хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниЧемпіонат УкраїниСьогодні розпочинається чемпіонат України

09-12-2002 12:31 Josh

Сьогодні матчем між ХК «Київ» та «Політехнік» стартує довгоочікуваний 11-й чемпіонат України з хокею. На відміну від минулих років, проводитись він буде за зміненим регламентом.
Єдиний професійний клуб України – ХК «Сокіл» (Київ) гратиме лише у фінальних матчах. Тому щоб стати суперником флагмана нашого хокею, 10 команд будуть вести боротьбу у двох дивізіонах. Так у Вищому (Дивізіоні «А») гратимуть три клуби які представлять Київ – ХК «Київ», ССК «Політехнік» та АТЕК, а «Барвінок» та «Дружба-78» – Харків.
У Дивізіоні «В» гратимуть такі клуби як – херсонський «Дніпро», львівський «Гладіатор», северодонецький «Хімік», одеська «Сонячна долина», та ХК «Сміла» (Черкаси).
За регламентом турніру, на першому етапі п’ять команд Дивізіону «А» проведуть двоколовий турнір. На цій стадії і визначиться три команди які напряму потраплять до плей-офф, а четвертий учасник виявиться після того, як буде зіграний матч між четвертою командою дивізіону А і переможцем турніру, де гратимуть клуби дивізіону В. Чемпіон України стане відомий 2 квітня.

Джерело: Громадське радіо

Гнездо

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Коментарів нема