хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниЧемпіонат УкраїниП'ятеро сміливих та один невідомий вийдуть на старт Чемпіонату України 2022/23

15-09-2022 17:26 Josh

Сьогодні, 15 вересня, в форматі Zoom-конференції відбулося засідання за участю керівництва Федерації хокею України і представників шести клубів. Розмова була присвячена старту чемпіонату України-2022/2023.

Гарантії щодо участі в новій національній першості надали всі троє призерів попереднього сезону – київський «Сокіл», «Кременчук», херсонський «Дніпро», четверта команда «Харківські Берсерки» і новий учасник змагань, «Легіон» з Калуша Івано-Франківської області. Брали участь у зборах і представники шостого потенційного учасника майбутнього чемпіонату. Щоправда, поки не узгоджені певні внутрішні організаційні моменти, офіційно про свою заявку команда поки не оголошує. Очікується, що повідомлення про участь буде надане на початку наступного тижня.

Згідно з нормами безпеки проведення змагань і відповідності регламентним нормам проведення турніру базовими визнані три арени – київський Палац спорту, кременчуцький «Айсберг» і льодовий стадіон у Калуші. Попередньо в Палаці спорту суперників прийматиме «Сокіл», в «Айсбергу» – «Кременчук» і «Берсерки», у Калуші – «Легіон» і «Дніпро».

Старт чемпіонату запланований на 6 жовтня.

«Закликаю всіх учасників у час війни притримуватися під час змагань добропорядності, відповідального ставлення одне до одного і чесного суперництва», – підсумував президент ФХУ Георгій Зубко.

ФХУ

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Шершні!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Блискавки Київ!
Якась команда Блискавки судячи зі скріншоту. Цікаво, звідки вона.
«Харківські Берсерки» ведуть підготовку до другого в своїй історії чемпіонату України у Вінниці. Команда під керівництвом тренера Ігоря Шаманського зібралася разом 6 вересня.

Наразі в лавах «Берсерків» готується 15 хокеїстів. Ось їх список:

Воротарі: Богдан Дьяченко, Захар Касатонов, Тарас Мурин

Оборонці: Пилип Матвієнко, Олексій Мельников, Дмитро Кленов, Артем Соляник

Нападники: Євген Секирко, Євген Абаджян, Валентин Мурин, Данило Кашевко, Родіон Дерев’янко, Ілля Ткаченко, Максим Мальцев, Данило Мазур
Этот *удило так и не сдох?