хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниСокілСокіл не зіграє у Польській Хокейній Лізі наступного сезону

13-07-2022 11:52 Josh

Незважаючи на подовження часу на заявку, київський Сокіл у наступному сезоні не виступатиме у Польській Хокейній Лізі. Український клуб, однак, як і раніше зацікавлений грати у Польщі наступного року.

Очільники Сокола мали подати заявку до 12 липня, а потім знайти кошти для підтвердження участі — «вайлд-кард» за 300 тис. злотих, а також стартовий внесок, який цього сезону зріс до 75 тис. злотих.

Президент київської команди Олексій Житник вже відвідав ковзанки в Битомі та Ополі. Останнє місто більше сподобалося керівникові клубу, він волів би проводити там домашні ігри Сокола.

Однак на сьогодні відомо, що цього не станеться. Сокіл Київ відмовився від своєї пропозиції приєднатися до ПХЛ. Портал Hokej.Net вважає, що причиною є занадто короткий термін, необхідний для виконання необхідних формальностей. Однак це не змінює того факту, що в майбутньому Сокіл захоче грати у Польщі.

Hokej.Net

Ось що хочу сказати з цього приводу...


🦅🤷🏻‍♂️💵Через фінансові та організаційні обставини український клуб «Сокіл» Київ змушений відмовитися від участі в Континентальному Кубку IIHF сезону-2022/2023🫤До дострокового завершення сезону через війну «Сокіл» був першою командою чемпіонату України. На зміну київському клубу в Континентальному кубку прийде друга за рейтингом команда чемпіонату України — «Кременчук»🤝🖤🧡Клуб «Кременчук» заснований у 2010 році. Після відкриття домашньої арени «Айсберг» команда швидко стала однією з найкращих в елітному дивізіоні України та стала чемпіоном країни у 2020 році. «Кременчук» уже грав у Континентальному кубку-2015/2016 як друга за рейтингом команда України🇺🇦🥅🏒«Кременчук» розпочне виступ у євротурнірі з групи F третього раунду, який відбудеться 18-20 листопада. Суперниками колективу з Полтавщини будуть «Нітра»🇸🇰, «Унія» з Освенцима🇵🇱, за яку гратиме недавній лідер «Кременчука» Андрій Денискін, а також переможець групи D, матчі якої відбудуться в італійському Азіаґо
хай хтось пояснить нащо соколу президент житник???\\r\\nжодної гривні своєї на командувін не дав жодного спонсора не привів!\\r\\n70 тис долярів він міг сам заплатити або хочаб позичити!
Ксенобит, мабуть, керівництво Сокола теж так подумало.
Не, мля. Во время войны этим уродам еще взносы платить в их чаморошную лигу. Идут они лесом.
А де ж грати-то? На Універсіаді, а до того двохсторінки?
Ну и славненько.