хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниНаціональна збірнаУ Києві відбудуться матчі Кубка Полісся

15-12-2008 18:53 Илья

Національна збірна України з хокею з 17 по 20 грудня візьме участь у міжнародному турнірі «Кубок Полісся-2009 Союз-Віктан». На цих змаганнях наша команда зіграє останні контрольні матчі перед відбірковим турніром на Олімпіаду 2010 року.
Перші поєдинки у групі «В» українські хокеїсти проведуть у столичному Палаці спорту 17 та 18 грудня проти данців. У групі «А» виступлять Білорусь, Франція і Латвія. Кращі команди груп зіграють у фіналі в Києві 20 грудня.
«Після дворічної паузи українська збірна повертається до Києва. На цьому турнірі нам важливо подивитися на рівень функціональної підготовленості граців. Адже вже у лютому розпочнуться олімпійські кваліфікаційні змагання. Ми з колективом наших однодумців ставимо максимальне завдання — завоювати єдину путівку на Олімпіаду у Ванкувері», — сказав під час сьогоднішньої прес-конференції в Укрінформі президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін.
За словами головного тренера української команди Олександра Сеуканда, на жаль, залучити до ігор за збірну усіх провідних хокеїстів невдасться. Оскільки вони будуть виступати за свої клуби у російській першості. До речі, і київський «Сокіл» зіграє сьогодні у Броварах черговий матч у вищій лізі відкритого чемпіонату Росії проти московських «Крильєв Совєтов». Але наставник пообіцяв, що не дивлячиь на це, команда буде грати лише на перемогу і продемонструє глядачам хороший хокей.
До складу збірної України для участі у «Кубку Полісся-2009 Союз-Віктан» увійшло 20 граців «Сокола», 6 представляють білоруський чемпіонат, 2 — Континентальну хокейну лігу та 1 — «Білий Барс» з Броварського району.

Склад команди України:
воротарі
— Костянтин Симчук («Сибір», Росія), Олександр Федоров, Вадим Селіверстов (обидва — «Сокіл»);
захисники — Юрій Гунько, Андрій Срюбко, Віталій Люткевич, Олександр Побєдоносцев, Юрій Наваренко, Дмитро Толкунов, Денис Ісаєнко, Володимир Алексюк (усі — «Сокіл»), Олег Благой «Керамін» (Білорусь), В'ячеслав Тимченко (ХК «Вітебськ», Білорусь);
нападаючі — Віталій Литвиненко, Олександр Матвійчук, Дмитро Цируль, Олег Шафаренко, Олександр Яковенко, Олександр Караульщук, Віталій Доніка, Юрій Дяченко, Євген Пастух, Дмитро Німенко (усі — «Сокіл»), Вадим Шахрайчук («Металург», Росія), Олександр Матерухін («Юність», Білорусь), Валентин Олецький («Гомель», Білорусь), Артем Гніденко («Вітебськ», Білорусь), Олександр Василевський («Білий Барс»), Олег Тимченко («Хімік-СКА», Білорусь).

Джерело: Укрінформ

Укрінформ

Ось що хочу сказати з цього приводу...


vac, а что ты хочешь? В ФХУ работают безграмотные люди! Или может они в детстве немецкий учили, и WM это Weltmeisterschaft?!
Меня улыбнула эта надпись KYIV 2014 IIHF WM Candidate.
Из буквосочетания WM стало понятно что IIHF об этом ничего не знает.
Зато в начале 2-го периода прослушали бубкобред в савеццкам стиле(((
Вайперу за программки — РЕСПЕКТ!!!
А вот вижу, Генка пишет, что в 19-00, по 15 грн билеты )
Блин, завтра турнир.
Инфы почти нет.
Во сколько матчи ?
и почем билеты ?
smslava,+1
Улыбнуло
По поводу Олецкого ничего плохого сказать нельзя. Хоть и возраст , хоть и играет в слабых лигах в левых командах (это я не про ОЧБ), но приезжает в сборную кашу не портит.
Ага, а на вчерашней тренировке сборной было аж 8 человек. Много они с датчанами наиграют на фоне усталости.
Да что вы пристали к составу?)) Все казалось бы лучшие были в том году в Японии и толку? Возможно, если бы тогда поехали Дяченко, Бобкин, Доника, то и прошли бы венгров, хватало бы скорости командной, большего задора. Для того же Нименка — это огромный опыт, шанс, стимул. Алексюк пусть поиграет с хорошим соперником. Если честно, то шансов пройти на ОИ у нас не так уж и много. Обыграть латышей на их площадке нашей сборной, уступишвей Венграм и со скрипом победившей Японцев? Вот как раз за счет людей, которые не так уж часто попадают в сборную, может что-то и получится. Хуже уже все равно не будет.
Короче, насобирали кого могли. Зачем такой заключительный сбор, если из этого состава можно брать на отбор максимум 2 пятерки? лучше б этим пятеркам отдохнуть дали.
smslava
А Олецкий, Тимченки, Василевский и некоторые другие чем лучше?
Мне кажется, что товарищи Олександр Караульщук, Віталій Доніка, Євген Пастух, Дмитро Німенко приглашены для заполнения состава. Не представляю как бороться за выход на ОИ с игроками, которых тренера наигрывают в Сокол-3 в чемпионате Украины. Для полного комплекта только Бобкина не хватает
Просьба ко мне претензии не предъявлять, так было в оригинале:

Кращі команди груп зіграють у фіналі в Києві 20 грудня.

Уж не знаю или корреспондент Укринформа чего напутал, или на прессухе кто-то такое ляпнул. Это не совсем совпадает с действительностью...