хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниНаціональна збірнаНа Єврочеленджі зіграє «Лада»

03-12-2005 03:06 Илья

Український етап турніру «Єврочелендж» був поставлений під загрозу зриву через відмову від участі в ньому одразу двох національних збірних. Нагадаємо, що, за попередніми домовленостями, в київському Палаці спорту мали розіграти першість команди з вищого дивізіону світового хокею — Україна, Білорусь, Данія і Словенія. Спочатку про свою неучасть заявили білоруси, і їх погодилася замінити збірна Естонії. А нещодавно до своєрідного демаршу вдалися й словенці, мотивуючи це нібито фінансовими труднощами. Знайти заміну їм виявилося непросто. Наші організатори «Європейського виклику» звернулися до команд російської суперліги. Московський «Спартак» назустріч нашим не пішов, зате зголосилася приїхати сильна «Лада» з Тольятті.
Таким чином, 16 грудня збірна України зіграє з «Ладою», а команда Данії — з Естонією; 17 грудня — Україна проти Естонії і «Лада» проти Данії; 18 грудня «Лада» зустрінеться з Естонією, а як вирішальну заплановано гру Україна — Данія.

Джерело: Україна Молода

Илья

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Пока не будут вкладываться деньги надежды на развитие украинского хоккея нет, поэтому и ездить к нам не хотят.
коментариев нет