хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні публікаціїНаціональна збірнаЗавчасне попередження

23-12-2008 11:14 У фіналі «Кубка Полісся» збірна України зазнала нищівної поразки від білорусів Илья

Позитивні емоції, які, було, охопили вітчизняних шанувальників хокею після двох перемог збірної України над командою Данії в київському Палаці спорту, дуже швидко розвіялися минулої суботи. У фіналі «Кубка Полісся» в Гомелі українці були нещадно биті білорусами.

Можна, звісно, поскаржитися на втому, адже розклад матчів київських «соколів», які складають основу збірної, справді дуже жорстокий. За шість днів більшість наших хокеїстів провели по п’ять матчів! Навіть при цьому українська команда тривалий час пручалася у протистоянні з суперником із вищого дивізіону. На початку другого періоду Олег Тимченко навіть зрівняв рахунок — 2:2. Але далі гості «зупинилися», судді ж особливих симпатій до них не відчували, до того ж не пішла гра в основного голкіпера Костянтина Симчука. Після п’ятої пропущеної шайби його замінив Вадим Селіверстов.

Поразка від сусідів укотре має вказати українським фахівцям на необхідність надавати лідерам перепочинок упродовж тривалого й виснажливого сезону. Адже не секрет, що головним завданням для ФХУ є повернення збірної до елітного дивізіону. А для цього треба організувати підготовку до квітневого світового форуму таким чином, щоб гравці підійшли до нього якщо не в найкращій формі, то хоча б не на спаді кондицій. Що трапляється в іншому разі — продемонструвала весняна світова першість в Японії, коли «синьо–жовті» виглядали виснаженими й у вирішальному двобої не встигали за швидкими угорцями.

Поки що не видно, щоб із тієї невдачі були зроблені належні висновки. «Сокіл» продовжує виступати в російській вишці найсильнішим складом, здобуваючи перемогу за перемогою. Так, можна порадіти за хокеїстів, що вони заробляють додаткові преміальні. Але очевидно, що ця палиця — на два кінці. Лідери знову підійдуть до чемпіонату світу виснажені великою кількістю двобоїв, а дублери — без належної ігрової практики.

ТАБЛО

«Кубок Полісся». Група А (Гомель). Франція — Латвія — 4:1.

Підсумкове становище: Білорусь — 6, Франція — 3, Латвія — 0.

За третє місце (Київ). Данія — Франція — 4:0.

Фінал (Гомель). Білорусь — Україна — 7:2 (2:1, 3:1, 2:0; Яковенко, 10; О. Тимченко, 23).

Товариський матч (Гомель). Збірна Полісся — Латвія — 3:4 ОТ.

Андрій Фоменко (Україна Молода, 23.12.2008)

Андрій Фоменко

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Дед МакДак Это по отдельности мы умные. А в куче толпа кот. предсказуемо управляется различными методами. Не обязательно что бы голосовали ЗА тебя, можно и даже проще добится, что бы голосовали ПРОТИВ конкурента. Главное в этом деле наличие информационного окна/доступа в народ. Сокол мог бы быть тем окном в киевский электорат. Ну и при наличии такого можно много чего протолкнуть в наши не окрепшие умы. Приблизительно так я бы и проталкивал эту идею «донецким».

p.s. ничего личного «бизнес есть бизнес» и «деньги не пахнут».
Все пид....сы !!! Создам партию «НАРОД» и сокол заберу в свое гнездо, тойсть в правительство !!!!!!!!!!!!!!!!!
МаксимNYC
А какого врага? За НУНС в Киеве на последних выборах мэра голосовали 2%. Юля уже всем о..зденела. А плохой имидж «Регионов» вызван тем, что Янык — рецидивист (дважды судим за уголовщину). На хоккее сильно рейтинг не сделаешь. Боюсь, что на следующие выборы киевляне вообще не особо на них пойдут. Достали все.
Илья Не согласен. С точки зрения чистой коммерции я вижу что это был бы очень не плохой вариант для «синих». Получили бы очень хорошую отдачу на каждую затраченную гривну. А если еще и пробить трансляцию по ТВ то вообще сложно представить какой еще проект мог бы переплюнуть такую ПР акцию, в логове «врага» и что бы без вариантов у конкурентов.
МаксимNYC, ерунда! На хоккее электорат сильно не завоюешь! Если б это было так, то Ахметов давно бы всю ФХУ с потрохами бы купил!
генка Я вижу что Сокол создан что бы быть проданным Донецку по политическим мотивам. Купив Сокол и правильно пропиарившись «голубые» могут заполучить большое количество киевского электората. Сокол для них просто уникальная возможность для этого... можно было бы еще востановить «Беркут» но это уже из области незбыточных желаний. Т.е. будь я менеджером в ХК Сокол я точно бы попытался разыграть с донецком этот вариант, как минимум «притянуть» их как ключевого спонсора.
Забыли только в УМ еще про отбор на ОИ в феврале Самое что прикольное — премиальные то вроде уже не выплачивают давно. Странно все это. Ходят слухи, что кто-то другой из Донецка предложил АСДС выкупить «Сокол», но они отказались продать клуб. Совсем можно запутатся в этих схемах и слухах
Что при Омеле что при этих деятелях тактика одна:

Поки що не видно, щоб із тієї невдачі були зроблені належні висновки. «Сокіл» продовжує виступати в російській вишці найсильнішим складом, здобуваючи перемогу за перемогою. Так, можна порадіти за хокеїстів, що вони заробляють додаткові преміальні.

>