хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниНаціональна збірнаБілоруське поповнення

08-04-2008 15:25 Leo

image
Головна новина вівторка – приїзд в табір збірної України четвірки білоруських легіонерів: «керамінівців» Віталія Люткевіча, Романа Сальникова, Дмитра Якушина і представника мінської «Юності» Олександра Матерухина.
Прямо з аеропорту «Хабаровськ» вищезазначений квартет виконавців відправився на тренування національної команди, але прибув в «Платінум Арену» під завісу уранішнього заняття, коли окремі хокеїсти «крутили велосипед», а основна група збірок завершувала намотувати круги навколо периметра майданчика.
Треба сказати, що ажіотаж напередодні товариського матчу «Амур» —- Україна (10 квітня) зростає з кожним днем. Місцева прес-служба переконує, що аншлагу самій заповнюваній арені Росії в четвер не уникнути, а тому ніхто не здивувався, що на уранішнє тренування дружини Володимира Голубовича місцеві телеканали відрядили дві знімальні бригади.
Немов за замовленням представників мас-медіа півторагодинне заняття проходить вельми живо і динамічно. Відразу після розминки 18 польових гравців активно награють розіграш чисельної більшості («5 на 4» і «5 на 3»), а потім захисникам пропонується «шліфувати» кидки від синьої лінії (утішно, що переважно сходу), а форвардам в цей же час змагатися в умінні завершувати атаку з близької/середньої відстані.
Найбільш цікавим пресі показалося безконтактне протистояння хокеїстів один проти одного у форматі «три на три» (зміна через 45 секунд) на весь майданчик. Причому вибрані Володимиром Голубовичем ланки змагалися в строгій відповідності із стартовим побажанням наставника.
«Сині» (Гунько —- Наваренко —- Шахрайчук) протистояли «Жовтим» (Літвіненко – Варламов —- Матвійчук)
«Сині» (Срюбко – Благою —- Доніка) – «Жовті» (Цируль – Яковенко —- Касянчук)
«Сині» (Побєдоносцев – Караульщук —- Алексюк) – «Жовті» (Дяченко – Олецький —- Семенченко)
Краще за інших в цій дисципліні виступила «трійка» Цируля, яка виграла свій мікро-матч у ланки Доникі з рахунком 2:0 (шайби закинули Яковенко і Касянчук). У інших мікро-дуелях переможець виявлений не був —- нічия.
Щоб обмежити хокеїстів в просторі і маневрі Володимир Голубович придумав другу серію дуелі «три на три» (із зміною через 30 секунд), але вже в одній зоні і розташуванням воріт упоперек майданчика. Зрозуміло, результативність виросла, що не дуже обрадувало воротарів на чолі з тренером Юрієм Шундровим.
Під завісу уранішнього тренування всі польові гравці прийняли участь в серії буллітов, де кожен хокеїст зробив по одній спробі. Уміння реалізовувати виходи один на один у котрий раз підтвердив Дмитро Цируль, а його прикладу пішли Вадим Шахрайчук, Віталій Доніка, Андрій Срюбко, Валентин Олецький і Олександр Побєдоносцев. Інші промахнулися.

Джерело: ФХУ

Leo

Ось що хочу сказати з цього приводу...


> никогда нелюбил прессу!
«Краще за інших в цій дисципліні виступила «трійка» Цируля, яка виграла свій мікро-матч у ланки Доникі з рахунком 2:0»
а в звене Доники было два защитника, как минимум должны были в сухую продержаться. а они еще и пропустили 2 шайбы... не хорошо

що на уранішнє тренування дружини Володимира Голубовича місцеві телеканали відрядили дві знімальні бригади.

Гнать ТВ надо с тренеровок! Уверен, что японцы и венгры уже детально изучают наши тренеровки по записям