хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

МатчіЧемпіонат України«Сокол» — «Беркут» 3:0

Начало: 01-02-2012 20:00 Киев. Дворец Спорта

«Сокол» (Киев) — «Беркут» (Киев) 3:0 (1:0; 1:0; 1:0)
01.02.2012. Киев. Дворец Спорта, 2700 зрителей
Судьи: А. Кича, М. Урда, В. Мельничук, А. Корепанов
«Сокол»: Симчук; Климентьев — Лясковский, Бахриддинов — Тимченко, Скороход — Рябенко; Касянчук — Николишин — Долгих, Харитонов — Шахрайчук — Литвиненко, Яковенко — Черненко — Харченко, Матвийчук — Олецкий, Захаров
«Беркут»: Хован; Микульчик — Жилинский, Катулис — Сенкерик, Вагин — Кениг, Романенко — Таран; Сальников — Гниденко — Цуриков, Недорост — Капуш — Михайлов, Валуй — Блиновс — Брызгалов, Малов — Караульщук — Бега
Шайбы: 19:54 Шахрайчук (Харитонов, Литвиненко, 1:0), 24:49 Николишин (Касянчук, 2:0 — меньш), 46:15 Черненко (Яковенко, 3:0)
Штраф: 6 — 0
Броски: 24 (10+11+3) — 35 (9+8+18)

Отчет от Sport.ua
Фотоотчет от Ильи Хохлова
01.02.2012
«Компаньон-Нафтогаз» — «Белый Барс» 6:1 (2:1; 2:0; 2:0)

02.02.2012
«Гайдамаки» — «Акулы» 2:3 OT (1:0; 0:1; 1:1; 0:1)
«Львы» — «Донбасс» 3:2 (1:1; 1:0; 1:1)


Ось що хочу сказати з цього приводу...


http://vk.com/club32288778 фан клуб хк Сокол Киев заходите

krait : Особенно радуют красные фонари, загорающиеся при заброшенных шайбах.

Да, прикольно, я даже и не заметил с первого раза! В Виннице кажись, такие же установлены.

mc_vova: ох «гарячо» вчора було ) не дивлячись на —25 ))) за межами майданчику ), таких емоцій в Новояворівську ще не було!)))

Так гарячо що ми в самих хокейках вболівали вчора. Супер Матч.
Особенно радуют красные фонари, загорающиеся при заброшенных шайбах.
Звісно Хонін кинув на вдачу, але як відомо: «только смелым покоряются моря».
darvey77, третья шайба — полностью Селика.
Илья спасибо за видио
только мне показалось что как минимум в двух а то и во всех трех Сильверстов мягко говоря не выручил, а третья ваще полностью на его совести?
Денис молодчяга!
Львы порадовали!
Гайдамаки —удивили.
третья шайба, практически с нулевого угла залетела.
Вот вам видео от 5 канала. Что бы вы без меня тут делали?!

umkas: А в Новояворивске гарячо, несмотря на мороз)

ох «гарячо» вчора було ) не дивлячись на —25 ))) за межами майданчику ), таких емоцій в Новояворівську ще не було!)))
[color=#222222][font=Verdana, Arial, sans-serif]Первый гол у львовян забил не Федоров ,а СИДОРОВ![/font][/color]
[back=#efefef][font='Trebuchet MS', Arial, Helvetica, sans-serif]Первый гол у львовян забил не Федоров ,а СИДОРОВ![/font][/back]
Дякую Desperado!!! До речі, приємно вразив в Новоярівську чемний паркувальник біля Арени, а також провець в магазині хокейного обладнання, який допоміг «організувати» шайбу з символікою Львів. Шарфік Львів викликав поряд із шарфіком Соколу позитивні емоції у вболівальників Левів. Ну а прохід на VIP-трибуну із написом на квитку «VIP» це взагалі супер. Залишу собі як згадку. У Києві вболіваю за Левів (був на останній грі з Компами), але звісно, якщо вони не грають з Соколом. Тут вже вибачте
десперадо
молодці
Desperado,мабуть 20 і 23 лютого
Genzo
+1000000
дуже приємно, користуючись нагодою запрошую вболівальників Сокола і Компаньона на матчі до Новояворівська 20 і 23 січня. Якщо когось цікавить пишіть в личку.
Атомосфера дійсно хороша. Я особисто отримую задоволення від хокею. Треба тільки Арену мати у Львові. І Чіканцев молоток)) Теж порадував. Одним словом вболівальники мають бути запорукою успіху команди.
По делам во Львове. Поехал на матч Львов с Донбассомю От Львова где-то 40 км, на машине 50 мин. Получил массу удовольствия!!! В первую очередь болельщики Львов самые неистовые!!! Думаю что игрокам Донбасса было несколько неуютно играть в такой обстановке. Такого нет ни в Киеве ни в Донецке! Львы бились действительно как Львы (до сломанных зубов). Спасиб Львам и особенно его больлельщикам от болелы Сокола.
Якщо десь виникне відео з матчу — викладіть тут посилання, будь-ласка.
Дуже хочеться подивитися! Левам бравіссімо!!!
А якщо чесно то керівництво Лазу поступило негарно, повідимили про поломку автобуса тільки о 17.30. Це несолідно, мусили їхати на таксі і частково добиратися маршруткою до новояворівська.
десперадо
Іцхаков татар, їм поки в диню не даси не розуміють
До речі сьогодні журналісти монтували звіт про матч. Сказали мені що мають показувати уривок поєдинку на Новому Каналі і 5 каналу у новинах. Так що ви матимите згоду подивитись моменти поєдинку.
Прошу вибачення за такий скомканий онлайн, але обставини не дозволили мені нормально донести інформацію. Почнем з того що зламався клубний автобус, і довелось добиратися своїм ходом і через це запізнився на матч. А підтримка була просто МЕГА СУПЕР, вперше таке побачив на матчах Левах, весь сарай скакав і підтримував свою команду, а гравці просто бились, і донці було повністю переграні у 2 періоді. Одним словом такі матчі дають заряд на цілий тиждень . Чіканцев обнімав фанів після матчу, і мене в тому числі. А перша Ланка у левів сьогодні просто виклалась на повну особливо Стьопа і Расторгуй. А Ісхаков мене вже дістав, раз получив від Марушева в попередньому матчі і в цьому матчі поліз в бійку. ЛЕВИ!ЛЕВИ!ЛЕВИ!
у львов и донбасса один и тот же хозяин...многие игроки проводили летние тренировки в донецке рнонд тем как переехали в львы
Львы красавцы ! Я за них !!!
Ну Львы молодцы....
Львы походу в меньшенстве забили
Главное Соколу не расслабляться!! Матч с Донбассом решит многое, но еще с компами на Атэке (где нужно брать реванш) и выезд к Львам! В остальных матчах думаю очки возьмем точно!
Следующие
Загрузка...