хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниНа Київщині розпочато будівництво третього льодового Палацу спорту

17-07-2013 07:47 S 76

На Київщині заклали капсули зі зверненням до майбутніх поколінь на місці забудови Льодового Палацу спорту у місті Богуслав.

За словами губернатора Анатолія Присяжнюка, ця подія є свідченням успішного виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича щодо популяризації здорового способу життя серед дітей та молоді, впровадження новітніх форм організації змістовного дозвілля юнацтва, активного сімейного відпочинку, розвитку масового фізкультурного руху та залучення широких верств населення до занять спортом.

Анатолій Присяжнюк повідомив, що це вже третій льодовий палац спорту на Київщині, і його будівництво буде завершено наприкінці 2013 року, тобто за 6 місяців. Попередня сума інвестицій склала 16 мільйонів гривень, а інвестором проекту виступило ТОВ «МСЛ». Новозбудована льодова арена стане місцем проведення дозвілля богуславців та жителів області, тут зможуть тренуватися хокеїсти та фігуристи, а також очікується проведення змагань обласного, національного та міжнародного рівнів. Крім льодової арени передбачено облаштування 300 глядацьких місць.

Очільник області наголосив на тому, що це будівництво є вдалим прикладом реалізації проекту «Київщина без окраїн», яким передбачено сприяння розвитку сільських територій.

- Обласна влада приділяє велику увагу вирішенню проблем розвитку сільських громад, реалізації державної політики щодо місцевого самоврядування та соціально-економічного розвитку районів, міст, селищ та сіл Київщини. Кожний населений пункт має величезний потенціал, і ми маємо сприяти його реалізації. Саме це завдання ставить Президент України, і воно є першочерговим, — зазначив Анатолій Присяжнюк, повідомляє сайт Київської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, що на Київщині вже є дві льодові арени в Броварах та Білій Церкві.

«Федерація Хокею України»

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Не у тебя точно спрашивал. Подрастешь, тогда и поговорим
Реня-деревня не асфальтированная

тебе рассказать как это делается

Застройщик частное лицо, потом договор с местными органами государственной власти — поручительство

первоначальный договор не выполняется и деньги идут из госбюджета
Это же, я так понимаю, не по госпрограмме. Какие к частнику притензии?
Спасибо, посмеялся!
Это, наверное, для Ночной хоккейной лиги строят.
Пипец, а когда в Киеве Будут строить?
Вот интересно сколько продержится это сооружение, кто его будет финансировать?
Или это Богуславские предприниматели для крытого базарчика в недалеком будущем построили за счет бюджетных денег.
Какой то бред творится, чем дальше тем противней, так деньги отмывать...
Ю.Шевчук,

и может БКиеве
Вы еще про Борисполь забыли
Ну, если решили в Киевской области строить катки в городах, начинающихся на Б, то скоро они должны появиться в Боярке, Бородянке, Бортничах, Буче, и Барышевке...
... інвестором проекту виступило ТОВ «МСЛ»

хм, с чего бы это ???