хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Форуми 1. ХоккейУкраинский хоккейХК "Донбас"

 



Версия для печати
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
22-02-2012 19:24 GMT+2 - #110752 Цитировать выделение    

hockey columnist,
И все-таки,ты возлагаешь надежды на парламентские выборы или еще что-то?


 
hockey columnist
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
22-02-2012 19:46 GMT+2 - #110754 Цитировать выделение    

Так парламентские ничего не дадут. И если чего-то ждать, то только президентских.


За кого ты не болей, Сокол Киев — всех сильней!
 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
22-02-2012 19:50 GMT+2 - #110756 Цитировать выделение    

realdeal: давай сохранять объективность. Именно в период «пчелиных» и была принята программа «Хоккей Украины» или как там ее. И именно тогда построили первые четыре катка (запуск одного из которых лично тормозил Добкин).

Как раз ошибочка закралась: программа Хоккей Украины была принята, когда правительством руководил Янукович, а его первым замом был Азаров. Чтобы проверить далеко ходить не надо Державна цільова соціальна програма “Хокей України”. А вот когда Юля пришла на смену, то и финансирование прекратилось (если интересно, могу сделать подборку правительственных постановлений, когда деньги выделялись, и когда их забирали обратно)...

realdeal: Поэтому я скорее поверю в то, что при «апельсинах» быстрее бы построили катки в РАЗНЫХ городах Украины чем при «рингтонах». Так как голубые может построят и больше катков (может), но все сплошь рядом с юзовкой.

Опять же политическая ориентация никак не связана тем где строят (что тогда, что сейчас). Все решается на чемпионате по жополизанию. Ходят легенды как Насалык с Дорошем часами присиживали в Секретариате Президента чтобы каток получить. И сейчас происходит тоже самое: почему Днепропетровск, Луганск, Севастополь? Потому что Вилкул, Ефремов, Колесниченко...


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
smslava
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
кУев
22-02-2012 20:13 GMT+2 - #110758 Цитировать выделение    

#110676 shturman975 :
smslava: Опа, донбасс гуляет. Летают на матчи чартером на 180 местном самолете. Богато жить не запретишь (За Борины деньги)

а что им электричкой нужно было добираться? Думай что пишешь.

КОманды первой лиги, и некоторые команды ПХЛ добираются обычными рейсовыми самолетами. Живут по средствам. Покупают по 30 билетов на рейс со скидкой и вперед . И корона не падает.

Добавлено (3 мин.) :

#110723 artist_serg :
hockey columnist
, интересно как ты предлагаешь в Ангарск добыраться, если не чартером???

В АНгарске нет аэропорта. Ближайший — Иркутск. Туда из Москвы самолеты ходят с частотой трамвая. А вот гонять туда 180 местный самолет из-за 30 пассажиров, это , поверь, весьма дорого.
Это сообщение было отредактировано smslava (22-02-2012 20:16 GMT+2)


 
realdeal
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Київ
22-02-2012 20:18 GMT+2 - #110759 Цитировать выделение    

Илья, никакой ошибки. То, что было правительство Вити Януковича я знаю. Просто большинство ненавистников оранжевого «режима» проклинают Юща и Вону именно за пять лет. А так нельзя и рыбку съесть и ... далее по тексту. Так что или во все бедах в период 2005-09 виновны оранжевые, но и незначительные успехи тоже их рук дело. Либо не было пятилетки и к программе, как выразился КР «в кожну хату по бджоли» причастны и голубые вожди.
А насчет лобызания, отчасти соглашусь, но лишь отчасти. Так как я сужу только по доступным мне фактам. Катки в юзовке и Харькове есть? Есть. А как они именно там, плюс в Херсоне оказались: «того ніхто не зна» — Лесь. Можно лишь догадываться, вот свои догадки я и высказал в предыдущем посте.


Шафаренко гандон, хоч і я клоун.
 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
22-02-2012 20:36 GMT+2 - #110763 Цитировать выделение    

hockey columnist,
Так президентские будут только 2015 году,и то если будут.


 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
22-02-2012 20:37 GMT+2 - #110764 Цитировать выделение    

realdeal: А как они именно там, плюс в Херсоне оказались: «того ніхто не зна» — Лесь. Можно лишь догадываться, вот свои догадки я и высказал в предыдущем посте.

Это вот в этом что-ли?

realdeal: естественно я этого не знаю, но надеюсь, что это были хоть видимость порядочности, некое здравомыслие, государственная позиция, а не региональная (как в прямом так и в переносном), забота обо всех, а не только о своем рыле. Как-то так.

Там просто был дан клич: кто дас 2 га земли, тот и получит каток. Ни о какой государственной позиции речи не шло, кто первый встал того и тапки. В Херсоне ситуация была приблизительно такая как в Калуше, только за маленьким исключением, что Колмык четко знал зачем ему каток и как он будет существовать...

Добавлено (1 мин.) :
Вот одно из первых сообщений о строительстве катков

Крім того, віце-президент ФХУ Володимир Сисюк повідомив, що цього року планується принаймні почати будівництво льодових палаців на 1500—2500 місць в Одесі, Донецьку, Харкові й Калуші на Івано-Франківщині. Близько 60 млн. грн. на це виділяється з бюджету, розраховують і на допомогу спонсорів та місцевої влади. Зокрема у виділенні земельних ділянок. Питання із землею й оголошенням тендера на побудову майданчиків ФХУ планується вирішити швидко — у найближчі сорок днів. Є задумка також створити й базу для «Сокола» і збірної України у столиці, а поки що головна команда країни готуватиметься до чемпіонату світу на сучасній ковзанці у Броварах.


Добавлено (4 мин.) :
К слову, эта новость датирована февралем 2007 года, а фундаменты рыть начали только осенью не смотря на слова

Питання із землею й оголошенням тендера на побудову майданчиків ФХУ планується вирішити швидко — у найближчі сорок днів.

Ну и высказывание про

льодових палаців на 1500—2500 місць

в комментариях не нуждается....
Это сообщение было отредактировано Илья (22-02-2012 20:43 GMT+2)


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
23-02-2012 06:32 GMT+2 - #110783 Цитировать выделение    

Василь, я так розумію що відповіді не буде? Чому я не чую від тебе обурювання про ФХУїстів-освоювачів, що внаглу дерибанять бюджет? Чому не питаєш хто отримав цей інвентар? І де твої вигуки:

Виявляється ,що це він «свої» «кровні» від діток відриває.Щоб усім нам було щастя.


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
KR
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Кривий Рiг
23-02-2012 10:26 GMT+2 - #110792 Цитировать выделение    

realdeal: не верю. Заранее знать никто не может. То, что у данных городов в связи с размерами, кол-ом населения и т.д., возможностей поболее будет — это очевидно. Но насчет школ еще посмотрим

Это типа шутка была ? Хотя за Севас ручаться не буду, возможно Колесниченко просто понтуется


Tre Kronor !!!
 
Василь
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Тетиев
23-02-2012 14:47 GMT+2 - #110818 Цитировать выделение    

Илья,

Ти що думаєш ,що я заробляю собі на життя тим ,що пишу відгуки на твої коменти ? Пишу тільки у вільний час. Я-доросла людина.У мене чіткі життєві принципи і світоглядна позиція .Суть їх у тому ,що красти-це погано.Хто б це не робив :чи Боря,чи Брезвін,Чи ІМАС.Будь-хто. І не треба формувати громадську думку,що ,мовляв,усі крали,крадуть і будуть красти ,але ці хоч щось зробили,тому вони —«хороші». А тим більше розказувати про гроші з прибутку.


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
23-02-2012 15:27 GMT+2 - #110820 Цитировать выделение    

Василь,
Гроші які дістаються в результаті чесної і напруженої роботи ніхто викидати на зарплати професійним спортсменам не буде!Чесно можна заробити копійки — яких достатньо на підтримання більш-менш достойного рівня життя,а великі гроші здобуваються в результаті різних оборудок,крадіжок та махінацій.І не треба тут розказувати про чесний бізнес — його немає апріорі.До речі,ви — Василь,вкладаєте свої чесно зароблені гроші у профессійний спорт.


 
Василь
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Тетиев
23-02-2012 17:00 GMT+2 - #110827 Цитировать выделение    

Зодчий,

та хіба я розказую про чесний бізнес ? Я кажу ,що красти гроші платників податків нікому не можна ! І реагую тільки тоді ,коли хтось намагається «одурачити» відвідувачів сайту.
"...До речі,ви — Василь,вкладаєте свої чесно зароблені гроші у профессійний спорт.» Якщо це питання ,то відповім так : я вкладаю гроші в те ,що може бути вигідним,або так, щоб вони були використані з максимальною ефективністю. Я уже не раз писав тут на сайті ,що готовий вкладати гроші в підготовку юних хокеїстів (чи біатлоністів).Але мені потрібний захист моїх інвестицій на законодавчому рівні.Щоб потім мене ніхто «не кинув». На жаль цим питанням ні ФХУ ,ні ще хтось займатись не хоче.
PS.У мене є знайомі підприємці:один виробляє деревяні двері,другий —виробляє і встановлює сходи і інші вироби (доречі «рука» на проекті «Голос країни» (канал 1+1) —їх виріб),третій —сіє пшеницю ,кукурудзу ,четвертий перевозить вантажі. Ти вважаєш ,що у них також не чесний бізнес ?


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
23-02-2012 17:50 GMT+2 - #110835 Цитировать выделение    

** Ти вважаєш ,що у них також не чесний бізнес ?**

Як я можу судити про це не знаючи умов і особливостей роботи їх фірм?Можливо вони чесно перебиваються *з хліба на воду*,але тоді їм не до спонсорства і меценатства.Про це треба питати у найманих працівників,які у них працюють,та й то навряд чи хто скаже те ,що думає.

Дітячий спорт тут не причому,усі батьки юних хокеїстів є спонсорами бо мають відповідні кошти,які і вкадають в свою дитину.Хто не має,тих діти йдуть в*дешевші* види спорту,той же футбол.Тільки в Дружбі-78 був інший підхід до набору,а як буде тепер хто зна.Тепер надія на такі академії,як в Донецьку де зібрли найкращих в своєму віці,тобто гаманець батьків не має значення.

А от як утримувати профессійні клуби,якщо не буде таких як Колесніков чи Жванія?Красти всерівно будуть,тільки кошти вкладатимуть в щось інше.


 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
23-02-2012 17:50 GMT+2 - #110836 Цитировать выделение    

Василь: Суть їх у тому ,що красти-це погано

А хто може з цим сперечатися?

Василь: Хто б це не робив :чи Боря,чи Брезвін,Чи ІМАС.Будь-хто. І не треба формувати громадську думку,що ,мовляв,усі крали,крадуть і будуть красти ,але ці хоч щось зробили,тому вони —«хороші».

Я нікому нічого не формую! Я тільки зауважив, що якщо порівняти як освоювали гроші ФХУїсти, та те як це робить Боря є велика різниця, яку видно неозброєнним оком! Хіба це не очевидно?

Василь: мовляв,усі крали,крадуть і будуть красти

А де тут неправда? Це усім відомо, це треба виправляти, але ніхто нічого виправляти не бажає, бо всі вже пристосувалися до такого «порядку»

До речі,

Василь: У мене є знайомі підприємці:один виробляє деревяні двері,другий —виробляє і встановлює сходи і інші вироби (доречі «рука» на проекті «Голос країни» (канал 1+1) —їх виріб),третій —сіє пшеницю ,кукурудзу ,четвертий перевозить вантажі.

Ну і є хтось з них, хто платить на 100% відсотків податки? Всі вже давно пристосувалися щоб не платити державі, бо вважають що вони своє вже заплатили (на хабарі й т.п.). Тому й кажу, що треба дивтися не тільки нагору, а й у дзеркало, іноді...


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
KR
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Кривий Рiг
23-02-2012 17:58 GMT+2 - #110840 Цитировать выделение    

Илья,
Ты как с другой планеты Ты хоть раз пробовал налог не заплатить ?


Tre Kronor !!!
 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
23-02-2012 18:03 GMT+2 - #110845 Цитировать выделение    

KR, я действительно с другой планеты, налоги я плачу в другом месте У меня и возможности нет налог не заплатить, мне деньги в банк перечиляют уже после все возможных вычитаний. А вот практически все мои знакомые в Киеве и окресностях свидетедьствуют о том, что зарплату частично в конвертах получают...


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
mars-2
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
23-02-2012 18:05 GMT+2 - #110846 Цитировать выделение    

KR, многие много много раз так делают....


 
KR
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Кривий Рiг
23-02-2012 18:10 GMT+2 - #110848 Цитировать выделение    

mars-2,
Я не о зарплате говорю, а о бизнесе. Попробуй не заплати!!!!!!!!!!! Бегемот лично по них придет


Tre Kronor !!!
 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
23-02-2012 18:15 GMT+2 - #110850 Цитировать выделение    

KR, так опять же, у бизнесменов есть 1000 и 1 способ как уменьшить выплаты государству (и выплата своим работникам зарплаты в конвертах и является одним из таких способов)...


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
KR
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Кривий Рiг
23-02-2012 18:33 GMT+2 - #110858 Цитировать выделение    

Илья,
Ну представь, что ты сам занимаешься предпринимательством, без работников. Вот объясни мне, как ты собираешься в таком случае не платить налоги?


Tre Kronor !!!