хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні публікаціїНаціональна збірнаАндрій Срюбко: «У збірній з’являться нові обличчя...»

21-01-2015 16:49 ritchie

Сьогодні Андрій Срюбко офіційно приступив до роботи на посаді генерального менеджера національної збірної команди України. Новопризначений генеральний менеджер разом з тренерами та персоналом команди взяв участь у службовій наразі збірної, де обговорювались питання підготовки до лютневого навчально-тренувального збору та участі в міжнародному турнірі Euro Ice Hockey Challenge в Польщі.


Прес-служба Федерації вирішила поспілкуватись з Андрієм Срюбком по закінченню наради.

Андрію Васильовичу, вітаємо Вас із призначенням на посаду генерального менеджера національної збірної!

Дякую!

За які напрямки роботи у команді Ви будете відповідати? Що саме буде входити до кола Ваших обов’язків?


В першу чергу – це безпосередня робота з гравцями, що є кандидатами до збірної, та їх клубами. Тут широке коло питань, починаючи від переговорного процесу і закінчуючи безпосереднім контролем над ходом тренувального процесу.

Однією із функцій генерального менеджера є перегляд гравців під час їх виступів у складі клубних команд протягом сезону. Інколи за результатами подібних переглядів можна отримати більше інформації про хокеїстів, ніж під час тренувань на зборах.

А чи важко було зробити перехід з тренерської роботи на адміністративну?


Насправді нічого нового тут немає. Коли постійно протягом свого життя перебуваєш у цьому процесі, то білих плям практично не залишається. Я уважно слідкував за роботою інших генеральних менеджерів ще за часів своєї ігрової кар'єри. Тому з власного досвіду знаю хто чим займався і знаю чим потрібно займатися мені.

Чи велась Вами робота в збірній до офіційного призначення? Чи існують проблемні питання перед майбутнім збором?


Так, певний об’єм роботи було виконано раніше. Що ж до проблем, то вони завжди були, є та будуть. Без цього ніяк. Практично кожен клуб хоче, щоб гравець залишився у розташуванні команди і не їхав у розташування збірної. Тренери клубної команди хочуть тримати гравця в одному ритмі. В таких випадках ми йдемо гравцю на зустріч, розуміючи, що це його основне джерело прибутку.

Тому ситуація, коли гравець не приїжджає на навчально-тренувальний збір чи товариський турнір, не є проблемою. Головне – це продемонструвати свої найкращі якості на заключному зборі та безпосередньо на чемпіонаті світу.

Під час найближчої міжнародної паузи ми можемо побачити багато нових облич у складі національної збірної…


У нас є кілька питань по провідним гравцям, які через ряд причин можуть на час паузи залишитись у складі своїх клубів. Вибір виконавців у нас не такий вже широкий. Тому ми з тренерським штабом прийняли рішення переглянути ряд молодих хокеїстів. Побачимо як вони зможуть проявити себе у матчах проти серйозних суперників з Польщі та Угорщині. Цілком можливо, що для деяких гравців матчі у Торуні стануть першими в светрі національної збірної.

А серед новачків можуть опинитися підопічні по молодіжній збірній?


Звичайно! Деякі гравці зарекомендували себе з найкращого боку. Хто саме? Незабаром дізнаєтесь.

Фото: Ілля Хохлов
ФХУ


Ось що хочу сказати з цього приводу...


,

Откуда такая инфа, Кузьмик здесь лишний

Капитан молодежки не может быть лишним среди кандидатов в Главную команду страны!
Андрей удачи!!!В связке с Сергеем Ковалем вы видите на новый уровень!Верим !!

только пятеро!
Кузьмік,Андрейків,Лялька,Тімченко,Захарченко

Откуда такая инфа, Кузьмик здесь лишний
[tr=rgb(230, 243, 251)]
17Serhij Kuzmik (Nesta Toruń)0000000000


кузьмик в польщі 1 ліга
Я удивлюсь, если Гайдученко еще когда-нибудь приедет в сборную. Он в прошлом году играл только из-за контракта с Донбассом
Голкипер Сергей Гайдученко не приедет на февральский этап Еврочелленджа в Польше, но это легко обьясняется тем, что Кубань, за которую выступает украинец, потерпела ряд чувствительных поражений в последних матчах, находится на грани вылета из зоны плей-офф, и явно не намерена отпускать вратаря в такой важный момент. Из последних пяти матчей Кубань проиграла четыре – Зауралью, Спутнику, Твери и СКА-Карелии. Гайдученко сыграл один полный матч и еще трижды выходил на замены.
По информации, которую на своей странице в Facebook опубликовал известный хоккейный обозреватель Вячеслав Волков, Николай Ладыгин не приедет в расположение сборной Украины перед турниром в польском Торуне. Нападающий Виктор Захаров и еще один украинский защитник «Бейбарыса» Александр Победоносцев получили разрешение от клуба и должны прибыть в лагерь нашей национальной команды.

По мобілізації будуть призивати військовозобов'язаних жінок від 25 до 50 років та чоловіків від 25 до 60 років. Крім того, буде проходити вилучення відповідних транспортних засобів і техніки для потреб антитерористичної операції.

На сьогоднішній день 62% громадян України, які підлягають мобілізації, отримали повістку в призовний пункт.

Міністерство оборони України планує створити єдиний реєстр військовозобов'язаних. У відомстві повідомили, що до реєстру будуть потрапляти ті, хто ухиляється від мобілізації.

Про це заявив начальник мобілізаційного відділу мобілізаційного управління Генштабу Збройних сил України Олександр Правдивець.

Новину своїм читачам передає «Преса України».

Зазначається, що наразі до цього реєстру будуть потрапляти ті, хто ухиляється від мобілізації. Потім списки будуть передані в Міністерство внутрішніх справ та Генеральний штаб, де будуть проведені відповідні заходи щодо покарання.

Знайка что за бред?
Гость, ты ошибаешься для выезда с украины бронь ненужна
Если ФХУ не обеспечит игрока броню (за наявності довідки з військового комісаріату про звільнення громадянина від призову за мобілізацією.)от мобилизации то игроки не смогу выехать за пределы Украины и сбор пройде в лучшем случае в Украине
от сюда вопрос- игроки прямо в Польшу приедут или как?

Як наголошується в повідомленні, відповідно до пунктів 5-7 плану заходів з питань організації мобілізації, у разі її оголошення чоловікам у віці від 18 до 60 років виїхати за межі України, і на непідконтрольну України територію так званих ЛНР і ДНР можна буде тільки за наявності довідки з військового комісаріату про звільнення громадянина від призову за мобілізацією.

У повідомленні наголошується, що для отримання такої довідки необхідно звернутися до районного (або міський) військовий комісаріат за місцем проживання.

только пятеро!
Кузьмік,Андрейків,Лялька,Тімченко,Захарченко

О новых лицах в сборной

У нас есть несколько вопросов по ведущим игрокам, которые по ряду причин на время международной паузы могут остаться в составе своих клубов. Выбор исполнителей у нас не так уж широк. Поэтому мы с тренерским штабом приняли решение пересмотреть ряд молодых хоккеистов. Посмотрим, как они смогут проявить себя в матчах против серьезных соперников из Польши и Венгрии. Вполне возможно, что для некоторых игроков матчи в Торуни станут первыми в свитере национальной сборной.
Источник: Федерация хоккея Украины

Вот что значит самому через все это пройти!

Практично кожен клуб хоче, щоб гравець залишився у розташуванні команди і не їхав у розташування збірної. Тренери клубної команди хочуть тримати гравця в одному ритмі. В таких випадках ми йдемо гравцю на зустріч, розуміючи, що це його основне джерело прибутку.

Тому ситуація, коли гравець не приїжджає на навчально-тренувальний збір чи товариський турнір, не є проблемою. Головне – це продемонструвати свої найкращі якості на заключному зборі та безпосередньо на чемпіонаті світу.

Васильевич сам в такой ситуации не раз побывал.