хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниНаціональна збірнаЗбірна України оголосила склад на турнір у Будапешті: дядько Міхнов, нові обличчя з Європи та повернення екс-першого номера

05-11-2022 02:21 Josh

Небагато часу залишається до початку першого збору національної збірної України у сезоні-2022/23. Вже 6 листопада «синьо-жовті» під керівництвом Вадима Шахрайчука та асистента Костянтина Сімчука зберуться у Будапешті, де й візьмуть участь у престижному міжнародному турнірі імені Тамаша Шаркозі за участю 6 національних команд із 10 по 13 число! Окрім України, у меморіалі виступатимуть збірні Угорщини, Франції, Японії, Італії та Словенії, яких організатори розподілили на дві групи по три команди. На груповій стадії бліц-турніру українці схрестять ключки з Італією (10 листопада) та Словенією (12 листопада), а в заключний день турніру – 13 листопада – відбудуться фінал, матч за третє та п’яте місця. Зазначимо, що збірні Угорщини, Франції та Словенії – це представники елітного дивізіону чемпіонату світу, які розпочинають свою підготовку до ЧС-2023 у Тампере та Ризі.

Склад збірної України

Воротарі: Едуард Захарченко («Дніпро»), Дмитро Кубрицький («Сокіл»).

Захисники: Віталій Андрейків («Заглембє», Польща), Гліб Варава, Денис Матусевич (обидва – «Кременчук»), Артем Гребеник, Євген Ратушний (обидва – «Дніпро»), Ігор Мережко («Оденсе», Данія), Пилип Пангелов-Юлдашев («Унія», Польща), Всеволод Толстушко («Дунайварош», Угорщина).

Нападники: Олексій Ворона («Подхале», Польща), Михайло Гуфт-Соколов («Хештадтер», Німеччина), Дмитро Даниленко («Заглембє», Польща), Ілля Коренчук («Енерга», Польща), Гліб Кривошапкін, Віталій Лялька (обидва – «Кременчук»), Андрій Міхнов («Стяуа», Румунія), Вадим Мазур, Дмитро Німенко (обидва – «Сокіл»), Ярослав Панченко, Назар Ружніков (обидва – «Енергія», Литва), Олександр Пересунько («Уйпешт», Угорщина), Михайло Сімчук («Brooks Bandits», AJHL), Данило Трахт («Лукко» U-20, Фінляндія), Артем Целогородцев («Дніпро»).


Відзначаємо, що тренерський штаб збірної України запросив до головної команди країни 25 хокеїста, два з яких є абсолютними дебютантами – уродженець Житомира 24-річний центрфорвард Михайло Гуфт-Соколов з німецького «Хештадтера», а також 19-річний нападник із Дніпра Данило Трахт, який захищає кольори фінського «Лукко» і минулого сезону допоміг команді виграти внутрішній чемпіонат до 20-ти років.

Привертає увагу і повернення до головної команди країни екс-першого номера 27-річного воротаря Едуарда Захарченка з херсонського «Дніпра», який після ЧС-2017 не викликався до національної збірної.

«Спочатку у Будапешті планувалася участь чотирьох команд, але потім організатори розширили кількість учасників і вийшов вельми престижний за підбором склад! Дуже радий та вдячний організаторам, які запросили збірну України на такий статусний турнір, – каже головний тренер Вадим Шахрайчук. – Якщо коментувати наш склад, то втішно, що до збірної України тягнуться виступати не лише молоді гравці, а й ветерани. Той же багаторічний лідер та капітан Андрій Міхнов, який зіграв за головну команду країни понад 100 матчів, із задоволенням відгукнувся посилити команду у Будапешті. Рвуться в бій і інші наші легіонери, адже для їхніх клубів у Польщі, Угорщині тощо є велика честь делегувати хокеїстів до збірної своєї країни!»

ФХУ

Ось що хочу сказати з цього приводу...


в то время как Зодчие и прочие персонажи дрочат \r\nДжино между прочим ебошил кацапов под Харьковом и Изюмом
=================================
Шо? До сих пор?
в то время как Зодчие и прочие персонажи дрочат \r\nДжино между прочим ебошил кацапов под Харьковом и Изюмом
скрытая камера у Джино в комнате

Хокейний клуб «Кременчук» дозаявив для участі в чемпіонаті України вихованця клубної ДЮСШ, 16-річного Тимофія Материкіна.

Досі Тимофій брав участь у чемпіонатах України разом з командою «Кременчука» 2006 року народження. Зокрема в сезоні-2021/2022 він у першості країни U16 в 20 матчах закинув 3 шайби, віддав 3 передачі і заробив 18 хвилин штрафу.

Перед великою війною Материкін брав участь у першому учбово-тренувальному зборі збірної України U16 у київському Палаці спорту.

Тимофій виступатиме за «Кременчук» під номером 87
Где пропал Алекс Блюджет ?
Олександр Пересунько залишив склад Уйпешть ТЭ і став гравцем клубу ХК СКП Попрад
Артур Терчієв залишив склад Бирмингем Буллз і став гравцем клубу Саванна Призрак Пираты
Krefelder это который из Третьей лиги😄
Володимир Алексюк залишив склад ХК Сокіл Київ став гравцем клубу Sande Jadehaie
23-річний нападник національної збірної України Богдан Ступак став гравцем клубу Балтійської Оптібет-ліги литовського «Каунаса». До того Богдан виступав за «Вієнер» у третій австрійській лізі. Там він у п’яти матчах закинув шість шайб і віддав сім передач.
Заключний перед закриттям трансферного вікна в європейському хокеї день нападник збірної України Олексій Ворона перейшов на правах оренди з польського «Подгале» з Нового Тарґа в десяту команду другого за силами словацького дивізіону (Ліга 1) «Левіце».
Всеволод Толстушко залишив склад ХК Санок
Евген Фадеєв гратиме за Krefelder
Вздрючили мадярів )
ХК «Требішов» (Словаччина) – Україна (U-20) – 4:9 (1:0, 1:4, 2:5)

Шайби: 1:0 – Романов (Хісматуллін, – більш.), 13:25. 2:0 – Романов (штрафний кидок), 30:27. 2:1 – Сидоренко (Бабенко, Лисак, – більш.), 30:55. 2:2 – Ковальчук (Царковський, Волков), 32:52. 2:3 – Лисак (Царковський, Сушак, – більш.) 35:20. 2:4 – Т.Савицький (О.Койда), 37:10. 2:5 – Сушков (Лисак, Атаманчук), 46:08. 2:6 – Грабовецький (Царковський, Ковальчук), 46:24. 2:7 – Красножон (Сидоренко, – більш). 3:7 – Романов (Хісматуллін), 53:19. 3:8 – Лисак, 54:23. 3:9 – Шамардін (Савицький), 57:46. 4:9 – Шинанський, 58:37.

Україна: Сердюк (Арцатбанов, 30:55); Сушков – Волков, Бабенко – Трошкін, Первушин – Портной, Шамардін – Кисельов; Ковальчук – Царковський – Грабовецький, Красножон – Садовіков – Сидоренко, Т.Савицький – Дубський – О.Койда, Кривоножкін – Атаманчук – Лисак.

Кидки: 17 (3+8+6) – 57 (17+23+17).

Штраф: 8 – 2.
Вся надія на Гуфт-Соколова!(((