хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні публікаціїЧемпіонат України"Леви" через рік можуть зникнути

17-07-2012 22:10 Грубый

Львівські «Леви» через рік можуть припинити своє існування. Про це каналу «Хокей» заявив президент львівського хокейного клубу Ігор Чуркін.

«Для нас найважливіше на сьогодні — це будівництво арени. Ми єдина команда, яка не має арени. Ми команда львівська, але ми граємо у Новояворівську. Ми хочемо показати, що ми прагнемо розвиватися у хокеї, плануємо розвиватися. Цей сезон ми плануємо грати у Новояворівську, але якщо рішення про будівництво арени не буде прийняте у Львові, то для нас буде важко знайти аргументи для участі у наступному сезоні», — наголосив Чуркін.

Львів'яни перед початком нового сезону значно підсилили свій склад, підписавши кількох відомих в Україні гравців, зокрема чемпіонів України у складі «Донбасу» Олександра Бобкіна і Вадима Селіверстова.

«У нас є проблеми у Львові — у нас розвалюється футбол, тому всіх вільних гравців ми намагаємося перетягнути у хокей», — пожартував з приводу підсилення команди президент «Левів».

Нагадаємо, у чемпіонаті ПХЛ сезону-2011/2012 «Леви», перемігши у малому плей-офф «Харківських Акул», зайняли 5 місце в чемпіонаті України.

ТК Хокей

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Справа в тому що через рік зникнути може ледь не кожний з клюбів ПХЛ включно з Соколом так що тут немає про що балакать Леви не одинокі !!!
Все набаловались хоккеем)))
Валить надо с этой страны. Только валить некуда.
Вот такая она, экономика Почти Хоккейной Лиги.

все понятно.видать чуркин уже понимает что борю скоро посадят после выборов и его никто за яйца не будет держать

Все очень просто. Боря прокинул ЛАЗ с заказами на автобусы под Евро. Вместо 2000 штук они изготовили чуть больше сотни. Такая резкая любовь к хоккею во Львове это плата за обещания разместить заказы на автобусы.
Нэма заказов — нэма и кахею.

Они бы уже и в этом бы сезоне прикрыли лавочку под названием ХК Львы, только с ними еще не расчитались за прошлые поставки автобусов. Вот как расчитаются,их ничто держать не будет. Можно и клуб разгонять.
Реня, Все кто были во Львове с деньгами или переместились в Донецк или в Киев
Розвиток хокею в УКРАЇНІ залежить від будівництва у всіх обласних
центрах ПАЛАЦІВ СПОРТУ на 6-8-10 тисяч місць з тренувальним
катком поруч.Так будують у Львові так Ів.Франківську роками.
Хочуть будувати ПАЛАЦ СПОРТУ під ЄВРО баскет--то вже будуйте
не 30х20м. а 61х30м.для всіх видів спорту.вмістимостю 6 тисяч місць,то буде РЕНТЕБЕЛЬНО після ЄВРО.
Да... Неужели ни кого нет во Львове, готового вложить деньги в хоккей!?!?!?
Зодчий, мне он не интересен.
борю скоро посадят после выборов

А садить-то кто будет?Не ты ли?
в стране надо менять систему.гляньте как посадили в тюрьму бывшего главу федерации греко-римской борьбы украины, кстати он тоже из донецка так сразу и результаты наших борцов упали.это все ерунда когда вот такая вот ситуация со спортом.локальное увлечение какого одного человека ситуацию на долго не решит.
все понятно.видать чуркин уже понимает что борю скоро посадят после выборов и его никто за яйца не будет держать
Ніхто клубу не дозволить будувати власну арену. Всі ми добре знаєм місцеву владу у Львові.
Без Арени у Львові у команди не буде прогресу і руху вперед.