хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниСокілСокіл підписав нові контракти з більшістю гравців чемпіонського складу

21-05-2023 17:13 Josh

Левова частка хокеїстів, які привели «Сокіл» до чемпіонства в сезоні-2022/2023, підписали з клубом нові контракти і відповідно продовжать виступи за найіменитішу команду України й у наступному чемпіонаті.

Нові контракти з «Соколом» уклали оборонці Олександр Горлушко, Іван Сисак, Всеволод Толстушко, Артем Євсейчик, Денис Гайдук, нападники Володимир Чердак, Роман Благий, Сергій Бабинець, Олексій Янішевський, Василь-Юрій Качан, Артем Бондарєв, Ігор Слюсар, Євген Говорушко, Максим Жеребко і Володимир Костромітін.

Комплектація команди тільки розпочинається і найближчими днями клуб «Сокіл» повідомить про перші придбання міжсезоння-2023.

ФХУ

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Уродженець Дніпра 19-річний форвард Михайло Красножон став одноклубником українських збірників Олексія Ворони та Олександра Пересунька у новоствореному клубі «Аквасіті Пайкс», який виступатиме у другому за силою дивізіоні чемпіонату Словаччини в місті Попрад.
ҐКС «Тихи» — «Сокіл» Київ — 2:1 ОТ (0:1, 0:0, 1:0, 1:0)
Шайби: 0:1 — Чердак (Бабинець, Мазур, — більш.), 10:33. 1:1 — Єжорскі (Поцєха, — більш.), 46:58. 2:1 — Мрочковскі (Каскінен), 60:58
«Тихи»: Фуцік; Яскевич — Каскінен, Мрочковскі — Рац — Лищарчик; Цюра — Поцєха, Янссон — Туркін — Коренчук; Брик — Бізацкі, Ґощиньскі — Ґалант — Марзек; Собецкі — Кшижек, Убовскі — Коморскі — Єжорскі. Тренер — Андрєй Сідорєнко
Сокіл»: Мьольдер; Євсейчик – Толстушко, Чердак – Мазур – Бабинець; Полоницький — Бондарєв, Качан – Янішевський – Бородай; Алексюк — Філімонов, Благий– Ромащенко – Слюсар; Кравченко — Жеребко – Костромітін; Говорушко. Тренер — Олег Шафаренко; асистент — Костянтин Сімчук
25 серпня. Тихи🇵🇱Зимовий стадіон
19-річний нападник Максим Колінько наступний сезон проведе за океаном. Він виступатиме за клуб Морської юніорської хокейної ліги (MJAHL) «Valley Wildcats»
Захисник збірної України 21-річний Артем Гребеник, який у червні підписав контакт із фіналістом торішнього чемпіонату Фінляндії у Лізі «Местіс» (Д2), дебютував за свій новий клуб «Кеттеря» з міста Іматра.
Київський «Сокіл» провів контрольний матч з «Катовіце».
Українська команда в Тихи з розгромним рахунком поступилася чемпіону Польщі.
У першому періоді команди провели рівну гру, але вже в другій 20-хвилинці в воротах киян опинилося чотири шайби. Заключний ігровий відрізок також залишився за поляками, які ще двічі відзначилися у воротах «Сокола».

Контрольний матч
«Катовіце» – «Сокіл» 6:0 (0:0, 0:4, 0:2)

https://xsport.ua/ua/hockey_s/news/sokil-rozgromno-prograv-katovitse-u-kontrolnomu-matchi_8831923/
Сьогодні, 19 серпня, починаючи з 15:00 за київським часом на Зимовому стадіоні у Тихах зустрічатимуться чемпіони України і Польщі — «Сокіл» і ҐКС «Катовіце».

https://www.youtube.com/watch?v=g4erroJpJh8
Данило Трахт дебютував за фінський «Лукко»!Уродженець Дніпра 20-річний Данило Трахт дебютував у складі головної команди «Лукко» з Рауми, яка готується до старту в Лізі чемпіонів наприкінці серпня.У передсезонній зустрічі в Турку проти ТПС у присутності 3351 глядача українець вийшов у четвертій трійці нападу, але очок у свій актив не записав. В підсумку «Лукко» поступився на виїзді в булітній серії — 1:2.Прем'єрний матч за дорослу команду «Лукко» для Данила відбувся після трьох сезонів у молодіжних командах з Рауми.
Вихованець київського хокею 21-річний Ярослав Панченко повернувся з Європи, аби виступати за новостворений столичний клуб «Київ Кепіталз»
Естонський хокейний клуб «Пантер» поповнив свої лави нападником молодіжної збірної України Данилом Царьковським. Клуб із Таллінна у новому сезоні візьме участь в Балтійській латвійсько-литовсько-естонській Optibet лізі, а також другому за статусом євротурнірі – Континентальному кубку.
Нападник молодіжної збірної України 20-річний Богдан Панасенко став новачком клубу «Земгалє» з Єлгави. Ця латвійська команда ставала найсильнішою два останні сезони у чемпіонаті Балтійської Optibet ліги, а також паралельно брала участь у другому за силою дивізіоні Фінляндії, де у попередньому розіграші посіла 12 місце з 14 учасників.
Хокеїсти «Кременчука» розпочали підготовку до нового сезону 2023-2024
«Кременчук» підписав Філіпа Матвієнка
Віце-чемпіон України хокейний клуб «Кременчук» зберіг у своєму складі 25-річного захисника Філіпа Матвієнка, — повідомляє офіційна сторінка клубу в соцмережах.
Минулий сезон гравець з досвідом виступів за збірну України розпочинав у складі «Харківських Берсерок» (16 ігор, 3 голи, 7 асистів), а в зимове трансферне вікно на правах оренди перейшов до «Кременчука» (19 ігор, 5 шайб, 4 передачі ), якому допоміг пробитися у фінал та здобути срібні медалі.
Цього літа Філіп Матвієнко підписав повноцінний контракт із «Кременчуком».
Вихованець білоцерківського хокею 23-річний нападник Дмитро Даниленко підписав контракт із клубом третього шведського дивізіону – «Тайрінг» (HockeyEttan). Також у цій лізі новий сезон розпочнуть український захисник Гліб Ткач та нападник Фелікс Морозов
Український форвард Олексій Євтехов продовжить кар'єру у рідному місті знаменитого Домініка Гашека – Пардубіце. У новому сезоні гравець юніорської збірної України виступатиме у молодіжній команді «Динамо-Пардубіце» у чемпіонаті Чехії до 20 років.
Кандидат до молодіжної збірної України нападник Антон Яцишин продовжить кар'єру в канадській команді «Дрейтон Веллі Тандер» із юніорської хокейної ліги Альберта (AJHL). Це та сама ліга, в якій минулої весни тріумфу досягли «Брук Бандитс» у складі з українцями Михайлом Сімчуком та Данилом Коржилецьким.
«Дунауйварош» обіцяє стати домівкою для потужного «десанту» українських хокеїстів. Раніше клуб підписав гравця збірної України захисника із «Сокола» – Івана Сисака. Також, за інформацією Sport.ua, напередодні до «Сталевих Биків» приєднався ще один українець – 19-річний захисник Валерій Раскін. Останнім клубом уродженця Донецька був шведський клуб другого дивізіону АІК «Хернесанд».
Український нападник Ілля Собченко продовжить кар'єру в Угорщині. Новою командою 18-річного киянина став «Дунауйварош» U-21, який виступає у національній першості, а також у дорослій Andersen-лізі.
Фін Еету Моксунен повернувся до чемпіонату України
Черговим новачком новоствореного клубу «Київ Кепіталз» став 26-річний захисник з Фінляндіїї — Еету Моксунен, — повідомляє офіційна сторінка «Столичних» у соцмережі.
Вихованець харківської школи хокею 18-річний нападник Климентій Лисак поповнив лави солідної хокейної організації в Чехії – клубу «Тршинець» U20. Доросла команда з цього міста на кордоні з Польщею тричі поспіль ставала чемпіоном Чехії (!), а молодіжка, за яку виступатиме українець, також входить у новий сезон в якості медаліста — срібного призера в лізі до 20-ти років.
Нападники збірної України 25-річний Олексій Ворона та 23-річний Олександр Пересунько визначилися з командою наступного сезону. Хокеїсти розпочнуть виступи у першій словацькій лізі у складі новоствореної команди «Аквасіті Пайкс». Ця команда на один сезон переїхала з Левіце до Попраду через реконструкцію домашнього стадіону та заміну охолодження більш ніж на 800 000 євро.
Патрис Бержерон окончил карьеру
========================
це хто? до чого команди з України?
Патрис Бержерон окончил карьеру , это пиздец .
Ще одним новачком срібних призерів минулого чемпіонату України став 22-річний захисник Богдан Панков. Про це повідомила офіційна сторінка «Кременчука» у соцмережах.
Гравець збірної України Євген Фадєєв підписав контракт із нідерландським клубом «Снекпойнт Лімбург», який виступає у міжнародній BeNe-лізі серед команд Бельгії, Нідерландів та Німеччини.
Минулий сезон у 25-річного киянина вийшов зім’ятим. Восени за сімейними обставинами хокеїст взагалі не грав у хокей і лише після Нового року підписав угоду з командою третього дивізіону Німеччини – «Крефельд 1981». У складі німецької команди Фадєєв зіграв лише 7 ігор і набрав 7 (1+6) очок. Після закінчення клубного сезону центрфорвард пробився до складу національної збірної України та виступав на ЧС-2023 в Естонії (2 передачі у 5 іграх).
До ХК «Кременчук» приєднався 23-річний захисник Данило Бабчук

Данило є переможцем чемпіонату світу-2018 серед юнаків до 18 років у дивізіоні 1В.

Вихованець харківського хокею в минулому сезоні грав за команду «Легіон», а в цьому році доєднається до нашого клубу.
36-річний оборонець Володимир Алексюк повертається у «Сокіл»
20-річний оборонець Олександр Філімонов і 18-річний нападник Андрій Явний стали гравцями київського «Сокола».
До ХК «Кременчук» приєднався Артем Целогородцев
Команда «містян» підписала 21-річного нападника Артема Целогородцева.
Артем в минулому сезоні грав за херсонських «Дніпро» і став найкращим бомбардиром клубу.
Следующие
Загрузка...