хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

МатчіЧемпіонат УкраїниДніпро — Сокіл 2:3 ПБ

Начало: 14-02-2023 18:00

«Дніпро» (Херсон) – «Сокіл» (Київ) – 2:3 Б (1:0, 1:0, 0:2, 0:0)

Шайби:
1:0 – Стецюра (Сидоренко, – більш.), 09:41. 2:0 – Койда (Д. Попережай, Дворник), 31:18. 2:1 – Слюсар (Бондарєв, Янішевський, – подв. більш.), 49:19. 2:2 – Янішевський (більш.), 49:59. 2:3 – Слюсар (переможний булліт)

«Дніпро»: Захарченко; Ратушний – Панков, Бородай – Тищенко – Целогородцев; Гребеник – Лєсніков, Сидоренко – Кобильник – Стецюра; Микита Васильєв – Портний, Д. Попережай – Дворник – Койда; Сичинський – Р. Бойко, А. Олійник – Цюра – Ревука. Тренер – Олексанбр Бобкін; асистент – Руслан Борисенко

«Сокіл»: Дьяченко; Євсейчик – Бондарєв, Жеребко – Куцевич – Янішевський, Гайдук – Сисак, Чердак – Мазур – Бабинець; Полоницький – Горлушко, Говорушко – Качан – Слюсар; Утукін, Костромітін. Тренер – Костянтин Сімчук; асистенти – Артем Бондарєв, В’ячеслав Тимченко

Кидки: 31 (11 + 12 + 8 + 0) – 35 (7 + 18 + 9 + 1)

Штраф: 16 (2 + 8 + 6 + 0) – 12 (2 + 6 + 4 + 0)

14 лютого. Калуш. Льодова арена імені Степана Бандери



Напередодні цього матчу «Сокіл» зіткнувся з серйозними кадровими проблемами: за станом здоров’я не поїхали до Калуша оборонці Всеволод Толстушко і Валентин Алексюк, а нападник Роман Благий відбуває дискваліфікацію. Така невелика за кількістю, але суттєва за якістю втрата змусила Костянтина Сімчука і його тренерський штаб вдаватися до нестандартних ходів. Приміром, у першій парі оборонців поряд із Артемом Євсейчиком вийшов номінальний нападник Артем Бондарєв. Благого ж у першій трійці нападників замінив юний Максим Жеребко.

В Олександра Бобкіна натомість усі гравці в строю. Більше того, дебютував за команду спортивний директор Микита Васильєв, який власне за відсутності Бобкіна та Борисенка, котрі були зайняті на зборі юнацької збірної України, вів тренувальний процес впродовж попереднього тижня.

«Дніпро» агресивніше почав матч, але «Сокіл» зумів вирівняти хід гри і навіть певний час домінував на льоду арени імені Батька Бандери. Та своїх моментів кияни не реалізували, зокрема тому, що бездоганно у воротах грав Едуард Захарченко. Натомість номінальні господарі скористалися першою ж більшістю: Микита Сидоренко віддав, а Сергій Стецюра влучно пробив під хрестовину, не залишивши шансів Богданові Дьяченку.

З тієї миті «щуки» контролювали хід гри. «Дніпро» виглядав організованіше і агресивніше, а коли кияни перегравали оборону суперника, перед ними виникала стіна у вигляді могутнього Захарченка. Врешті, витримавши певний тиск на свої володіння, херсонці дочекалися помилки гравців «Сокола» і закинули вдруге. То Денис Гайдук надто жорстко перевів шайбу на Івана Сисака. Як наслідок, перехоплення, кидок Миколи Дворника і вдале добивання Олександра Койди – 2:0. Для «Дніпра» цей гол став сотим у нинішньому сезоні.

Пропустивши вдруге, «Сокіл» посилив тиск на ворота Захарченка. Але, атакуючи, гості не робили в атаці чогось такого, що ставило б «Дніпро» в скрутну ситуацію. Виглядало, що херсонці контролюють хід гри. Аж до середини третього періоду, коли Анатолій Ревука і Денис Бородай з інтервалом у шість секунд залишили свою команду в подвійній меншості. Шансом «Сокіл» скористався сповна. Спершу Ігор Слюсар влучним кидком у верхній кут скоротив відставання. А в форматі 4х5 Олексій Янішевський, вистрибнувши з-за воріт, обікрав Едуарда Захарченка і вразив порожні ворота – 2:2.

В овертаймі переконливіше виглядали досвідченіші гравці «Сокола». Вони володіли шайбою набагато довше, ніж суперники, а дві нагоди закинути втратив, вийшовши на ворота після ефектних індивідуальних дій, Володимир Чердак.

У підсумку саме влучний кидок Чердака, але в буллітній серії, поставить у цій зустрічі крапку. Правда, переможним для «Сокола» виявився перший штрафний кидок у виконанні Слюсаря. Ігор переграв Захарченка, влучно пробивши в «будиночок». Натомість Богдан Дьяченко зі всіма чотирма буллітами у виконанні Микити Сидоренка, Данила Тищенка, Богдана Панкова і Сергія Стецюри впорався.

ФХУ

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Коментарів нема