хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниГравціДмитро Кубрицький покидає «Сокіл»

21-11-2022 10:42 Josh

Дмитро Кубрицький
стає гравцем «Дофін Кінґз» у Юніорській хокейній лізі Манітоби.

20-річний Кубрицький – вихованець школи «Сокола». До того, як восени 2020-го приєднатися до відродженої професійної соколівської команди, Дмитро три роки тренувався і грав в Угорщині, за «Перштерсебеті» з Фаркашока🇭🇺

За основу «Сокола» у 2020-22 роках Кубрицький провів 84 матчі, став з командою віце-чемпіоном у 2021-му і зробив золотий дубль у сезоні-2021/22. Також із Дмитровою допомогою двічі поспіль чемпіонство здобула молодіжна команда «Сокола».

За підсумками чемпіонату-2020/21 Дмитро удостоївся честі бути голкіпером року в Україні.

Кубрицький виступав за збірні України усіх вікових категорій, зокрема з 2021-го почав викликатися в національну команду і вже встиг відіграти за неї на ЧС-2022. Причому обидва поєдинки турніру Кубрик завершив шат-аутами.

Дякуємо за гру, Дмитре! Сподіваємося, виступ за «Кінґз» буде черговим щаблем хокейного розвитку! Завжди чекаємо вдома!

ХК Сокіл

Ось що хочу сказати з цього приводу...


28-річний нападник Владислав Куцевич, котрий зі старту сезону виступав у складі «Києва», поповнив лави «Сокола».Нападник Владислав Куцевич народився 8 квітня 1994 року в Києві, є вихованцем школи «Сокола».