хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниЧемпионат России Высшая лигаВХЛ запросила українську Феміду

03-09-2013 14:12 S 76

З нового сезону матчі чемпіонату Вищої хокейної ліги Росії буде обслуговувати бригада українських суддів у складі — Максим Урда (головний арбітр, Київ), Артем Корепанов (лайнсмен, Київ) та Антон Гладченко (лайнсмен, Харків).

Українські представники Феміди отримали запрошення попрацювати у ВХЛ після зборів суддів КХЛ, в яких наші рефері проявили себе з найкращого боку, здавши теоретичні та практичні тести на «відмінно».

Дебют української бригади в ВХЛ запланований на 18 вересня в місті Балашиха на матчі місцевого «Динамо» проти «Супутника» з Нижнього Тагілу. А вже 19 вересня Урда, Корепанов і Гладченко зроблять стартове вкидання у грі «Рязань»«Молот-Прикам'є».

Нагадаємо, що серед українських хокеїстів у ВХЛ зіграють чотири виконавці: Віталій Доніка, Олександр Торяник (обидва — «Саров»), Олександр Побєдоносцев («Титан») та Віталій Люткевич («Молот-Прикам'є»).

«XSPORT»

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Наши судьи сдали тесты на отлично! Среди КХЛ-вских... Только сразу в КХЛ не пустили, мол, обкатайтесь в ВХЛ. Люсик приложил руку. Там у него кент Поляков...
hockey columnist,
Кича еще норм судья, даже на Олимпиаде в Ванкувере судил. Чего его не привлекают?
------------------------
привлекут еще
на 15 суток
Кича еще норм судья, даже на Олимпиаде в Ванкувере судил. Чего его не привлекают?

Подводят постепенно до игр КХЛ

Уверен это с подачи бори.теперь я надеюсь все понимают что боря развивает хоккей в украине.
А кто в ПХЛ будет судить?
Катастрофа!!!! ФХР-ОДУМАЙТЕСЬ!!!
Подводят постепенно до игр КХЛ