хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Форуми 1. ХоккейРаздевалкаИгра в хоккей во Львове

 



Версия для печати
VIPER
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Brovary
08-10-2007 13:13 GMT+2 - #21030 Цитировать выделение    

кто не воспринимает мой юмор — простите ... реально хочу видеть РОЗВИТОК украинского хоккея по всей Украине-матушке и во Львове вчасносте... Успеха вам... приезжайте и к нам ...

sviste


sviste :
Блин а ти чего такой злой, человек нормалний предлогает поиграть в хоккей, приглошает в гости, а у тебя сразу жлобские шуточки..
Давай я так скажу что ті баран — не в обиду сказано, я думаю что тибе неприятно ето слишать, вот не будь селом, а лудше би взял би и поехал би во Львов и посмотрел как твои западние братья играю в хоккей


посмеялся отдуши... обязательно приеду ... за барана не обижаюсь
увижу в глаз дам ( шучу ).....


Вечно молодой ... вечно пьяный ... :)
 
Security
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
08-10-2007 13:17 GMT+2 - #21031 Цитировать выделение    

2 SVISTE & VIPER

Молодці.Більше не сваріться.Дякую за те,що заглянули на цей форум.


ЛУПАЙТЕ ЦЮ СКАЛУ
 
sviste
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
08-10-2007 13:37 GMT+2 - #21035 Цитировать выделение    

Security :
Якщо граєш у хокей,запрошуєм.Якщо,ні-також.Львів вартий уваги в любому разі.Ще раз вдячний.

Так я граю в хокей алеж я живу за багато км від Укрїни, але дякую за запрошення. Мені здається що в Україні все тільки починаетья в плані розвитку хокея і цей момент самий найкласнійший. Честно якщоб я був зарас вільний то бросив все і приїхав би пограти до Вас в хокей але в тому разі якщоб квіток на літак з франціі коштував би стільки скільки квіток на Київ — Львів.
Мені подобається що ця гра не зважаючи на сучасний стан і розвиток в Україні має майбутнє, тут де я живу — хокей дуже дорога гра (як важають самі мешканці французи)а я їм кажу що Україна на багато біднійша за вас в плані кількістю льодових майданчиків але це не заважеє грати в хоккей та будувати нові льодові катки, якщоб взяти всі катки франціі і наших Українців то булоб дуже зашебісь!!!
А Львів дуже класне місто, мені вдалося трішки подивиться з вікна автобуса 2роки тому, класні у вас там люди!!! Залешайтесь такими!
Бо я сам народився в Донецкой обл. а потім жив в Київі, захід України майже не бачив!!! Кожний раз хмари заважали !!!
Може колись приїди з своїм хокейним мотлахом до Вас та пограємо в хокей!!!
Ладно шось я разболакквся..... засумував за Україною!

Добавлено (12 минут) :
VIPERШутку понял, но малодой ти еще, а значить и слаб чтоб в глаз мне дать!!! У меня 7 лет стажа в хокее, многие говорили и питались мне в глаз дать и не только в глаз, но чувствовали всегда дух Украинский, но и я иногда чувствовал французкий дух...
Короче замяли шутить, блин а что слабо на самом деле на приглошение ответить везитом, да поиграть во Львове, блин еслиб тут во франции били би таке предложения я би и не задумивался. Я и так на иголках сидел ждал когда сизон откроеться.....

Добавлено (31 минут) :
Security Я бачив що ти надав силку щоб скачати відо про хоккей, але є маленька проблема — мені пишить erreur при завантажені може через якусь программу можно булоб скачать, чи можеш ти мені підскати де можно такі відо ще дістати??? ДЯКУЮ!!! Дуже буду вдячний тобі!!!
Это сообщение было отредактировано sviste (08-10-2007 14:21 GMT+2)


 
Security
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
08-10-2007 16:48 GMT+2 - #21044 Цитировать выделение    

SVISTE

На жаль,ссилка не моя.Я сам з неї не зміг нічого скачати.Поцікавлюсь ще у тих,хто давав цю ссилочку.Якщо щось у мене вийде,обов«язково повідомлю.Дякую за хороший і цікавий коментар . А може нам тряхнути «стариной» і влаштувати матч у Львові з французькою командою і твоєю участю? До нас на 2 матчі у позаминулому році приїздили американці непоганого рівня.Так що все можливо.Безумовно це трохи дорого, але мрії часто здійснюються.Бажаю тобі всього найкращого.


ЛУПАЙТЕ ЦЮ СКАЛУ
 
sviste
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
09-10-2007 10:27 GMT+2 - #21062 Цитировать выделение    

Це булоб дуже непогано, хлопці з якими я буду грати — нова команда, так как я переїхав з одного боку фр в інший, і навіть не уявляю які ці люди. Як зіграюсь з ними то обовязково попитаюсь!!! Але це буду не так не скоро... Вірете — мені б дуже це хотілось би приїхати на Ваше запрошення!!!!Найкращого бажаю я і Вам!!!


 
Security
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
09-10-2007 10:59 GMT+2 - #21065 Цитировать выделение    

Обов«язково слід зайнятивсь цим питанням.Якщо було б бажання,можна було б організувати хороший турнір з команд різних областей,запросити дружні команди з Києва.Розміщення у Львові взяли б на себе.Можливо,гроші якісь отримали б від владних структур,а у гіршому разі ,погостювали б домівках хокеїстів.Ми досить дружні і це не було б проблемою.І зекономило б гроші.А мрожна і турне зробити.У нас в лізі команди з Рівненщини,Волині,Львівщини,Франківщини і Вінничини.Було б що і подивитись.Всюди в цих областях(окрім Вінниці) є штучний лід.Та і у Вінниці за півроку максимум буде.


ЛУПАЙТЕ ЦЮ СКАЛУ
 
sviste
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
09-10-2007 11:54 GMT+2 - #21073 Цитировать выделение    

Хто казав що в Україні майже нема хоккею!!!!Не развивають його в Україні бо його лякаються що начебто всіх переможемо!!!

Добавлено (3 минут) :
Коли я грав в іншому місті Бельфорт, в мене ще тренер там був Сергій Гарбушин (грав за збірну СССР та Сокіл) — то хлопці там були такі щоб без проблем моглиб поїхати, зараз немаю з ними контакта, да і по інших клубах поразїзжались!

Это сообщение было отредактировано sviste (09-10-2007 11:57 GMT+2)


 
Security
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
09-10-2007 12:04 GMT+2 - #21076 Цитировать выделение    



Точно- лякаються.Сергій Горбушин-прекрасний гравець.Я його чудово пам«ятаю по виступах у Соколі.Ти граєш на чудовому рівні.Можу лише позаздрити.Я вже дограю , але, надіюсь, що є ще порох в порохівницях».Я ж був закінчив грати у хокей ще у 1993 році, а 4 роки назад тренер попросив ще трохи пограти,щоб молодь тягнулась.Ось і роблю це-для задоволення і для розвитку хокею.І буду грати-поки потрібен.Якому б рівню це не відповідало.Створимо якусь ветеранську лігу.


ЛУПАЙТЕ ЦЮ СКАЛУ
 
sviste
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
09-10-2007 12:16 GMT+2 - #21079 Цитировать выделение    

Та рівень в мене не такій вже чудовий якщоб навчання не займало стільки часу, можно сказазти граю!!! Почав я піздно в хокей грати...
А Сергій Гарбушин дуже класно грає, немає слів!!! По нему видно що чоловік сумує за тими часами!!! Бо французи ледарі... в команді жодного не було на рівні Сергія і нема!!! Для мене він зірка!!!


 
Security
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
09-10-2007 12:22 GMT+2 - #21080 Цитировать выделение    

А він і на рівні союзного чемпіонату в СССР в 80-ті був зіркою.Одним із самих кращих.Його увесь Союз із числа болільників пам«ятає.А у Соколі це взагалі одна із чсамих яскравих зірок зв всю історію.


ЛУПАЙТЕ ЦЮ СКАЛУ
 
Security
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
09-10-2007 16:46 GMT+2 - #21103 Цитировать выделение    

http://photo.unian.net/ukr/detail/58655.html Це я.


ЛУПАЙТЕ ЦЮ СКАЛУ
 
R@G
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Kyiv
09-10-2007 17:24 GMT+2 - #21105 Цитировать выделение    

Кстати, относительно организации «Кубка Львова 2007» еще раз хочется сказать огромное спасибо всем организаторам!
Не считая «непривычного» формата раздевалок , все было просто здорово!
Ну и сам город стал моим любимым (после Киева).


 
Security
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
09-10-2007 17:31 GMT+2 - #21106 Цитировать выделение    

Щиро вдячні.Роздягалки поки дійсно жахливі.З часом все буде добре.Чекаємо ще раз у гості.


ЛУПАЙТЕ ЦЮ СКАЛУ
 
mars-2
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
14-11-2007 13:16 GMT+2 - #21829 Цитировать выделение    

Security а як в цьому році справи з хокеєм в Львові


 
Security
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
14-11-2007 13:57 GMT+2 - #21831 Цитировать выделение    

2 MARS-2
Є підстави вважати, що у цьому році зроблено відчутний, на мій погляд, поступальний рух у львівському хокеї.Так, зараз проводиться активна організаційна робота по створенню Федерації хокею Львівщини, як осередку ФХУ, є ентузіасти і ініціатори багатьох хороших і плідних ідей.Заплановано проведення достатньої кількості змагань і турнірів- кубків, першості області і міста, першості серед дітей, юнаків тощо.На це обіцяють мінімальне фінансування з міського і обласних бюджетів. Що стосується основного нашого змагання —першості аматорської хокейної ліги( АХЛ), то формат її проведення буде дещо змінено, до неї будуть залучені команди не тільки Львівщини, але і з Волині, Франківщини і Рівненщини, а також, можливо, Вінничини, якщо останні зможуть дотриматись регламенту і забезпечать свої приїзди по областях.З введенням штучних майданчиків у Франківську, Луцьку і Рівному(тобто наша ліга має зараз можливість проводити ігри вже на 4-5 ковзанках з штучним льдом, частина яких є закритими) ігри заплановано проводити з роз«їздами,що дасть можливість популяризувати хокей на наших теренах у інших областях.У першості АХЛ будуть приймати участь декілька білоруських гравців, можливо, і столиця допоможе кадрами, якщо виявиться таке бажання.Рішення про участь в АХЛ приймається командами на підставі наявних у них коштів ( зібраних гравцями або спонсорьськими), можливостей і бажання.Кошти залишаються проблемою(вічна людська проблема ), але ми її вирішуємо в межах можливостей.
Активно працює дитяча секція хокею ХК «ЛЬВІВ», робота з молоддю проводиться і в СК «ВІМ-БЕРКУТ».Цей рік почався у дуже сприятливій і товариській атмосфері між командами, понад 2 місяців ми проводимо товариські ігри у Франківську, стараємось все робити спільно(Хоча це не стосується самих ігор, де боротьба безкомпромісна).
ХК «Львів» вирішує питання про виділення земельної ділянки під побудову Льодового Палацу.Думаю, що це питання при всьому бюрократизмі буде вирішено, адже кошти інвесторів вже чекають освоєння. Деталі цього процесу, на жаль, не можу обмалювати, бо граю у іншому клубі і офіційної інформації не маю.Та і казати «гоп» наперед не можна по народних повіррях.
Вважаю, що у цьому році вдасться покращити і рівень суддівства. Львівський представник пройшов відповідну підготовку в ФХУ, отримав необхідну кваліфікацію і зможе відповідно проконсультувати інших арбітрів-аматорів на Львівщині.
Планується на протязі 2008 року побудова Льодового Палацу в м.Калуш І-Франківської області за кошти державного бюджету, а також зведення майданчика з штучним льодом на Вінничині.Це значно покращить умови проведення змагань АХЛ, збільшить кількість її учасників.Але це інша пісня і я відкладу її на майбутній рік, якщо когось зацікавить така інформація.

Розуміємо,що наші проблеми не вирішаться в один день, але «Лупайте ту скалу» і далі буде.Саме ці слова і є епіграфом до моїх постів у форумі, якщо звернули увагу.Вірю в успіх,робота кипить.А температуру кипіння підбавим.

Якщо в Тебе є ідеї, ми будем раді їх обговорити.І дякую за зацікавленість.З повагою,Sec.
P.S.Ось зараз якраз взявся правити проект статуту ФХЛ, я ж юрист, а робота дурнів любить.

Это сообщение было отредактировано Security (14-11-2007 16:31 GMT+2)


ЛУПАЙТЕ ЦЮ СКАЛУ
 
Subaru
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
09-12-2007 12:16 GMT+2 - #22327 Цитировать выделение    

ще іде набір у любительську команду?


 
Security
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
09-12-2007 18:02 GMT+2 - #22331 Цитировать выделение    

2 SUBARU

Так ,набір продовжується до 14 грудня поточного року включно.А потім з 15 числа починається першість АХЛ.І до початку другого кола( а це 9 ігор)вже дозаявляти нікого не можна.Якщо бажаєш-зголосись.


ЛУПАЙТЕ ЦЮ СКАЛУ
 
Лис КиеваN8
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
10-12-2007 10:37 GMT+2 - #22340 Цитировать выделение    

Security
До Киева не планируете приехать?


 
Security
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
10-12-2007 11:05 GMT+2 - #22341 Цитировать выделение    

2 Лис КиеваДумаю, что найдем в каком-то варианте возможность посетить Киев для игр, если нас готовы будут пригласить, конечно.Сейчас очень напряженно.Мы вынуждены отказаться от турнира в Одессе, т.к. он совпадает с нашими календарными играми.Надеемся, что сможем принять киевлян у нас, но сроки турниров нужно еще уточнять.Будь на связи.

Это сообщение было отредактировано Security (10-12-2007 11:15 GMT+2)


ЛУПАЙТЕ ЦЮ СКАЛУ
 
Subaru
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
10-12-2007 12:02 GMT+2 - #22342 Цитировать выделение    

2Security
я б хотів грати,але в мене нічого з амуніції,тільки ковзани та ключка
я зрозумів,що тренуетесь ви на медику,коли можно буде підійти?