хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Форуми 2. Офф-топикФутболФК "Сула"(Лубни)

 



Версия для печати

Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
02-05-2012 14:17 GMT+2 - #118761 Цитировать выделение    

ФК «Лубни» — «Нове життя» (Андріївка) — 0:0.
Судді: А. Павлюченко, Ю. Юрченко, С. Гайдук (усі – Лубни).
Інспектор: І. Парасіч (Лубни).
ФК «Лубни»: Макаренко, Величко, Морозюк, Гришанович, Бараннік, Загоруйко (Личман, 70), Сергієнко, Козлов, Кухта (Копаніцин, 46), Загородній, Хоменко. Тренер: А. Гришанович.
«Нове життя»: Замковий (Шостак, 63), Попов, Рудченко, Ткаченко, Бодня, Сіренко (Бабанський, 65), О. Ротань, П. Ротань, Донець, Халімов, Мелащенко (Микійчук, 70).

Це була репетиція перед стартом новоствореного цьогорічного чемпіонату області, адже у першому турі 6 травня серед учасників «Прем’єр-ліги» ФК «Лубни» приймає саме зіркову команду «Нове життя» з Андріївки Машівського району.
Нагадаю уболівальникам, що вищезгаданий футбольний колектив з Полтавщини є на сьогодні чинним чемпіоном України і володарем Суперкубка серед аматорських команд. Тож, заздалегідь тренер лубенців Анатолій Гришанович був вдячний президенту ФК «Нове життя» Олександру Данильченку за те, що його команда погодилася приїхати в Лубни на черговий матч-спаринг.
Щодо самої гри, то дещо була помітна перевага в індивідуальній майстерності гостей, серед яких виділявся лідер команди відомий за виступами в національній збірній України Олександр Мелащенко. Саме він серед всіх учасників матчу був кращим на полі і створив чимало голевих моментів біля воріт господарів. Один з його ударів головою прийняла штанга воріт, а в інших випадках надійно зіграв голкіпер лубенців Євген Макаренко. Ще серед гостей потрібно відзначити добротною грою братів Ротанів – Олексія і Петра. Щодо лубенців, то одними з кращих у поєдинку були Марк Гришанович, Володимир Величко, Ігор Загородній, Василь Бараннік, Максим Козлов, а також ветерани команди Андрій Загоруйко та Ігор Морозюк.

https://uhl.ua/news/pochemu-ukrainskim-khokkeistam-stoit-vozvrashchatsya-iz-k...

Это сообщение было отредактировано Зодчий (05-11-2021 20:45 GMT+2)


 
KR
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Кривий Рiг
02-05-2012 14:25 GMT+2 - #118762 Цитировать выделение    

Ого Саню жизнь забросила


Tre Kronor !!!
 
SPQR
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Sevastopol
02-05-2012 15:01 GMT+2 - #118770 Цитировать выделение    

KR, вспомни, в каком-то сезоне Ващук играл во 2 лиге или даже на область


Дорогу молодым
 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
07-05-2012 13:08 GMT+2 - #119158 Цитировать выделение    

ФК «Лубни» (Лубни) — ФК «Нове життя» (Андріївка) — 0:1 (0:0)
Судді: Д. Мерсіянов, В. Гогоць, Ю. Павлюченко (усі – Полтава).
Інспектор: В. Гришко (Миргород).
ФК «Лубни»: Макаренко, Величко, Гришанович, Козлов (Загоруйко, 5, Морозюк, Сергієнко (Ліхтанський, 55), Литвин, Загородній, Шевченко, Хоменко (Гайдук. 83), Нечипоренко (Копаніцин, 72). Тренер: А. Гришанович.
«Нове життя»: Замковий, Гориславець, Попов, Ткаченко, Рудченко, П. Ротань (Сіренко, 86), Халімов, Бабанський (Микійчук, 69), Донець, Мелащенко (Зіпунников, 29), О. Ротань. Тренер: П. Ротань.
Гол: О. Ротань (84).
Попередження: Ткаченко («Нове життя»).

Перша половина зустрічі пройшла за переваги господарів поля, які створили чимало голевих моментів біля воріт гостей. Могли відзначитися у матчі Сергій Сергієнко, Юрій Хоменко, Валентин Шевченко, але надійно грав досвідчений воротар Максим Замковий. Після невеликої травми знаного Олександра Мелащенка замінив Андрій Зіпунников, але захисні редути лубенців, в яких приймали участь Володимир Величко, Ігор Морозюк і Марк Гришанович, змусили гостей не бути задоволеними ходом поєдинку. Після перерви і замін гра дещо вирівнялася і була помітна перевага досвідченіших і майстерніших футболістів «Нового життя», які створили чимало гострих моментів біля воріт лубенців. Голкіпер господарів Євген Макаренко не один раз «виручав» свою команду від неприємних голевих моментів. Але під завісу поєдинку і він був безсилий. За 6 хвилин до фінального свистка в «сутолоці» біля воріт господарів гарматним ударом з близької відстані Олексій Ротань забиває єдиного і переможного м’яча – 1:0.


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
12-05-2012 21:59 GMT+2 - #119533 Цитировать выделение    

Стартував цьогорічний чемпіонат України з футболу серед аматорських команд, в якому боротьбу веде чемпіон-2012 і володар Суперкубка ФК «Нове життя» з Андріївки Машівського району.
В одну з груп футбольного чемпіонату серед аматорських колективів потрапило «Нове життя» разом з командами «»Жемчужина» (Ялта), «Локомотив (Куп’янськ), «Арсенал» (Харків) і «Олімпік» (Кіровоград). У першому турі футболісти Полтавщини на стадіоні «Колос» у Машівці приймали харківський «Арсенал» і перемогли гостей з рахунком 2:0. Спочатку на 16 хвилині матчу лік голам відкрив Олексій Ротань з одинадцятиметрової позначки після призначеного пенальті («фол» у штрафній проти Андрія Зіпунникова). А вже у другому таймі сам Андрій відзначився забитим м’ячем – 2:0 на користь діючого чемпіона. Відомий нападник Олександр Мелащенко не брав участі у поєдинку, адже відновлюється після травми, отриманої в Лубнах у грі першого кола чемпіонату області проти ФК «Лубни».


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
13-05-2012 21:19 GMT+2 - #119596 Цитировать выделение    

Темп (Градизьк) – ФК Лубни — 2:2
Голи: Богиня (11), Безверхий (75) – Хоменко (33), Сергієнко (57).
Судді: Д. Мерсіянов, С. Коломієць, О. Барило (усі – Полтава).
Інспектор: В. Наритник (Кременчук).
«Темп»: Гринько, Мироненко, Новоселецький, Пономарьов, Данилейко (Аліфанов), Даценко (Ларіонов), Смірнов (Скляренко), Диндіков (Безверхий), Ященко, Зав’ялов (Павлік), Богиня (Костенко).
Тренер: А. Диндіков.
ФК «Лубни»: Болюх, Величко, Гайдук, Гришанович, Загоруйко (Головко), Загородній, Бараннік, Литвин, Шевченко, Хоменко, Сергієнко (Личман).
Тренер: А. Гришанович.
Попередження: Новоселецький, Костенко – Величко, Гайдук, Личман, Литвин.
Вилучення: Костенко (дві жовті картки) – Величко (дві жовті картки).
Градизьк. 12 травня. Стадіон «Темп». +28С. 420 глядачів.
Юнаки: 0:7.

Цей матч викликав неабиякий ажіотаж. Ще б пак: в очному двобої зустрілися минулорічний чемпіон області і срібний призер, між якими аж до новорічних свят кипіли футбольні пристрасті за чемпіонський титул. Але все з часом вже вгамувалося і ось новий чемпіонат-2012.
У порівнянні з минулим роком обидва колективи підсилилися вправними виконавцями і, мабуть, жодного скептика не було щодо забитих м’ячів у цьому протистоянні. Так воно і сталоя – численні глядачі рибно-футбольного Градизька стали свідками чудового спортивного свята з чотирьма проведеними голами, численними жовтими і червоними картками, протистоянням кращих бомбардирів чемпіонату-2011 Сергія Зав’ялова і Юрія Хоменка. Рахунок відкрив напочатку матчу Юрій Богиня після, мабуть, єдиної помилки за всю зустріч захисників гостей. Невдовзі кращому гравцю Лубен-2011 Юрію Хоменку вдалося виконати «свою коронку»: відірватися від захисників і перекинути смугатого через досвідченого голкіпера – 1:1.
Другий тайм матчу пройшов більш жорсткіше і відзначився сімома жовтими картками, а також червоного кольору. «Рекордсменом» по дисципліні став Василь Костенко, який на 65 хв. замінив Юрія Богиню і за 25 хв. проведених на полі побачив перед собою дві жовті і одну червону картку. Щодо голів, то лубенці вийшли вперед після чудової передачі від Юрія Хоменка на Сергія Сергієнка – 2:1 несподівано повели гості. Але в одній з численних атак Юрій Павлік дав «в розріз» на хід Юрію Безверхому і останній не схибив – 2:2. Останні хвилини матчу пройшли під акомпанемент атак господарів, але більше глядачі не побачили забитих м’ячів – бойова і справедлива нічия. Після напруженого поєдинку наставник лубенців Анатолій Гришанович подякував своїм підопічним за гру, особливо, вдалим діям захисного редуту.


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
27-05-2012 15:17 GMT+2 - #120337 Цитировать выделение    

ФК Глобине — ФК Лубни — 1:0
Бараннік (74-автогол).
Глобине: Клименко, Жениленко, Чорноус, Цикало (Лисенко 90+2), Галата, Городчанін, Гавренков, Лісняк (Дегтяр 83), Тиновець (Покотило 80), Кувшинов, Перетятько.
Лубни: Гарячий, Личман (Гайдук 33), Величко, Загоруйко, Гришанович (Бойко 71), Литвин, Загородній, Ліхтанський (Годунов 85), Козлов, Бараннік, Хоменко.
Судді: О. Кривогуз (Кобеляки), О. Матяш, Ю. Павлюченко (обидва – Полтава).
26 травня. Глобине. Стадіон «Старт».
Це був найгірший матч лубенців у цьому сезоні. Зазначу, що у складі гостей не грали основні виконавці Сергій Сергієнко (травма) і Валентин Шевченко (дискваліфікація). Але це не знімає з гостей відповідальності за поразку. Проте початок поєдинку був саме за лубенцями – могли відзначитися голами Юрій Хоменко і Максим Козлов. Далі були обопільні атаки на ворота суперників. Кращими у складі глобинської команди були Максим Тиновець, Вячеслав Кувшинов, Віталій Перетятько і граючий тренер В’ячеслав Жениленко. А кульмінаційним моментом зустрічі, який стався на 74-й хвилині, була «обрізка» від Василя Баранніка під час чергової атаки господарів.


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
01-07-2012 18:33 GMT+2 - #122206 Цитировать выделение    

«Райз-Максимко» (Лубни) – РСТ «Дніпро» (Прилуки) 0:0.
Чемпіонат України серед ветеранів футболу (35 років і старші). IV тур. Лубни. 24 червня. Стадіон «Центральний». +28С.2686 глядачів.
Судді: М. Шлончак (Черкаси), Е. Шнейдер (Полтава), В. Горський (Кременчук).
Делегат-інспектор: В. Жилін (Суми).
«Райз-Максимко»: Кулик, Шевченко¸Дробот, Мирко, Підтоптаний, Малих, Біленко, С. Гайдук. М. Гайдук, Морозюк, Сірик, Сурма, Козлов, Портяник. Тренер: Ю. Тютюнник.
«Дніпро»: Клязника, Маценко, Мотузко, Мандзюк, Шматко, Седньов, Бабак, Золотарьов, Лубінцов, Козюра, Марценків, Коавленко, Ороховський. Тренер: С. Маценко.
Це був один з вирішальних поєдинків ветеранських змагань, в якому зустрілися в очному двобої претенденти на вихід зі своєї групи. Перший матч у Прилуках завершився внічию – 1:1. Тобто, щоб продовжити подальше перебування у ветеранських змаганнях обом командам потрібно було перемагати.
У першому таймі суперники, добре знаючи один одного, грали від захисту і не численні глядачі не змали зогу спостерігати голеві моменти. В лубенців завдали ударів по воротах гостей лише Анатолій Сірик і Сергій Козлов. Зовсім іншим був другий тайм, у другій половині якого господарі весь час «висіли» на половині поля прилучан, створюючи безліч гострих атак. Спочатку пробив зі штрафного Ігор Морозюк, але прийняв на себе удар голкіпер. Далі вийшов «сам на сам» Сергій Гайдук – теж воротар. Він же за 10 хвилин до фінального свистка гарматним ударом влучив у поперечину воріт. Через деякий час знову «здригнулася» поперечина прилучан від удару Сергія Козлова.
Напружений матч завершився нульовою нічиєю, яка більш влаштувала суперників обох команд – одеського «Рішельє» і «Гірник-Ветерана» з Кривого Рогу. Далі «райз-Максимко» вдома приймає криворізьку команду ветеранів.


 
KR
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Кривий Рiг
01-07-2012 18:44 GMT+2 - #122207 Цитировать выделение    

Горняк-Ветеран пока вне конкуренции
Турнирная таблица ЧУ


Tre Kronor !!!
 
KR
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Кривий Рiг
12-07-2012 22:05 GMT+2 - #122581 Цитировать выделение    

Чемпионат Украины
4 ТУР
09.07.2012 «Лубны» — «ГОРНЯК-ВЕТЕРАН» 0:4
Турнирная таблица ЧУ


Tre Kronor !!!
 
KR
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Кривий Рiг
21-08-2012 14:03 GMT+2 - #124267 Цитировать выделение    

Після невдалого для аматорського чемпіона країни «Нового життя»  фіналу «Ши...


Tre Kronor !!!
 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
24-08-2012 22:47 GMT+2 - #124527 Цитировать выделение    

ФК «Лубни» — «Шахтар» (Донецьк) — 1:1
Чемпіонат України серед ветеранів футболу. Лубни. 12 серпня. Стадіон «Центральний». +26С. 102 глядачі.
Судді: Л. Будяк (Кривий Ріг), Д. Сердюк, О. Матяш (обидва – Полтава).
Інспектор: В. Жилін (Суми).
ФК «Лубни»: Кулик, Малих, Мирко, Шевченко, Запорожець, Сірик, С. Гайдук, Козлов, Загоруйко. Підтоптаний, Дробот, Забара, М. Гайдук, Портяник, Тютюнник. Тренер: Ю. Тютюнник.
«Шахтар»: Бабій, Климовський, Старостяк, Кондаков. Паливода, Заболотний, Гатілов, Воскобойник, Погодін, Логвінов, Д’як, Бєліченко. Тренер: В. Шевлюк.
Голи: Тютюник (21) – Гатілов (61).
У черговому поєдинку цьогорічного чемпіонату країни з футболу серед ветеранів цього виду спорту (35 років і старші) лубенська команда, єдиний представник Полтавщини у цих престижних змаганнях, вдома приймала ветеранів відомого донецького «Шахтаря». У першому протистоянні у Донецьку матч завершився бойовою нічиєю – 2:2. У господарів голами відзначилися Сергій Пестряков і Геннадій Орбу, а в гостей м’ячі забивали Юрій Тютюнник і Андрій Загоруйко.
Матч-відповідь в Лубнах повинна була виявити продовжувача подальшої боротьби за цьогорічний чемпіонський титул країни серед ветеранських колективів. І позитивний результат для лубенської команди цілком вдався. Вже ан 21 хв. Граючий тренер луб енців Юрій Тютюнник відкриває рахунок у матчі, але після перерви титуловані гості його зрівнюють – 1:1. Результативно відзначився Юрій Гатілов. Цей підсумковий нічийний рахунок зберігся до завершення зустрічі і за його підсумками лубенська команда вийшла до наступного етапу ветеранських змагань завдяки більшій кількості голів забитих в гостях. У півфінальних поєдинках ФК «Лубни» зустрінеться з титулованою командою «Рішельє» (Одеса). Першу гру лубенці зіграють в Одесі.

Это сообщение было отредактировано Зодчий (24-08-2012 22:52 GMT+2)


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
02-11-2013 18:32 GMT+2 - #153028 Цитировать выделение    

Кубок країни лубенчанам не підкорився

В Алушті завершився Кубок України з футзалу серед ветеранів у вікових категоріях 40+ та 50+.

Полтавщину у категорії 40+ представляла лубенська команда «Сула-ЛангФармінг».

За волею жереба лубенці потрапили до групи «В», де їхніми суперниками були «АРПІ-Союз» (Донецьк), «Інгулець» (Кривий Ріг), «Авангард» (Жовті Води). Наші земляки зайняли у групі останнє місце, набравши лише одне очко. Лубенці програли «Інгульцю» — 2:6 і «Авангарду» — 0:2 та зіграли внічию з переможцем групи — донецьким «АРПІ-Союз» — 1:1. Перемогу у цій віковій категорії виборов «Аякс» (Шахтарськ), який у фіналі переграв «АРПІ-Союз» — 4:1.

У віковій категорії 50+ перемогу святкували донецькі футзалісти із команди «Союз», які у фіналі переграли «Вікторію» з Черкас — 3:0.

Комітет ветеранського футзалу Асоціації футзалу України прийняв рішення про формування ветеранської збірної країни для участі в міжнародних змаганнях.