хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Форуми 1. ХоккейУкраинский хоккейХК "Білий Барс"

 



Версия для печати
Геныч
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
09-12-2010 16:23 GMT+2 - #84479 Цитировать выделение    

В хоккейном журнале команды КХЛ №14 «Салават Юлаев» в «Аллее славы» интервью со старшим тренером «Белого Барса» Рамилем Юлдашевым на 5 страниц. Электронной версии не нашел. Если интересно, то могу сканировать и остальные страницы....


Подснежники боялись показаться из-под снега, потому что они считали, что снег — это мачеха. (Михаил Светлов — уууу! :) )
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
09-12-2010 16:29 GMT+2 - #84480 Цитировать выделение    

Геныч Дякую ! Розмісти, будь-ласка, і решту сторінок.


http://hc-bbars.com.ua
 
Геныч
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
09-12-2010 20:55 GMT+2 - #84491 Цитировать выделение    

Мда — 18 человек только Сокол 1994 г.р. потерял....







Подснежники боялись показаться из-под снега, потому что они считали, что снег — это мачеха. (Михаил Светлов — уууу! :) )
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
10-12-2010 10:17 GMT+2 - #84515 Цитировать выделение    

Геныч Дуже дякую за статтю ! Вже , до речі, вийшов другий номер газети «Хокей» .


http://hc-bbars.com.ua
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
14-12-2010 16:23 GMT+2 - #84809 Цитировать выделение    

«

Білий Барс» — ХК «Харків» — 3:6 (2:2; 1:3; 0:1)

Зірки матчу: Олександр Ісаєв (Б) — Віктор Шишкін (Х), Олександр Янченко (Х)

Олександр Кобиков («Харків»):

Програвали на початку першого періоду 0:2. Повторюємо свої минулі помилки, коли наші гравці не настроюються на команди, де в основному в складі молоді гравці. Але слабких суперників не буває. Постійно кажу: «Головне — виконуйте установку на гру, інакше починається бардак». Добре, що гравці зробили висновки, зібралися і перемогли. Спасибі хлопцям за це.

Костянтин Буценко («Білий Барс»):

Гра вийшла видовищна, швидка та цікава, в якій було багато гольових моментів. «Харків» — досвідчена команда, яка набрала хорошу форму, не дарма обіграла в минулому турі київський «Сокіл». Приємно на їхньому фоні усвідомлювати, що наш рівень теж зростає.

http://fhu.com.ua/ua/news/top/ukraine_leage/2092/


http://hc-bbars.com.ua
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
24-12-2010 12:11 GMT+2 - #85634 Цитировать выделение    

ФХУ: Білий Барс» — «Компаньон-Нафтогаз»

24 грудня, ЛА ТРЦ Термінал, м. Бровари

Початок матчу о 13:00

Попередні зустрічі:

22 жовтня: «Білий Барс» — «Компаньон-Нафтогаз» — 1:3 (Кузьменко — Лубнін, Андрущенко, Чумак)

30 листопада: «Компаньон-Нафтогаз» — «Білий Барс» — 5:2 (Сидоров 2, Горулько, Лубнін, Синьков — Лаврик-2)

«Компаньйон-Нафтогаз» продовжує радувати своїх шанувальників все більш зрілою грою від матчу до матчу. У минулому поєдинку кияни довгий час тримали удар від «Донбасу», але підопічних Івана Беневельского підвела фізика: у третьому періоді «Нафтогазівці» підсіли та програли — 0:3.

Втім, ця поразка якраз той випадок, коли посипати голову попелом ні в якому разі не можна. «Компаньон» прогресує на очах — чого тільки вартий домашній розгром над ХК «Харків» — 5:0! Простіше кажучи, «Компаньон» зараз можна сміливо зараховувати до когорти лідерів українського чемпіонату. А якщо керівництво клубу зможе підсилити команду ще двома-трьома хокеїстами добротного рівня в наступне вікно дозаявки, підопічні Беневельского цілком можуть кинути рукавичку виклику лідерам першості.

На цьому тлі «Білий Барс» не виглядає тією командою, яка може відібрати очки у киян. Однак у підопічних Костянтина Буценка є один серйозний козир — броварчани будуть грати у своє задоволення, не обтяжуючи себе думками про підсумковий результат. Разом з тим, у складі «Білого Барсу» є достатньо майстеровитих гравців, здатних доставити масу проблем обороні і воротареві гостей. Не будемо забувати також про те, що у «Компаньона» далеко не найкраща атака чемпіонату, і при належній організації оборони «барси» мають непогані шанси зачепитися за очки. Доречі , не так давно (30 листопада) обидві команди зустрічалися в Києві, і тоді «нафтогазівцям» довелося серйозно напружитися, щоб обіграти броварчан.

http://fhu.com.ua/ua/news/top/ukraine_leage/2113/


http://hc-bbars.com.ua
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
27-12-2010 14:42 GMT+2 - #85768 Цитировать выделение    

«Білий Барс» — «Компаньон-Нафтогаз» — 2:4 (1:2; 1:1; 0:1)

Зірки матчу: Євген Гуляєв (Б) – Євген Напненко (К), Михайло Радецький (К)

Євген Аліпов («Компаньон-Нафтогаз»):

Гра вийшла доволі нервовою – суперник не хотів поступатись, але відчувалось, що ми сильніші. Арбітр зустрічі пропустив кілька моментів грубої гри, вчасно не заспокоївши команди, після чого пішли зачепи, поштовхи та бійки.

В кожному матчі ми стараємось перемогти і таке ж завдання ставимо перед собою і в наступному матчі чемпіонату – проти київського «Сокола». Перемога дасть нам непогані шанси фінішувати в трійці найкращих за підсумками регулярного чемпіонату.

Костянтин Буценко («Білий Барс»):

Вийшла хороша гра, в якій кожна команда як перемогти, так і програти. На результат матчу вплинули наші помилки. Дякую вболівальникам, які прийшли підтримати нас в нашому останньому матчі 2010 року. Також хочу привітати всіх від імені команди з Новим Роком і побажати в 2011 році цікавих, чесних та видовищних матчів.

http://fhu.com.ua/ua/news/top/ukraine_leage/2117/


http://hc-bbars.com.ua
 
smslava
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
кУев
27-12-2010 19:27 GMT+2 - #85776 Цитировать выделение    

Геныч: Мда — 18 человек только Сокол 1994 г.р. потерял....


А веде это был самый последний из перспективных годов.Был. С ним многие болельщики связывали всплеск с развитием СБУ и украинского хоккея. Просрали, деятели, блин. Кто там занимается в ФХУ детским хоккеем?


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
10-01-2011 14:26 GMT+2 - #86226 Цитировать выделение    

ФХУ: Коли є що доводити
Автор Прес-служба Федерації хокею України
10.01.2011 14:22

11 січня 2011 року

13:00. «Білий Барс» — «Донбас»

ЛА ТРЦ «Термінал» (м. Бровари)

Головний арбітр: Сергій Дронговський

Лідер чемпіонату донецький «Донбас» в першому матчі після новорічно-різдвяної паузи екзаменуватиме у Броварах місцевий «Білий Барс». І хоча фаворит цієї зустрічі на перший погляд очевидний, у матчі буде своя інтрига.

Молодь «Білого Барсу» напередодні новорічних свят брала участь у престижному міжнародному турнірі в Чехії, де її суперниками були серйозні європейські команди. Також у складі команди Костянтина Буценка є виконавці, який є що доводити «Донбасу». Це передусім Станіслав Паламарчук, Олександр Ісаєв та Роман Лаврик, які не так давно виступали за донецьку команду. А білоруський легіонер броварчан Євген Гуляєв взагалі належить команді з Донецька.

Але навряд чи зусиль цих виконавців вистачить для перемоги над лідером чемпіонату. Щоправда, минулого сезону «Донбас» також не виглядав фаворитом, а завершилось все сенсацією.

http://fhu.com.ua/ua/news/top/ukraine_leage/2141/

Добавлено (17 мин.) :
Белый Барс – ХК Донбасс. Накануне
Продолжение после праздников
http://hockey.sport.ua/news/113812
Это сообщение было отредактировано Юрій (10-01-2011 14:43 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
11-01-2011 16:11 GMT+2 - #86320 Цитировать выделение    

ХК «Білий Барс» — ХК «Донбас» 3-9 ( 0:1 3:6 0:2 )


http://hc-bbars.com.ua
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
13-01-2011 16:43 GMT+2 - #86539 Цитировать выделение    

ФХУ: 14 січня 2011 року

18:45. «СДЮСШОР-Ворони» — «Білий Барс»

ЛК СДЮСШОР (м. Харків)

Головний арбітр: Андрій Севрук (м. Київ)

Цей матч для обох команд, до речі наймолодших за віком в усьому чемпіонаті, може стати чи не найголовнішим в сезоні. Враховуючи турнірну ситуацію, господарям льоду перемога потрібна як повітря. Лише у випадку здобуття перемоги у завтрашньому матчі команда Євгена Гладченка зможе в подальшому розраховувати на шосту сходинку, яка дає право зіграти у плей-офф. Про інший випадок у Сумах навіть думати не хочуть. Він рівносильний завершенню боротьби за місце у плей-офф. Той факт, що матч відбудеться завтра, безумовно, зіграє на руку «Білому Барсу». В найближче трансферне вікно сумчани планували серйозно підсилитись, а так їм доведеться змагатись наявними силами.

Останні свої поєдинки обидві команди програли з крупним рахунком, тож хлопці Євгена Гладченка та Костянтина Буценка вийдуть на лід по-спортивному злими. І хоча глядачі навряд чи побачать неймовірні комбінації чи оригінальні технічні прийоми – за якістю хокею цей поєдинок значно поступається решті, – але за своєю суттю зустріч «СДЮСШОР-Воронів» та «Білого Барсу» безумовно є центральною у вісімнадцятому турі.

http://fhu.com.ua/ua/news/top/ukraine_leage/2150/


http://hc-bbars.com.ua
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
17-01-2011 12:04 GMT+2 - #86865 Цитировать выделение    

«СДЮСШОР-Ворони» — «Білий Барс» — 1:4 (1:1; 0:1; 0:2)

Зірки матчу: Станіслав Рябенький (С) – Микита Попов (Б), Євген Гуляєв (Б)

Костянтин Буценко («Білий Барс»):

Приємно перемогти у матчі двох наймолодших команд чемпіонату України. Молодість – це завжди видовище, рух та помилки. Сподіваюся, що в наступних турах ми будемо перемагати не лише сумську команду, а й ті колективи, які в турнірній таблиці йдуть вище за нас.

Євген Гладченко («СДЮСШОР-Ворони»):

Моменти у нас є, але закинути ми не можемо. Забивних нападників у нас немає, у захисті проблеми, через що й пропускаємо. Все закономірно. Окрім Рябенького хочу виділити Ромащенка. Решта гравців зіграли погано.

http://fhu.com.ua/ua/news/top/ukraine_leage/2156/

Добавлено (10 мин.) :

Игрок молодежной сборной ушел из Белого Барса
16 января 2011, 12:13
| Николай Брынза, iSport.ua
Опубликовать в ВКонтакте
Как стало известно iSport.ua, Станислав Паламарчук покинул ряды команды из Броваров.
hk-belgorod.ru
Воспитанник харьковской школы Дружба-78, поигравший в предыдущих сезонах за российский Белгород-2 и донецкий Донбасс, по ходу нынешнего чемпионата влился в ряды Белого Барса из Броваров.

Но, проведя 6 матчей и набрав в них 2 (0+2) очка, 19-летний форвард покинул команду Константина Буценко и уехал домой, в Донецкую область.

На недавнем молодежном чемпионате мира в первом дивизионе, который проходил в Бобруйске, Паламарчук сыграл 5 матчей, отметившись заброшенной шайбой в ворота белорусов.

http://isport.ua/hockey/ukraine/news/127479.html
Это сообщение было отредактировано Юрій (17-01-2011 12:14 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
21-01-2011 00:34 GMT+2 - #87148 Цитировать выделение    

Сокол – Белый Барс

21 января, пятница, ЛСК Авангард, Киев

Начало матча 13:00

Предыдущие матчи:
19 октября. Сокол – Белый Барс 6:1 (Егоров 2, Секирко 2, Юшков, Мадера — Корж)
5 ноября. Белый Барс – Сокол 1:6 (Духопелов – Секирко 2, Епачинцев, Мельников, Кузьмик, Мадера)

После катастрофы в Донецке, где Сокол был разгромлен 8:0, наставник киевлян Анатолий Степанищев в сердцах бросил, что пора прекращать этот цирк. Действительно, играть против такого соперника как Донбасс в усеченном дублирующем составе – это настоящее издевательство не только над самими собой, но и над болельщиками.

Хотя при том положении дел, которое сложилось нынче в Соколе, удивляться таким погромам не стоит. Тут основная команда в белорусской Экстралиге еле сводит концы с концами, уступая периодически даже явным аутсайдерам чемпионата, а сам клуб находится в состоянии полного хаоса, так что можно ожидать от тех парней, кому не доверяют место в основе?

С другой стороны, такое положение вещей в киевском клубе – хорошая возможность для Белого Барса отобрать очки, а то и вовсе обыграть Сокол. Вся зацепка лишь в том, какой состав Сокола выйдет завтра на лед Авангарда. Если тот, который ездил в Донецк, тогда шансы команд на победу будут практически равны.

http://isport.ua/hockey/ukraine/news/128171.html


http://hc-bbars.com.ua
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
21-01-2011 16:14 GMT+2 - #87181 Цитировать выделение    

ФХУ: «Білий Барс» перемагає в серії післяматчевих штрафних кидків
Автор Прес-служба Федерації хокею України
21.01.2011 16:03

«Сокіл» — «Білий Барс» — 3:4 Б (1:2; 0:1; 2:0; 0:0; 0:1)

21 січня 2011 року, 13:00. ЛСК «Авангард», 120 глядачів.

Судді: С. Дронговський, В. Мельничук, Д. Скоробагатий (всі – м. Київ)

Сокіл: Балимов. Васильєв – Татаренко, Шевелєв – Слюсаренко, Колодяжний – Єпачинцев. Легачов – Секірко – Яковенко, Бєга – В. Кузьмик – Юшков, Романенко, Геря.

Білий Барс: Пяткевич. Бернацький – Ігнатенко, Попов – Лаврик, Вол. Гаврилюк – Авраменко, Кузьменко. Ісаєв – Гуляєв – Мартишко, Духопелов – С. Кузьмик – Комарчев, Корж – Чорноморець – Палій.

Голи: 1:0. Бєга (Юшков, В. Кузьмик, 4:03 – більш.), 1:1. Лаврик (4:33), 1:2. Бернацький (Мартишко, 12:03), 1:3. Корж (22:51), 2:3. Васильєв (Легачов, Секірко, 45:55), 3:3. В. Кузьмик (Легачов, 57:21), 3:4. Гуляєв (вирішальний ш.к.).

Штраф: 20 – 20

Кидки: 52 (13+13+20+6) – 30 (9+9+11+1)

http://fhu.com.ua/ua/news/top/ukraine_leage/2165/

Добавлено (7 ч. 53 мин.) :

21-01-2011 19:26
Гость Какой буллит забил Гуляев!!!Уложил вратаря и завел шайбу в пустой левый угол! Класс!!! Белый Барс красивые все голы забивал — особенно Корж: посадил вратаря на колени и с неудобной руки в девятку — типа аля буллит Цыруля. Не зря Корж на играх Сокола ОЧБ часто бывает. У Сокола больше трудовые. Голы только что показывали по ТРК Киев. Балымов и Пяткевич виноваты в третьих шайбах — отбивали не сильные броски прямо перед собой. Но какой сейв в овер-тайме потом сделал Пяткевич!!! Игра смотрелась — однозначно.

http://www.sokol.kiev.ua/page-id-4260-d-120.html
Это сообщение было отредактировано Юрій (22-01-2011 00:08 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Геныч
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
22-01-2011 12:41 GMT+2 - #87214 Цитировать выделение    

Не забывайте смотреть по сторонам на матчах Белого Барса, тк вышел №3 «Хокей»


Подснежники боялись показаться из-под снега, потому что они считали, что снег — это мачеха. (Михаил Светлов — уууу! :) )
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
25-01-2011 10:36 GMT+2 - #87445 Цитировать выделение    

«Сокіл» — «Білий Барс» — 3:4 Б (1:2; 0:1; 2:0; 0:0; 0:1)

Зірки матчу: Максим Балимов (С) — Андр ій Пяткевич (Б), Олексій Бернацький (Б)

Костянтин Буценко («Білий Барс»):

Вийшла гарна та видовищна гра. Шкода, що не змогли утримати рахунок і перемогти в основний час. На це вплинули часті вилучення у нас — незрозумілі штрафи, коли йде силова чоловіча боротьба плече в плече.

Добре, що виграли. Думаю, що ця перемога над чемпіоном додасть впевненості та сил нашим хлопцям.

Василь Бобровников («Сокіл»):

На жаль, не вистачило майстерності, щоб обіграти молоду команду суперника. Частково не була виконана установка на гру і вплинули суб'єктивні обставини — 10 гравців не здатні підтримувати високий темп протягом усіх 60 хвилин поєдинку.

Постійна ротація складу ні до чого хорошого не приводить, оскільки награні схеми, перш за все в більшості та меншості, неможливо втілити в життя.

Ні змістом, ні результатом гри я не задоволений.

http://fhu.com.ua/ua/news/top/ukraine_leage/2168/


http://hc-bbars.com.ua
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
27-01-2011 13:08 GMT+2 - #87664 Цитировать выделение    

ФХУ: «Білий Барс» орендував Євгена Дубкова
Автор Прес-служба Федерації хокею України
27.01.2011 10:51

Білоруський легіонер донецького «Донбасу» Євген Дубков пішов по слідах свого співвітчизника Євгена Гуляєва, на правах оренди перейшовши до «Білого Барсу». Оренда хокеїста розрахована до кінця сезону.

http://fhu.com.ua/ua/news/top/ukraine_leage/2175/


http://hc-bbars.com.ua
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
28-01-2011 15:43 GMT+2 - #87751 Цитировать выделение    

Сірий і Пономаренко стали гравцями «Білого Барса»

Гравцями броварського «Білого Барса» стали Дмитро Сірий і Артур Пономаренко.

Про це повідомляє прес-служба Федерації хокею України.

Дмитро Сірий, який раніше виступав за «Донбас», буде грати за «Білий Барс» на правах оренди, а Артур Пономаренко, що грав до цього у складі київського «Подолу», став повноцінним гравцем броварського клубу. Контракт Пономаренка з «Білим Барсом» розрахований до кінця нинішнього сезону.

http://www.champion.com.ua/ice-hockey/2011/01/27/400529/


http://hc-bbars.com.ua
 
Реня
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Донецк
28-01-2011 16:44 GMT+2 - #87758 Цитировать выделение    

ББ без Донбасса уже никуда!


 
PPS
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Kiev
28-01-2011 21:33 GMT+2 - #87767 Цитировать выделение    

#87758 Реня :
ББ без Донбасса уже никуда!

Так же как и Донбасу без ББ. (Молодежь только в ББ!!!)