс» ДЮСШ «Білий Барс» ?Чи може укладена угода між профессійним клубом і ДЮСШ «Білий Барс»?

буль буль, А в яку ще структуру можуть входити дитячі команди «Білий Барс» ? Головний тренер, тренери і гравці дорослої команди тренують дитячі команди. Де ще таке є ? Та й угода мабуть є.
Я її не бачив, це ж не проблема її підписати. Головне, щоб було із ким підписувати.

Добавлено (1 мин.) :
berkut, Найкращий захист — це атака ? Відповів вище.
Это сообщение было отредактировано Юрій (16-01-2012 19:21 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
berkut
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Київ
16-01-2012 19:49 GMT+2 - #106408 Цитировать выделение    

Юрій,
Хоть так


_Berkut Kyiv _
 
GALL
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
05-02-2012 16:44 GMT+2 - #108461 Цитировать выделение    

Барсики!
Известно ли время игр 99 года в следующие выходные?
Буду благодарен за информацию...


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
09-02-2012 07:22 GMT+2 - #108838 Цитировать выделение    

Білий Барс-99-Крижинка-99
ЧУ по 1999 року. Льодова арена в Терміналі. Початок ігор 11 лютого о 9 год. 30 хв., 12 лютого о 13 год. 00 хв. Приходьте на матчі. Буде тепло і цікаво.


http://hc-bbars.com.ua