хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниСокіл«Сокіл» почав підготовку до сезону-2023/2024

31-07-2023 17:21 Josh

Наразі команда під керівництвом Олега Шафаренка та Костянтина Сімчука готується на землі. В лавах «Сокола» перебуває 26 хокеїстів. Четверо з них, щоправда, трохи згодом відбудуть в розташування своїх закордонних клубів. Мова про оборонця Івана Сисака, який нещодавно підписав контракт з угорським «Дунайварошем», а також трьох вихованців школи «Сокола» — оборонця Михайла Ступницького (2008 р.н.), нападників Гавриїла Сімчука (2006 р.н.) і Дмитра Савчука (2007 р.н.).

У статусі повноцінних гравців «Сокола» збори розпочали

Воротар: Богдан Дьяченко

Оборонці: Всеволод Толстушко, Олександр Горлушко, Денис Гайдук, Олександр Філімонов, Микита Полоницький, Андрій Явний, Артем Бондарєв, Артем Євсейчик

Нападники: Сергій Бабинець, Роман Благий, Олексій Янішевський, Володимир Чердак, Віктор Захаров, Василь-Юрій Качан, Руслан Ромащенко, Денис Бородай, Максим Жеребко, Ігор Слюсар, Володимир Костромітін, Євген Говорушко

ХК Сокіл

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Шість клубів, три міста: стали відомі деталі нового чемпіонату України з хокею. Ексклюзив Інформатора

Юрій Кириченко розповів про деталі нового сезону
Хокей прийде в нові українські міста
У наступному чемпіонаті України з хокею зіграють шість клубів, включно із київським Соколом. Про це в ексклюзивному коментарі Інформатору розповів керівник Спортивного відділу Федерації хокею України Юрій Кириченко.
«Старт майбутнього чемпіонату України заплановано на кінець вересня. В ньому братимуть участь шість команд. Саме зараз тривають останні узгодження щодо умов виступів команд в чемпіонаті. До моменту подачі офіційних заявок не хочу називати конкретні клуби. Але станом на зараз підготовку до сезону ведуть 6 колективів.
Берсерки базуватимуться цього сезону у Вінниці, херсонський Дніпро змінить прописку на Одесу, де повним ходом триває підготовка місцевого Палацу спорту до сезону. Кременчук гратиме на своїй арені. Решта команд базуватиметься у київському Палаці спорту, який вже другий рік поспіль буде працювати у режимі льодової арени.
На першому етапі команди зіграють по 30 матчів, після чого четвірка найкращих розіграє медалі у плей-офф», — розповів Інформатору Юрій Кириченко.