хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні публікаціїХокей в УкраїніПочім лід для народу

12-03-2010 09:33 Спортивне міністерство та керівництво найбільшої критої спортивної арени не можуть вирішити, хто в 50–річному домі хазяїн Илья

Останнім часом про київський Палац спорту згадують, коли обговорюють концерти та різного роду виставки, а про головне призначення споруди — проведення спортивних заходів — поступово забувають. Хоча слід сказати, що в далекому 1960 році цю споруду вводили в експлуатацію саме як багатофункціональний комплекс, у якому проводили новорічні ялинки, демонстрували кінофільми, слухали естрадну музику та, ясна річ, спостерігали за змаганнями хокеїстів, гандболістів та представників багатьох інших видів спорту.

Починаючи відзначати ювілей заздалегідь (50 років найбільшій критій спортивній арені України виповниться 9 грудня), керівники Палацу зібрали прес–конференцію, на якій поділилися планами на майбутнє, розповіли про проблеми сьогоднішні та проінформували, як мають намір святкувати круглу дату.

«Ми створили оргкомітет із підготовки до відзначення ювілею: плануємо написати книгу та зняти фільм про флагмана спортивної індустрії. А святкувати будемо в тісному «сімейному» колі», — сказав директор київського Палацу спорту Віктор Ткаченко. На урочистості він планує запросити близько 800 осіб, серед яких хоче бачити «спортивних» чиновників, проектантів споруди, будівельників та спортсменів, які в цих стінах здобули перемоги.

Але, звісно, журналісти не могли не зіпсувати «ювілейний» настрій керівництву ПС запитаннями про малу завантаженість арени спортивними подіями. З огляду на це в прес–центрі Палацу виникла суперечка між представником Мінмолодьспорту — заступником міністра Мирославом Дутчаком — та керівником ПС. Пан Ткаченко пояснив таку ситуацію тим, що немає заявок від Міністерства, звинувативши спортивне відомство в хаотичному складанні плану заходів у Палаці. У свою чергу «державник» закинув «господарнику», що в того високі ціни на оренду спортмайданчика. «Чому добова експлуатація льодової арени у броварському ТРК «Термінал» коштує 14 тисяч, а в Палаці спорту в Києві – 63 тисячі гривень?» — цікавився пан Дутчак.

Знайшлася відповідь у «негостинного» господаря й на таке запитання. «Із 1992 року державну структуру «Палац спорту» орендує його колектив, який створив Закрите акціонерне товариство. Тож як господарі цієї установи, ми змушені дотримуватись економічної доцільності в питаннях своєї роботи. Численні державні перевірки показали, що орендні ставки покривають лише собівартість нашого існування, — «парирував» удар директор споруди. — До того ж остання реконструкція холодоцентру, який забезпечує існування льодової арени, проводилася в далекому 1985 році. Хочу наголосити, що зараз він перебуває в плачевному стані», — так пояснив відсутність хокейних змагань на арені Палацу Віктор Вікторович. І натякнув, що без значних фінансових вливань спортивна арена аж ніяк не зможе повернути зимові види спорту під свій дах.

Але хто і за чиї кошти реанімуватиме спортивну споруду — журналісти так і не почули. Планували ЗАТівці залучити інвесторів, попередньо висунувши державі умову: після реконструкції хочемо приватизувати споруду або подовжити оренду ще на десять років. Звісно, держава на таку пропозицію не пристала, бо з 1 січня 2011 року, коли спливає термін оренди, планує самотужки вирішувати долю Палацу в центрі столиці. Тож є підстави вважати, що до кінця року в плані роботи мультифункціонального закладу більше спортивних подій точно не з’явиться.

Віталій Мохнач (Україна Молода, 12.03.2010)

Віталій Мохнач

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Все для хоккейных болельщиков! Теперь не надо приезжать в 5 утра!
Просто среди представителей муниципалитета нет настоящих! Крапка!
Конечно всем понятно живем в условиях рынка и конкуренции,но совсем не находится места во дворце спорта Соколу —это очень плохо!
Ведь были такие незабываемые года времен СССР,когда билет достать была очень большая проблема,а на матчи с участием команд:ЦСКА,Динамо М,Спартак-просто невозможно,приезжали очередь занимать с 5 утра...
Просто среди представителей муниципалитета нет настоящих хоккейных болельщиков,очень жаль!
Хотя хочется верить-что все изменится к лучшему...
вот новость!а за какие шии директор дворца спорта купил навый лексус больше чем за 100000$ не рентабельно....так откажитесь от аренды
Працюють з мінімальною рентабельністю)))). Обманюють. Податковій і прокуратурі варто частіше туди заходити і, бажано, не тільки за хабарями)))
Андрей Валер Він же про ЗАТ «Київський Палац Спорту» і говорить. А прибутків на державному майні , руйнуючи український спорт вони заробили достатньо, це підтверджує їх баланс. А реальні прибутки можуть бути набагато більші.
Юрій
У наших фінансових показниках стався негативний злам

Это такая стилистика, или есть что то общее с Закрите акцiонерне товариство «Київський Палац спорту»?
Юрій Упс Пробач поки шукав не помітив що інфа вже є
Магия цифр...
Нашел две
Поточні зобов’язання за розрахунками:- з бюджетом 801 , т.е. за аренду всего ДС Государство получает в месяц меньше 10000 у.е.
Собівартість реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) 7521, что там такого 48 человек делает, что 800 тыс превращает в 7,5 млн.( ремонта там я не наблюдал, хорошо что раньше строили на совесть. Оборудование все старое.)
А вы говорите хоккей.

Ткаченко : У 1996-му в мене був конфлікт із Адміністрацією Президента України, як наслідок — глобально перевіряли Палац спорту. Тоді Держкомспорт очолював Валерій Борзов, який написав великого листа до Адміністрації Президента, що наша споруда повністю відповідає своєму призначенню. Потім нас підтримав ще один керівник цього відомства — Микола Костенко.

Вот кто крышует Дворец Спорта!!!
Ілля :
У 1992 році в нас було відведено під спортивні заходи 34 дні, концертні — 44, виставкові — 13; прибуток — 114 тисяч доларів. 1993-й: спорт — 71 день, концерти — 16, виставки — 57, прибуток — 23 тисячі. У 1994 році: спорт — 51, концерти — 3, виставки — 73. Концертів стало тоді менше, бо їх прирівняли до ігрового бізнесу з відповідним податком — 70 відсотків. 1995-й: спорт — 66, концерти — 4, виставки — 116, прибуток — 961 тисяча. Така тенденція продовжувалася до початку цього століття при стовідсотковому виконанні спортивних замовлень. До слова, коли я кажу про спортивні заходи, то не враховую дні тренувань спортсменів. У наших фінансових показниках стався негативний злам у 2001— 2002 роках, коли один за одним відкрилися нові виставкові центри. Тобто, з прибуткової структури ми перетворилися на збиткову.
http://www.sokol.kiev.ua/page-id-3117.html
Андрей Валер, финансовый отчет у них на другой странице А про то сколько спортивных мероприятий проведено инфы я не нашел...
Ну просто ох ели эти Засновники” Київського Палацу спорту “-48 членів трудового колектива орендного підприємства” Київський Палац спорту “ вместе с Ткаченко!!! > Особенно мне нравиться слово — трудового коллектива, Над чем трудитесь, ребята?

И мне нравиться 15 лет ни хера не делали, бабки в карман клали, а как только приходит конец халявы, так хотят СССР в ДС починить !!! > и еще условия выдвигают!!! Вот с ки!!!
Илья
Так и не разобрался в цифрах, сколько они платят Державе в год? Сколько заработали за год?
В законе четко указано сохранить профиль арендуемого или приватизируемого гос майна.
Они же не Дворец-Базар в аренду брали. Использование не по назначению карается строго, не продлевается договор аренды.
кстати договора аренды госмайна на длительные сроки заключать нельзя.
Проверка скорее фиговый листок. Провели для галочки.
kozak zp.ua
Все так, все так. Харьков колыбель Гандбола,а то же нет, ни базы, ни школы.
Гость, обычная очепятка!
Початок перевірки – 20.02.2008 року.
Кінець перевірки — 04.03. 2008 року.

Масштаб проведення аудиту — перевірка достовірності фінансової звітності ЗАТ «Київський Палац Спорту» охоплювала період фінансової діяльності за 2008 рік.

Ни у кого вопросов не возникло?
Как в начале года можна провести проверку за весь 2008 г.? Или они из будущего?

Аудиторский отчет —Чистая ЛИПА,
Андрей Валер У нас в Запорожье во ДС Юность тоже барахолку устроили,а деньги на капремонт у государства требуют.Приходишь на гандбол и теряешься в труселях и лифчиках.
А Держава (точнее чинуши) в накладе не остались! Им видно тоже чего-то перепадает. и к тому же не надо голову ломать чтобы окупаемость отбить. Какая им разница есть во дворце спорта спорт или нет. Деньги не пахнут! >
з 1 січня 2011 року, коли спливає термін оренди.
чего они(Держава) ждут, пока его окончательно развалят.
Приватизировать строение в центре Киева!! нормально коллектив устроился.
Кстати базар они устроили не на льду, так и отделить им ступеньки с прилавками отдельно.
А лед отдельно отдать Хоккею!
Только в Украине, Дворец Спорта может позволить себе иметь собственный базар, и не иметь детской спортивной школы!
Ілля Дякую за гарну ссилку. Да непогано Ткаченко живе. Доходи за 2008 рік зросли на 4,5 млн. грн., до 20,9 млн. грн.
За копійки орендуюючи державне спортивне майно, він заробив 26,2 млн. грн. прибутку. Цікаво скільки з цього прибутку пішло на спорт ?
Да успокойтесь вы! Вот аудит за 2008 год

При відображенні в обліку руху основних засобів порушень не визначено.
...
Перевіркою бухгалтерського обліку не встановлено порушень обліку фінансових інвестицій.
...
Перевіркою за 2008 рік порушень обліку зобов’язань на підприємстві не встановлено. Розмір зобов’язань відображений в реальному стані.
...
Облік доходів від реалізації ведеться на рахунку 70 “Доходи від реалізації” по субрахункам у відповідності з чинним законодавством. По даному питанню перевіркою порушень не встановлено.

Чисто все у них!
12-03-2010 11:10
Юрій, дякую.
ЛешаКиев Тут є телефон, де можна зателефонувати і дізнатись, що перевірила комісія :
З листа В.о заступника Голови фонду державного майна України В. Пількевича на мою адресу :
«На даний час відповідно до наказу ФДМУ від 02.11.2009 № 1740 комісією у складі представників фонду, Міністерства України у справах сім«ї, молоді та спорту, ГоловКРУ, Державної податкової адміністрації та Рахункової палати України проводиться перевірка ефективного використання орендарем цілісного майнового комплексу «Київський палац спорту».
Нажаль про результати перевірки мене не повідомили, але кому цікаво, телефонуйте виконавцю даного листа у фонді держмайна Пєхов Ю.Г 200-36-52.
http://www.sokol.kiev.ua/forums-m-posts-q-1078-d-0.html
Интересно узнать за сколько арендуется ПС у государства?
Наверно не более 300тыс/год.
Юрій, так, звичайно у витратах, це я невірно висловився.
До речі, є один відомий журналіст, який пише на кримінальну тематику. Він готовий підготувати серію публікацій щодо ситуації з Палацем Спорту та зловживань Ткаченка, але йому для цього потрібен конкретний фактаж. Тож якщо хтось володіє цікавою інформацією — давайте влаштуємо злодію справжне інформаційне пекло!
Довели дворец по собственному выражению до плачевного состояния,и хотят также «успешно» продолжать свою деятельность еще десять лет.Нет слов.
Да забрать все у буржуев и народу отдать! Народное имущество в свое частное превратили!
Интересно было б в его доходах основательно покопаться.
ЛешаКиев Не в доходах ,а у витрататах та наявному майні у нього та членів сім«ї.
Упыря Ткаченко- на зону! Отморозку,уничтожающему украинский хоккей,не место среди людей.Я думаю,что это не проведение спортивных соревнований делает ДС нерентабельным,а гнойный нарыв 'Ткаченко и компания'.Интересно было б в его доходах основательно покопаться.
Следующие
Загрузка...