хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниСокілАндрій Міхнов переходить в румунську «Стяуа»

16-08-2022 01:11 Josh

38-річний Міхнов є вихованцем школи «Сокола», але Андрієва кар’єра склалася таким чином, що за рідний клуб на професійному рівні він дебютував лише восени 2020-го, у відродженій команді.

Впродовж цих двох сезонів Міхнов зіграв за «Сокіл» 79 офіційних матчів, у яких набрав 81 очко – закинув 33 шайби і віддав 48 передач.

З Міхновим у складі «Сокіл» торік виграв срібло національного чемпіонату, а цьогоріч здобув Кубок, а потім і чемпіонство за підсумками незавершеного чемпіонату-2021/2022.

Дякуємо за Гру, Професіоналізм і Характер, Капітане! Без тебе відроджений «Сокіл» виглядав би зовсім по-іншому.

Гарного продовження кар’єри!

Чекаємо назад додому!

ХК Сокіл

Ось що хочу сказати з цього приводу...


21-річний нападник національної збірної України Михайло Чіканцев перейшов зі шведського клубу «Калікс» (дивізіон HockeyEttan) у команду польської Екстракляси «Подхале» з Нового Тарґа».
Двоє українських хокеїстів – 17-річний оборонець Олександр Заруба і 18-річний нападник Данило Царковський – продовжать кар’єру в литовській «Енергії» з Електреная, яка виступає в балтійській Optibet hokeja liga.
Чемпіон III зимових юнацьких Олімпійських ігор 2020 з хокею 3х3 Володимир Трошкін сезон-2022/23 проведе в «Серветті» в головній молодіжній швейцарській лізі U20-Elit. Напередодні 18-річний український захисник підписав із женевським клубом однорічний контракт.