хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниСокілНаші поздоровлення фанам! Так тримати!

23-03-2015 14:27 ritchie

Сьогодні – 35 років нашому руху!


23 березня 1980 року відбувся перший виїзд фанатів з Києва на хоккейний матч до Москви, де наш «Сокіл» грав із московським «Спартаком». Того сезону (1979/80), кияни, які приймали участь у вищий лізі чемпіонату СРСР під назвою «Сокіл» (до 1973-го року команда мала назву «Динамо») зайняли доволі високе 6-те місце, і їхній прогрес був відзначений усіма хоккейними оглядачами.

Чому саме від цієї дати йде облік історії нашого руху? Бо дійсно, і до того, київські уболівальники виїздили за «Динамо» до інших міст. Але саме з організованої підтримки, із «зарядами» та атрибутикою на хокейних матчах (де, на відміну від футболу, репресії міліції тоді не були такими жорсткими через невелику, відносно, відвідуваність) починався наш рух. Рух, який вже в середині 80-х років минулого сторіччя вийшов на рівень кращих європейських рухів як за кількістю людей, так і за «візуалкою» та здатністю «постояти за себе» на трибунах та поза ними. І все це — незважаючи на прессінг з боку тодішньої радянської влади, коли навіть за наявність саморобної «рози» можна було замість стадіону потрапити до відділку міліції, а за звичайні скандування – з сектору силоміццю виводили цілі ряди фанатів.
Проте, саме завдяки тим хлопцям, які тоді йшли проти системи, що здавалася всемогутньою і непоборною, і зародився наш рух. Рух, який народжений у боротьбі й живе нею!

WBC Ультрас Динамо

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Гостьгость, то це ми разом тріумф Анатолія Васильовича і злет «Сокола» спостерігали? СК ім. Урицького, «Бінокор», «Іжсталь», «Дизеліст», «Сибір», СКА МФО..?
Парамон стал фанатом в 1977 году:у меня где-то его роспись сохранилась ...Ставил тирэ и 77,прямо как Paul Coffey
Як на мене, цей рух народився 1977 року у 5-му секторі київського Палацу спорту. У 80-му почали організовано виїжджати. Все відносно... І ще одне: участь «беруть», а не «приймають».
С праздником! Самое смешное, что примерно столько, как я впервый раз попал на Олимпийский стадион
Ох, старость — не радость... Ну, кто напомнит, чья это фраза: «киевские болельщики самые доброжелательные, но и самые шумные»?
Кто-то из макаровско-лариновско-крутовско-фетисовско-касатоновской пятерки так сказал... Если мне не изменяет память... Ежели не прав — поднапомните...