хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниНаціональна збірнаВадим Шахрайчук назвав 38 кандидатів на ЧС-2023

21-03-2023 18:15 Josh

Головний тренер національної збірної України Вадим Шахрайчук оголосив розширений склад на підготовку команди до чемпіонату світу-2023 у Таллінні (23-29 квітня). До нього увійшли 38 хокеїстів: чотири воротарі, 13 захисників та 21 нападник!

Розширений склад збірної України

Воротарі: Гліб Арцатбанов («Спарта» U-20, Чехія), Богдан Дьяченко («Сокіл»), Едуард Захарченко («Дніпро»), Дмитро Кубрицький («Дофін Кінґз» MJHL, Канада).

Захисники: Олександр Алєксандров («Подгале», Польща), Віталій Андрейків («Заглембє», Польща), Олександр Воронін («Каунас», Литва), Гліб Варава, Дмитро Ігнатенко, Микита Кругляков (усі – «Кременчук»), Артем Гребеник, Євген Ратушний (обидва – «Дніпро»), Ігор Мережко («Оденсе», Данія), Іван Сисак («Сокіл»), Артур Терчієв («Саванна», ECHL, США), Артур Чолач («Баррі Кольтс», OHL, Канада), Пилип Пангелов-Юлдашев («Унія», Польща).

Нападники: Олексій Ворона («Левіце», Словаччина), Андрій Денискін («Унія», Польща), Гліб Кривошапкін, Віталій Лялька (обідва – «Кременчук»), Ілля Коренчук («Енерга-Торунь», Польща), Владислав Куцевич, Вадим Мазур (обидва – «Сокіл»), Андрій Міхнов («Стяуа», Румунія), Фелікс Морозов («Шоле», Франція), Дмитро Німенко («Бріансон», Франція), Ярослав Панченко, Назар Ружніков (обидва – «Енергія», Литва), Олександр Пересунько («Попрад», Словаччина), Михайло Сімчук («Брукс Бандітс», AJHL, Канада), Данило Трахт («Лукко» U-20, Фінляндія), Денис Бородай, Микита Лєсніков, Дмитро Попережай, Данило Тищенко, Артем Целогородцев (усі – «Дніпро»), Євген Фадєєв («Крефельд», Німеччина).


Серед кандидатів у головну команду країни привертає увагу виклик групи новачків, сім з яких раніше ніколи не виступали з тризубом на грудях у товариських та офіційних матчах на рівні національних збірних. Йдеться про головного воротаря молодіжної збірної України та празької «Спарти» 19-річного Гліба Арцатбанова, свіжоспеченого чемпіона Литви у складі «Каунаса» 23-річного Олександра Вороніна, представника північноамериканської ECHL 25-річного захисника Артура Терчієва, фіналіста українського плей-оф у складі «Кременчука» 21-річного Микиту Круглякова, а також бронзових призерів у формі херсонського «Дніпра»: нападаючих – 21-річного Дмитра Попережая, 22-річного Данилу Тищенка та 23-річного Микиту Лєснікова. При цьому троє останніх вже викликалися у грудні 2022 року на ознайомлювальний збір національної збірної до Києва, але на етап Єврочелленджа до Франції з командою не поїхали.

Підготовка до естонського форуму у дивізіоні 1B у збірної України розпочнеться 4 квітня – за 20 днів до старту ЧС-2023. Суперниками «синьо-жовтих» у Таллінні будуть збірні Японії, Естонії, Китаю, Сербії та Голландії.

ФХУ

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Оборонець Пилип Пангелов-Юлдашев покидає «Унію» з Освенцима. На своїх офіційних сторінках клуб подякував гравцям, які не виступатимуть у його лавах в наступному сезоні.
Дев'ять хокеїстів «Дніпра», які допомогли нашій команді виграти бронзові нагороди у сезоні-2022/23, не пролонгували співпрацю зі «щуками» та продовжать кар'єру в інших командах.

https://www.facebook.com/hockey.kherson
30-річний нападник Руслан Ромащенко став першим новачком «Сокола» в міжсезонні-2023. До лав чинних чемпіонів України хокеїст перебрався з калуського «Легіона».
Капітан національної збірної України, 25-річний Ігор Мережко наступний сезон проведе в команді словацької Екстраліги «Спішська Нова Весь». До Словаччини Ігор перебрався з данського «Оденсе Бульдоґз».
Денис Бондаренко став гравцем Айсфайтерз Ляйпціг
Колишній гравець дніпровського «Динамо» та «Донбасу» 20-річний Станіслав Садовіков продовжить кар'єру у клубі «Берані» (Злін), який цього року став переможцем чемпіонату Чехії у першій лізі.
« Їхні штаб-квартири знаходяться у Швейцарії та Великій Британії, а власники компаній – українські бізнесмени»\r\nО как ! Только идиоты могут регистрировать бизнес у нас .
Збірна Литви вилетіла до Дивізіону ІВ за підсумками чемпіонату світу, не набравши жодного очка.

З Дивізіону ІІA піднялася збірна Іспанії.

Таким чином, наступного року на ЧС у Дивізіоні ІB суперниками збірної України будуть Литва, Китай, Естонія, Нідерланди та Іспанія.
Головний тренер збірної України з хокею Вадим Шахрайчук розповів, чи продовжить працювати з командою та поділився подробицями створення нового клубу.

«У всього тренерського штабу із ФХУ ще рік діє контракт, тому ми налаштовані його відпрацювати. Що стосується клубних справ, то в новому сезоні на хокейній мапі України з’явиться тільки-но заснований новий амбітний клуб «Київ Кепіталз», котрий незабаром буде представлений публіці.

Формувати та тренувати «Столичних» керівництво довірило мені, тому я поєднуватиму роботу у збірній України.

Додам, що спонсорами нового столичного клубу виступлять компанії із солідним фінансовим капіталом, які працюють на міжнародному рівні у галузі високих технологій та телекомунікацій.

Їхні штаб-квартири знаходяться у Швейцарії та Великій Британії, а власники компаній – українські бізнесмени. У планах інвесторів розвивати клубну модель і вертикаль у нашому хокеї за аналогією з найкращими лігами Північної Америки та Європи, тому в «Кепіталз» намагатимуться збудувати систему та показати нашим хокеїстам, яким клуби не завжди видають ковзани та ключки, на якому рівні все має бути у професійному хокеї.

Хлопці повинні бути забезпечені всім необхідним і щоб у них «горіли очі» грати в хокей. Саме таке бажання та бачення є у спонсорів команди «Київ Кепіталз», — сказав Шахрайчук.
Зодчий, До речі поляки повернулись в групу найсильніших разом з британцями. Звичайно, частково «завдяки " тому шо 2 скотокраїни відсторонені від змагань, але все одно молодці!
Нападник збірної України Ілля Коренчук підписав однорічний контракт із командою віце-чемпіонів Польщі – ГКС «Тихи».
28-річний крайній форвард Коренчук минулого сезону провів у торуньській «Енергі» і став найкращим бомбардиром команди.
Нименко не виноват что не пидвищились, японцы были сильнее и заслуженно победили, а Украина значит еще не доросла и еще нужно работать над этим
Анонмний, Не згоден. Дякувати тре судді. Два гравця йшли на самурая. Перший застосував силовий і самурай пішов головою вперед, а Німенко вже по інерції на нього без шансів зупинитися. На повторах дуже добре було видно. Дивно шо суддя не розглянув всю ситуацію, а взяв лише до уваги останній момент.
Велика «подяка» Дмитру Німенко за втрачений шанс підвищитися в класі
Все по плану:

Японія — Україна особиста зустріч за підвищення в класі.
Китай — Естонія особиста зустріч за 3-е місце
Голандія — Серби особиста зустріч на виліт.

Матч Україна — Японія в 19.30. Трансляція на youtube IIHF.

https://www.youtube.com/@IIHFWorlds/featured
А наші хоч і виграли у господарів естонців, але ж і пропустили багато. Хотілося б щоб в останніх двох матчах на воротах стояв Дьяченко
Нідерланди — Китай — 7:2 ???!
https://vm.tiktok.com/ZMYvdspG2/ Подскажите кто эти два хоккеиста ? Я так понял это беларусы и как-то относятся или относились к Неману
Суперники збірної України за ЧС-2023 у дивізіоні 1В провели між собою товариський матч.
Збірна Естонії та Китаю зіграли контрольний матч на льодовій арені у Ризі, де перемогу здобули китайці з рахунком — 4:3 (2:2, 1:1, 1:0).
Шайби у переможців закинули натуралізовані північноамериканці Люк Локхарт, Джейсон Фрам, Колін Джо та 37-річний форвард-ветеран Брендон Йіп із досвідом виступів у НХЛ (190 матчів). Саме Йіп закинув переможну шайбу за хвилину до кінця зустрічі.
Голи в Естонії забили Роберт Рооба, Марек Потшинок та Кевін Паррас.
Оборонці Гліб Варава, Дмитро Ігнатенко та нападник Фелікс Морозов залишають лави національної збірної України, яка готується до старту чемпіонату світу в дивізіоні 1B у Таллінні
Таке рішення тренерським штаб команди на чолі з Вадимом Шахрайчуком прийняв за підсумками другого тренувального мікроциклу та товариських матчів проти Литви (4:3, 5:1).
Оце був матч з литовцями ! Навіть до бійки дійшло і це в товариській грі
Україна — Латвія — 8:0 після 2 періоду
Латвія — Україна — 1:5 після 2 періоду
Національна збірна України завершила тижневий навчально-тренувальний етап підготовки у Таллінні та вирушає на товариські ігри до Латвії (14-15 квітня) та Литви (18-19 квітня).
11 квітня в Таллінні, у національної збірної України фінішував перший мікроцикл навчально-тренувального збору і завершився він двостороннім контрольним матчем між командою в синіх та жовтих джерсі:Воротарі: Захарченко, Дьяченко, Кубрицький.
«Сині»: Пангелов-Юлдашев – Мережко, Пересунько – Мазур – Трахт, Сисак – Гребеник, Панченко – Ружніков – Ворона, Варава – Куцевич – Денискін (друга половина матчу).
«Жовті»: Андрейків – Воронін, Лялька – Німенко – Коренчук, Ігнатенко – Ратушний, Фадєєв – Бородай – Морозов, Варава – Куцевич – Денискін (перша половина матчу).
Зустріч складалася із двох половин по 35 хвилин «брудного» часу. Точніше, друга навіть вийшла довшою на п’ять хвилин, оскільки «суддя з секундоміром», котрий стежив за матчем з трибуни тренувального катка «Тондіраба», «накинув» командам «кілька хвилин» у традиціях футбольного чемпіонату світу в Катарі. А ім’я цього «хронометриста» – Вадим Шахрайчук. Наставника збірної України так захопив процес камбека «жовтих», які ближче до фіналу перевернули рахунок з 3:7 на 6:7, що деякі гравці у синіх джерсі навіть вголос висловлювали думку, що назріває – 7:7. Однак штурм Жовтих із заміною воротаря на польового гравця не змінив результат. «Сині» взяли гору – 7:6
Перемогли мадярів по булітах ! https://m.youtube.com/watch?v=z_iE_DHRNHE
🔥19.00 збірна Угорщини – збірна України

трансляція

https://m4sport.hu/
Федерація хокею України виграла судову справу щодо УХЛ

В листопаді 2021 року хокейні клуби “Донбас”, “Білий Барс” і “Динамо” Харків звернулися до суду з позовом для позбавлення Федерації хокею України корпоративних прав в УХЛ.
Вчора, 5 квітня, Північний апеляційний господарський суд вказав на безпідставність та необґрунтованість вимог клубів “Донбас”, “Білий Барс” і “Динамо” Харків і відмовив в задоволенні позову в повному обсязі.
Постанова суду набрала законної сили, корпоративні права Федерації захищені в повному обсязі.
Где трансляция?
Чел, ты тут сам с собой общаешься😄
Следующие
Загрузка...