хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

МатчіЧемпіонат УкраїниЛегіон — Сокіл 0:1 ОТ

Начало: 15-02-2023 14:00

«Легіон» (Калуш) – «Сокіл» (Київ) – 0:1 ОТ (0:0, 0:0, 0:0, 0:1)

Шайба:
0:1 – Бондарєв (Янішевський), 62:21

«Легіон»: Вязовов; Таран – Сірченко, Луговий – Захаров – Ромащенко; Гордійчук – Кугут, Дурдиєв – Халін – Кривоножкін; Філімонов – Бабчук, Пойманов – Дуюн – Паламарчук; Терешко, О. Васильєв – Собченко – Явний. Тренер – Альберт Шафіков; асистент – Сергій Вітер

«Сокіл»: Дьяченко; Євсейчик – Бондарєв, Жеребко – Куцевич – Янішевський, Гайдук – Сисак, Чердак – Мазур – Бабинець; Полоницький – Горлушко, Говорушко – Качан – Слюсар; Утукін, Костромітін. Тренер – Костянтин Сімчук; асистенти – Артем Бондарєв, В’ячеслав Тимченко

Кидки: 27 (8 + 7 + 11 + 1) – 37 (11 + 12 + 12 + 2)

Штраф: 6 (2 + 4 + 0 + 0) – 4 (2 + 2 + 0 + 0)

15 лютого. Калуш. Льодова арена імені Степана Бандери



На старті поєдинку відчувалося, що для того, аби розбігатися після завершеного півдоби тому виснажливого матчу з «Дніпром», «Соколу» потрібен час. Перших півперіоду господарі виглядали привабливіше і створили два доволі гострих моменти. Проте вартувало киянам отримати більшість, як домінувати почав уже «Сокіл». Переваги гості не віддавали вже й у рівних складах, однак саме в той час, коли «Сокіл» грав у більшості, «Легіон» ледь не повів у рахунку. То Владислав Луговий обікрав на власній синій лінії Артема Бондарєва і вийшов з Богданом Дьяченком «один в нуль». Втім, обіграти голкіпера найкращий асистент ліги не зміг і на першу перерву команди пішли без голів.

Так само безгольовою вийшла й друга третина поєдинку. Хоча в першій її половині перевага «Сокола» була такою великою, що гол виглядав питанням найближчого часу. Найреальніші нагоди під час гри в більшості одну за одною після передач Бондарєва втратив Ігор Слюсар. Та «Легіон» у ці критичні для себе миті завдяки зокрема надійності Владислава Вязовова встояв, а потім мав дві прекрасних нагоди відкрити рахунок. Спершу «Сокіл» після кидка з близької відстані у виконанні Віктора Захарова, якимось дивом, виставивши блокер, врятував Дьяченко, а згодом Луговий після ще одного виходу один в нуль під час гри в меншості пробив поруч із хрестовиною.

Третій період вийшов загалом рівним. «Сокіл» більше володів шайбою, але гостріше діяли, ефективно вибігаючи в контратаки, господарі. Врешті, доля гри вирішилася лише в овертаймі. Вирішальною в матчі стала 63-тя хвилина, коли Артем Бондарєв добив у ворота шайбу, яка відскочила на п’ятак від борту після кидка Олексія Яшішевського.

Вдруге поспіль перемігши «Легіон» в овертаймі, «Сокіл» набрав 57 очок і порівнявся з «Кременчуком». Правда, у суперників є дві гри в запасі.

Наступний матч «Сокіл» проведе у суботу, 18 лютого. Починаючи з 18:00 кияни на льоду Палацу спорту прийматимуть «Харківських Берсерків». «Легіон» 19 лютого гратиме в Калуші з «Дніпром». Гра теж розпочнеться о 18:00.

ФХУ

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Коментарів нема