хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні публікаціїСокілОлександр Годинюк: У Сокола найкращий менеджмент в УХЛ

20-04-2021 17:04 Скаут Вегас Голден Найтс вважає, що Соколу потрібно грати з Донбасом як в півфіналі з Кременчуком Josh

Вихованець школи київського Сокола та один з небагатьох українців, які грали в НХЛ прокоментував виступ киян в фінальній серії плей-оф з Донбасом та оцінив менеджмент Сокола у кадрових питаннях.

Соколу потрібно грати з Донбасом, як в півфіналі з Кремечуком, — вважає Олександр Годинюк, який зараз працює скаутом клуба НХЛ Вегас Голден Найтс. — На мою думку, в двох виїзних матчах гравці Сокола в атакуючих діях недостатньо часто брали ініціативу на себе. Частіше для продовження атаки були націлені на передачі партнерам. Але Донбас — досвідчена команда, які перекриває зони для передач та грає у жорсткий хокей. Тож, підопічним Олега Шафаренка потрібно трохи поміняти стиль гри в атакуючих моментах. Думаю, Олег разом з Костянтином Симчуком зроблять висновки після матчів в Дружківці.

Нещодавно віце-президент Сокола В’ячеслав Лецкан зізнався, що бюджет клубу наразі складає близько 15 мільйонів гривень і по його оцінці є четвертим в УХЛ. Ми попросили Годинюка оцінити менеджмент киян у кадрових питаннях.

У Сокола найкращий менеджмент в УХЛ, — стверджує Олександр. — Мені подобається, як тренерський штаб працює з командою. Я бачу результати цієї роботи. У Соколі багато молодих українських гравців, яким тренери надають ігровий час. І молодь буквально протягом цього сезону помітно додала. Зокрема, мені імпонує, як прогресує 17-річний захисник Артур Чолач.

Максим Розенко, ХК Сокол

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Зокрема, мені імпонує, як прогресує 17-річний захисник Артур Чолач.

когда ты за этого парня замолвишь словечко перед вегасом ?

У Сокола найкращий менеджмент в УХЛ,

мы видим переполненные трибуны дворца спорта...та что там дворец спорта- на зимней класике не хватает мест на футбольном олимпийском!!! сокол с охуееной прибылью ,стоимость клуба сотни милинов долларов!абониманты на домашние игры выкуплены на год вперед.вокакие крутые менеджеры в сикиле...