хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниХокей в УкраїніВідбувся семінар-нарада ФХУ

04-02-2008 16:36 Ленка

image
З 1 по 3 лютого у м. Яремча на Прикарпатті відбувся семінар-нарада ФХУ під назвою «Пріоритети та механізми створення матеріально-технічної бази хокею у 2008 році».
Однією з головних тем заходу стало обговорення виконання Державної цільової соціальної програми «Хокей України», яка є основною складовою підготовки до відзначення 100-річча українського хокею.
У своєму вступному слові до учасників семінару Президент ФХУ Анатолій Іванович Брезвін подав загальну інформацію щодо Указу Президента України про святкування у 2010 році 100-ї річниці українського хокею, зупинився на календарному плані спортивних заходів федерації, проведення яких заплановано на 2008 рік, зокрема, участі збірних команд у чемпіонатах світу та міжнародних турнірах, проведенню національного чемпіонату у вищій лізі, всеукраїнських дитячо-юнацьких змаганнях, регіональних турнірах, тощо.
В роботі семінару-наради прийняли участь перший заступник Міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту І.М.Шевляк, керівники Івано-Франківської обласної ради, облдержадміністрації, міські голови Івано-Франківську та Львову.
Про стан справ у національній збірній команді та про заходи із підготовки спортсменів до участі у чемпіонаті світу в Японії доповів віце-президент ФХУ Вадим Миколайович Сисюк.
Крім того, на семінарі-нараді були порушені питання про останні рішення Виконавчого комітету федерації щодо напрямків діяльності по розвитку дитячо-юнацького хокею та реформуванню системи підготовки хокеїстів в дитячо-юнацьких спортивних школах, та про загальні питання щодо підготовки до будівництва споруд із льодовим штучним покриттям в містах, визначених Державною цільовою соціальною програмою «Хокей України».

Джерело: ФХУ

Ленка

Ось що хочу сказати з цього приводу...


заседатели блин

И все-таки — почему бутылки с минеральной водой раставленны именно так? Как известно обслуживающему персонал всегда узнает — Кто на совещании главный? И стараются лучшее и больше поставить важнейшим гостям. Перед Завальнюком стоит две бутылки. Перед Брезвиным — одна. И что за чел перед которым стоят 3 бутылки?
А, и еще! Он когда-то обещал проекты обнародовать...
генка, не забудь спросить известно ли ему что о пущинском проекте, и что запланировано у их конторы на этот год, и запланировано ли вообще (т.к. по программе должны быть 12 катков, а по бюджету больше 4 не выйдет)

генка, с той стороны очевидно фотограф их не фоткал!

Илья так там в зеркало в отражении все видно Интересно раставленны бутылки на столе. Перед кем-то ни одной, а перед кемто по 3 бутылки. Почему? Имасу не поставили вообще — наказан?
Дед Мак Дак — Позвоню завтра Копылу, давно надо катки будут-3. Может он хоть что-то объяснит, хотя я понял он Бенди увлекся
Как всегда, обо всем и ни о чем. Хоть бы сказали, что со строительством катков
VIPER, фотку вставил внутрь.
генка, с той стороны очевидно фотограф их не фоткал!
Чисто для сравнения, у нас тоже семинар:
Учиться у знаменитого американского тренера Барри Смита захотели около 120 белорусских специалистов!
http://www.belta.by/ru/news/sport?id=198234
На этом Семинаре, или до него, Завальнюк подал Брезвину письмо от укр фанов желающих поехать в Японию — интересно каким местом к нам повернется ФХУ
«балакали-балакали — сіли та й заплакали " (с)
Как всегда ни о чем...........
Говорить многие могут....