хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Форуми 1. ХоккейУкраинский хоккейХоккей в Украине

 



Версия для печати
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
11-11-2021 19:09 GMT+2 - #187327 Цитировать выделение    

Георгій Зубко: «Ніхто не має права брати збірні України в заручники»

Сьогодні в офісі власника хокейного клубу «Донбас» Бориса Колеснікова відбулося засідання загальних зборів ТОВ «Українська хокейна ліга».

Борис Колесніков через підконтрольних йому посадових осіб Ліги вкотре намагався нав’язати іншим учасникам товариства своє бачення процесу розвитку організації. Втім ці спроби зазнали невдачі. Не маючи інших важелів впливу, Колесніков залишив засідання і наказав це зробити підконтрольним йому клубам. Не зважаючи на це, засідання ТОВ «УХЛ» відбулося і був прийнятий ряд важливих рішень.

Реакція Колеснікова не змусила себе довго чекати. Вже через півгодини після завершення засідання загальних зборів ТОВ УХЛ спортсмени, що представляють фарм-клуб «Донбасу» (а це 10 гравців) у молодіжній хокейній лізі – «Молоду Гвардію» – звернулися до головного тренера збірної України U18 з інформацією, що керівництво клубу наказало їм негайно залишити розташування збірної та повернутися в клуб.

«Хочу відразу заявити: виступи за збірну – це право та велика честь для кожного спортсмена, тому йти на компроміси, що йдуть всупереч інтересам хокею ми не будемо. А маніпулятори, та ті, хто уявили себе «вершителями долі українського хокею», будуть нести відповідальність за свої дії! Це вже не перший подібний випадок, але він точно буде останнім: ми покладемо цьому край.

Зараз, не зважаючи на непрості часи, держава йде назустріч спорту. Прийнято програму будівництва об’єктів хокейної інфраструктури. Вже в найближчі кілька місяців розпочнеться будівництво льодових майданчиків по всій країні. Федерація хокею України домовилася про співробітництво зі Шведською асоціацією хокею. Результатом цього співробітництва стане впровадження єдиної методики підготовки хокеїстів. Наступного уїк-енду до столиці України приїдуть шведські фахівці для проведення першого з серії навчальних семінарів для дитячих тренерів. Федерація цього сезону запустила Молодіжну хокейну лігу, в якій беруть участь вісім команд. Це ті частинки пазлу, з яких складається загальна картина розвитку українського хокею.

Вочевидь, це зачіпає чиєсь самолюбство. І цей «хтось» намагається взяти в заручники своїх сумнівних інтересів збірні команди України», – заявив президент Федерації хокею України Георгій Зубко.


 
Suomi-Suomi
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
хельсинки
11-11-2021 21:55 GMT+2 - #187331 Цитировать выделение    

«Донбасс» расторг соглашение с Виталием Лялькой

Добавлено (15 сек.) :
https://uhl.ua/news/donbass-rastorg-soglashenie-s-vitaliem-lyalkoy_65556/

Добавлено (23 сек.) :
надо перехватить его викингам

Добавлено (36 мин.) :
анализ сайтов на посещаемость
в день посетители —--просмотры

ухл 4518-----------------18962

фху 140------------------- 530

Добавлено (1 мин.) :
как видим ухл в десятки раз популярней чем фху .что происходит в фху никого не интересует.

Это сообщение было отредактировано Suomi-Suomi (11-11-2021 22:33 GMT+2)


Украина должна быть в первой 10ке в рейтинге мирового банка по легкости ведения бизнеса!
 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
11-11-2021 23:24 GMT+2 - #187332 Цитировать выделение    

Зрада національних інтересів з боку «Донбасу» та його сателіті
Слідом за намаганням зірвати програму підготовки юніорської збірної України (нагадаємо, керівництво «Молодої гвардії» наказало 12 хокеїстам залишити розташування збірної та повернутися в клуб за кілька годин до виїзду команди в Польщу), клуб «Донбас» наказав повернутися до України гравцям національної збірної, що перебувають на контрактах у донеччан. Що ж до команд U18 та U20, то аналогічні дії вчинив і хокейний клуб «Білий Барс», спробувавши зірвати виїзд підопічних Олександра Бобкіна до Польщі.

Про ймовірність таких дій свідчили слова екс-президента клубу «Донбас» Бориса Колеснікова, сказані під час засідання загальних зборів ТОВ «УХЛ», а також його коментарі у соціальних мережах.

Після повернення хокеїстів національної збірної після льодового тренування до готелю деякі гравці клубу «Донбас» повідомили тренерському штабу, що залишають розташування збірної і повертаються додому.

Пообідавши, хокеїсти зібрали речі і відбули до аеропорту «Ференц Ліст». Перед тим кожен з гравців провів індивідуальну розмову з головним тренером команди Вадимом Шахрайчуком. Ряд хокеїстів прислухалися до слів тренера і відмовилися залишити розташування збірної. Такі дії не знайшли підтримки з боку власників вищезгаданих клубів, які продовжують залякувати хокеїстів.

«Я не вправі засуджувати тих гравців, які нас покинули, — сказав на зібранні перед командою Вадим Шахрайчук. – Випробовування грішми витримають не всі. Щоб відстояти свою позицію за цих обставин, треба мати, як зараз модного говорити, «сталеві яйця». Але нічого катастрофічного не сталося. Коли я грав у Німеччині, в нас через різні причини теж випало чимало хокеїстів. На виїзд ми поїхали тими 13-ма хокеїстами, які залишилися. В нас ніхто не вірив, але ми перемогли 2:1. До речі, в тій команді зі мною грав брат нинішнього тренера «Донбасу» Павла Микульчика Олег Микульчик. Який теж свого часу тренував «Донбас». Тому повірте у власні сили й ви. Ви не перший день у хокеї і вмієте багато. Давайте зберемося і покажемо, що ми здатні грати і перемагати попри будь-які обставини».

У цей час тренерський штаб команди в оперативному порядку шукає заміну вибулим виконавцям. Окрім обмеження у часі слід враховувати кілька чинників – кваліфікацію хокеїстів, змогу оперативно виїхати за кордон, наявність вакцинації або негативного ПЛР-тесту.

Президент Федерації Георгій Зубко прокоментував цю ситуацію: «Я не буду давати оцінку тим методам, які використовує Борис Колесніков. Ховання за спинами дітей, а тепер і гравців національної збірної навряд чи можна назвати сміливим кроком. Не буду робити голосних заяв. Усі дії цих клубів отримають належну оцінку від дисциплінарних органів. Цього разу керівникам клубів не вдасться перевести стрілки на спортсменів. Що ж до збірної, то вивести її зі стану рівноваги ніяким злостивцям не вдасться. Команда виступить на турнірі в Будапешті і, сподіваюся, цей виступ буде успішним».

Нагадаємо, що в травні цього року чотири клуби із зони впливу екс-президента «Донбасу» Колеснікова не відпустили гравців до розташування національної збірної.

Перед початком листопадового навчально-тренувального збору клуби письмово підтвердили участь спортсменів у заходах національної збірної.


 
джино
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
12-11-2021 11:19 GMT+2 - #187333 Цитировать выделение    

ББ, Краматорск, Мариуполь, Донбасс, Рулав Одд, Динамо Харьков и Сокол вполне себе нормальная вырисовывается Лига
а Мазур будет локти кусать в сторонке


Граждане РФ, которые плохо вели себя в этой жизни, после смерти опять попадут в РФ.
 
Suomi-Suomi
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
хельсинки
12-11-2021 13:20 GMT+2 - #187334 Цитировать выделение    

Рулав Одд,

только эти оказались дерьмом фхушным .а динамо без денег клуб фантом .ну а остальные это будет солидная лига.


Украина должна быть в первой 10ке в рейтинге мирового банка по легкости ведения бизнеса!
 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
12-11-2021 13:35 GMT+2 - #187335 Цитировать выделение    

Тренерський штаб національної збірної України визначився з кандидатурами гравців, котрі замінять у команді шістьох хокеїстів «Донбасу» та гравця «Краматорська». Представники донецького клубу, який є чинним чемпіоном країни, залишили розташування збірної в обідню пору, після того, як їх відізвав, до того зірвавши засідання загальних зборів ТОВ «Українська хокейна ліга», власник ХК «Донбас» Борис Колесніков.

Під тиском обставин покинули команду оборонці Пилип Пангелов-Юлдашев і Віталій Андрейків (обидва – «Донбас»), Павло Таран («Краматорськ»), нападники Микита Буценко, Ілля Коренчук, Віктор Захаров і Олександр Пересунько (усі – «Донбас»).

Пообідавши, хокеїсти зібрали речі і відбули в аеропорт «Ференц Ліст». Перед тим кожен з гравців провів індивідуальну розмову з головним тренером команди Вадимом Шахрайчуком. Аргументи тренера вплинули на нападника «Донбаса» Віталія Ляльку, який прийняв особисте рішення – залишитися в збірній. Реакцією на принциповість Віталія було розторгнення з ним контракту, про що клуб «Донбас» повідомив через свої офіційні сторінки.

Таким чином, у лавах збірної України залишилося 14 хокеїстів: воротарі – Дмитро Кубрицький, Олег Петров; оборонці – Денис Матусевич, Іван Сисак, Євген Ратушний і Всеволод Толстушко; нападники – Роман Благий, Тимур Гриценко, Олексій Ворона, Іван Савченко, Віталій Лялька, Вадим Мазур, Олександр Костиков, Дмитро Німенко і капітан Андрій Міхнов.

Іншими словами, напередодні матчу проти збірної Італії в рамках Меморіалу Тамаша Саркозі у рамках Euro Challenge тренерський штаб мав гравців лише на дві п’ятірки. Враховуючи, що цього замало, Вадим Шахрайчук і Костянтин Сімчук вирішили звернутися за допомогою в команду-лідера поточного регулярного чемпіонату Української хокейної ліги, київський «Сокіл». Відгукнулися семеро гравців, які наразі виступають із російськими паспортами, але мають українське коріння і хочуть прийняти громадянство нашої держави. То – оборонці Єгор Мажуга, Михайло Рибалко і Андрій Алексєєв, нападники Єгор Кузьменко, Антон Рубан, Олександр Павленко та Андрій Смирнов. Можливо, тренерський штаб звернув би увагу й на інших хокеїстів, але вибір робився найперше серед виконавців, які не мали проблем з візами, ули вакциновані і мали негативні ПРЛ-тести.

«Залучення усіх цих хокеїстів до лав збірної ми розглядали у перспективі, — каже Вадим Шахрайчук. – Але опинившись у патовій ситуації, покликали хлопців, які мають велике бажання грати за нашу національну команду вже зараз. Вважаю, що з цими гравцями наша команда виглядатиме не слабше, ніж виглядала б із тими, кого вони замінили. Інша річ, що новачки не провели в збірній жодного тренування і адаптовуватимуться до наших вимог в ігрових умовах, у матчах проти збірних Італії та Угорщини. Хлопці вилітають з Києва завтра на світанку і прибудуть до лав команди перед самим відбуттям на матч проти італійців».


 
Josh
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
12-11-2021 14:09 GMT+2 - #187336 Цитировать выделение    

Сокол против остального мира


Life is short. Play hard.
 
Suomi-Suomi
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
хельсинки
12-11-2021 19:12 GMT+2 - #187338 Цитировать выделение    

Сокол против остального мира

сокол подкаблучники говнофху. теперь я буду всегда против сокола болеть


Украина должна быть в первой 10ке в рейтинге мирового банка по легкости ведения бизнеса!
 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
12-11-2021 21:35 GMT+2 - #187340 Цитировать выделение    

Офіційно: Дмитро Христич – новий генеральний менеджер УХЛ

Видатний український хокеїст Дмитро Христич офіційно призначений на посаду генерального менеджера товариства з обмеженою відповідальністю «Українська хокейна ліга». Рішення було прийнято загальними зборами ТОВ УХЛ, які відбулися 11 листопада 2021 року.

52-річний Дмитро Христич вважається одним із найвидатніших українських хокеїстів в історії. Корінний киянин Христич виступав за місцевий «Сокіл» у 1985-1991 роках. У 1990-му Христич став першим і понині єдиним за історію вихованцем українського хокею, який став чемпіоном світу (в складі збірної СРСР). Того ж року він став чемпіоном світу серед молоді. З 1991-го і впродовж наступних 12-ти років Христич виступав у Національній хокейній лізі, за клуби «Вашингтон Кепіталз», «Лос-Анджелес Кінґз», «Бостон Брюїнз» і «Торонто Мейпл Ліфз». Всього в НХЛ у період 1991-2002 років він провів 1233 матчі, закинув 274 шайби і віддав 362 результативних передачі. Зі 736-ма очками Дмитро досі залишається найрезультативнішим українцем у НХЛ за історію. Христич був учасником Матчу всіх зірок НХЛ у 1997-му та 1999 роках.

У складі збірної України Дмитро виступав на трьох чемпіонатах світу в елітному дивізіоні і на Олімпійських іграх-2002. Всього за національну команду він провів 20 матчів, закинув 3 шайби і віддав 6 передач.

Після завершення кар’єри гравця Христич у 2008-2013 роках працював на різних тренерських посадах у збірній України, а з 2016-го обіймає посаду юнацького супервізора клубу «Кременчук».

Добавлено (1 мин.) :

Это сообщение было отредактировано Зодчий (12-11-2021 21:36 GMT+2)


 
Suomi-Suomi
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
хельсинки
12-11-2021 21:38 GMT+2 - #187341 Цитировать выделение    

ефрейторы фсб шахрайчук и симчук руководят сборной украины


Украина должна быть в первой 10ке в рейтинге мирового банка по легкости ведения бизнеса!
 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
16-11-2021 20:33 GMT+2 - #187371 Цитировать выделение    

Украинские клубы приняли решение о создании хоккейной Суперлиги. Об этом стало известно XSPORT.ua из собственных источников.
Учредителями организации выступили:

ХК «Белый Барс» (Белая Церковь)
МХК «Динамо» (Харьков)
ХК «Донбасс» (Донецк)
ХК «Краматорск» (Краматорск)
ХК «Мариуполь» (Мариуполь)
МХК «Молодая Гвардия» (Дружковка)

Добавлено (25 мин.) :
Дисциплінарний комітет Федерації хокею України тимчасово відсторонив сімох хокеїстів, які самовільно залишили лави національної збірної напередодні меморіалу Тамаша Шарозі в Будапешті, від участі в будь-яких спортивних заходах. Таке рішення ДК ФХУ прийняте на основі доповідних тренерсько-адміністративного штабу національної і молодіжних команд України та виконавчого директора Федерації хокею за підсумками листопадових учбово-тренувальних зборів.

Хокеїсти “Донбасу” Пилип Пангелов-Юлдашев, Віталій Андрейків, Віктор Захаров, Олександр Пересунько, Микита Буценко та Ілля Коренчук, а також представник “Краматорська” Павло Таран не мають права виходити на лід у будь-яких офіційних змаганнях до тих пір, поки розглядатиметься відкриті ФХУ провадження щодо зриву підготовки національних збірних до чемпіонатів світу-2022 у дивізіоні 1В.

При цьому члени ДК вирішили не застосовувати попередніх санкцій до юнаків з клубів “Донбас” і “Молода гвардія”, які так само покинули лави збірних до 18-ти і 20-ти років до моменту завершення розслідування. Дисциплінарний комітет врахував, що рішення хлопці могли приймати під тиском, що, враховуючи вік юних спортовців, може вважатися серйозною пом’якшуючою обставиною. Очікуємо на подальший розгляд проваджень щодо причетних до ситуації зі зривом підготовки національних збірних гравців, офіційних осіб і хокейних клубів.

Это сообщение было отредактировано Зодчий (16-11-2021 20:59 GMT+2)


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
29-11-2021 22:56 GMT+2 - #187441 Цитировать выделение    

Сьогодні, 29 листопада, в офісі Федерації хокею України відбулася нарада клубів-учасників Української хокейної ліги та Федерації хокею України. В зібранні взяло участь керівництво ФХУ в особі президента Георгія Зубка та виконавчого директора Олександри Слатвицької, генерального менеджера УХЛ Дмитра Христича, представники клубів «Сокіл», «Кременчук», «Рулав Одд», «Дніпро» та команди Броварського спортивно-фахового коледжу (БСФК). Клуб «Маріуполь» запрошення проігнорував.
Найперше присутні обговорили поточний стан справ в українського хокеї, затвердили формат і календар оновленого після зняття клубів «Донбас» і «Краматорськ» національного чемпіонату. Більшістю голосів було прийняте рішення, що без урахування анульованих за участю знятих команд матчів кожен учасник УХЛ проведе в регулярному чемпіонаті по 32 поєдинки. Як і планувалося, завершиться регулярний чемпіонат у середині березня, а серія плей-оф фінішує 11 квітня.
«Можу запевнити вболівальників, що чемпіонат України продовжиться, — сказав за підсумками засідання Дмитро Христич. – Уже найближчого четверга, 2 грудня, відбудеться два поєдинки «регулярки» — «Сокіл» — «Кременчук» та «Рулав Одд» — «Дніпро». БСФК, враховуючи задіяність великої кількості гравців у навчально-тренувальних зборах юніорської збірної, котра готується до чемпіонату світу, до внутрішньої першості повернеться після завершення міжнародної паузи, тобто після 18 грудня».
Транслювати зустрічі буде новий медіа-партнер ФХУ, група телеканалів «Спорт». При цьому вперше ліга не зациклюватиметься на єдиному каналі, а дасть змогу показувати матчі своїх команд регіональним трансляторам. Також трансляції поєдинків будуть доступними на Youtube-платформі ФХУ.
Після проведення перевірки фінансової документації ТОВ «УХЛ» буде оновлений пул спонсорів ліги. Важливою зміною буде надання більших рекламних можливостей для клубів.


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
13-12-2021 23:35 GMT+2 - #187525 Цитировать выделение    

Президент Міжнародної федерації хокею (IIHF) Люк Тардіф здійснив робочий візит в Україну і провів ряд зустрічей і обговорив питання розвитку хокею в нашій державі. Зокрема сьогодні пан Тардіф зустрічався з міністром молоді і спорту Вадимом Гутцайтом, головою Національного олімпійського комітету Сергієм Бубкою та президентом Федерації хокею України Георгієм Зубком. Вони обговорили програму Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» в контексті розвитку хокейної інфраструктури в нашій державі.

«Це найкраща програма з точки зору розвитку хокейної інфраструктури, яку я зустрічав протягом останніх десяти років, — коментує Люк Тардіф. – Дуже амбіційний проект. Сподіваюся, він буде реалізований на сто відсотків. Я знаю, що найближчим часом в Україні мають збудувати 19 льодових арен. Першу з них обіцяють здати в експлуатацію вже наприкінці нинішнього календарного року. Це справді великий крок у напрямі розвитку хокею. Бо ми можемо довго говорити про розвиток нашого виду спорту і його популяризацію, але основою є інфраструктура. Без льодових майданчиків хокей неможливий».

Також пан Тардіф не обійшов увагою ситуацію, яка виникла в українському клубному хокеї. Нагадаємо, що семеро гравців національної збірної покинули лави команди за добу до матчу міжнародного турніру в Будапешті проти італійців . Дисциплінарний комітет ФХУ тимчасово відсторонив згадуваних хокеїстів на час розслідування, однак клуби «Донбас» і «Краматорськ» проігнорували це рішення. Після потрійного порушення регламенту ДК ФХУ зняв згадувані клуби з чемпіонату України. Відступники створили альтернативну до національного чемпіонату «суперлігу», яка не має офіційного статусу.

«Звичайно, я добре знаю ситуацію, яка склалася в українському хокеї, — каже Люк Тардіф. – Ми вивчили всі матеріали справи. Для нас було важливо упевнитися в справедливості прийнятих рішень, адже випадок в Україні – безпрецедентний. IIHF співпрацює саме з національними федераціями. Я як керівник IIHF не можу спілкуватися з клубами, адже їх понад десять тисяч. Але я зобов’язаний спілкуватися з федераціями, які представляють хокей у своїй країні. Ми розмовляли з юридичним і правовим департаментами IIHF, вивчили всі кроки, які здійснила ФХУ. Можу сказати, що Федерація хокею України вчинила абсолютно правильно. Перше правило, яке не можна порушувати: «Клуби повинні забезпечити участь гравців у міжнародних змаганнях». Це правило, на якому базується принцип проведення всіх міжнародних змагань. Це правило підтримують клуби різних країн світу, не дивлячись на свій статус і свою велич. Це стосується і санкт-петербурзького СКА, і шведської «Фрелунди», і швейцарського «Берна», і німецького «Айсбарена». Друге. Не дивлячись на обставини й причини, будь-який відсторонений гравець не має права брати участі в тих чи інших змаганнях. Якщо порушувати ці два ключових для світового хокею правила, це може призвести до анархії. Уявіть ситуацію, коли суддя вилучає гравця на дві хвилини за підніжку. А гравець каже: «Я не буду йти в бокс штрафників, а залишуся на льоду». Це так само правило, яке не можна порушувати. Це догма, на якій базується система міжнародного хокею. Ви можете грати 4 на 4, де завгодно і з ким завгодно, без суддів, без воротарей, але це не буде мати відношення до хокею. Для мене не існує ніяких альтернативних ліг та спортсменів, що діють за рамками міжнародних правил федерацій хокею.


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
16-12-2021 23:36 GMT+2 - #187532 Цитировать выделение    

У зв’язку зі стартом змагань з претензійною назвою «суперліга» відбулося засідання Ради Федерації хокею України. Власне, ФХУ не зобов’язана реагувати на проведення усіх аматорських турнірів без винятку, але в цьому випадку йде мова про підміну понять. Так звана «суперліга» позиціонує себе альтернативним національним турніром.

З огляду на це Рада ФХУ ухвалила рішення, суть якого зводиться до наступного:

1. Визнати захід, який має назву «суперліга» (згідно з інформацією в ЗМІ) таким, що не визнається Федерацією хокею України, не є офіційним, порушує статут Федерації хокею України, статут Міжнародної федерації хокею, норми трансферного регламенту IIHF та інших нормативних документів, чим загрожує розвиткові виду спорту хокей з шайбою загалом.

Осіб, які прямо та/або опосередковано беруть участь у вищезазначеному заході, включаючи гравців, тренерів, суддів, інших посадових осіб визнати такими, що порушують статутну мету та регламентні документи Федерації хокею України та Міжнародної федерації хокею.

2. Звернутися до Дисциплінарного комітету з вимогою відкрити дисциплінарне провадження щодо встановлення фактів проведення змагання та переліку осіб, що прямо та/або опосередковано беруть участь у зазначеному заході, надати кваліфікацію їх діям або бездіяльності та вирішити питання щодо необхідності застосування дисциплінарних санкцій згідно регламентних документів Федерації до задіяних осіб.


 
афигеть
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Кременчугский район
22-12-2021 15:54 GMT+2 - #187552 Цитировать выделение    

У конференц-залі Київського національного університету фізичної культури і спорту завершився щорічний Конгрес Федерації хокею України. Президент Федерації Георгій Зубко відзвітував перед делегатами за перший рік діяльності на посаді.

«Ми оновлюємося за формою і за суттю, – підкреслив на початку свого виступу Георгій Юрійович. — Це був рік, за який не все вдалося, хотілося б більшого. З першого дня знаходимося під тиском, стикаємося великою кількістю маніпуляцій. Але це робить нас сильнішими. Важливо, щоб фокус уваги був сконцентрований саме на розвитку».

Президент проінформував, що наразі у штаті Федерації хокею України та штаті національних збірних працює 47 людей. Цьогоріч Федерація переїхала в новий офіс у межах національного спортивного комплексу «Олімпійський». Разом зі зміною адреси відбулося також оновлення зовнішнього вигляду ФХУ – презентовані нові, сучасні символи організації, які допомогли привабити нових спонсорів і партнерів. Поряд із тим, ведеться велика повномасштабна рекламна кампанія хокею, яка охопила всі аеропорти, громадський транспорт та інші місця великого скупчення людей. Дала українському хокеєві заявити про себе така масова подія, як фестиваль «Атлас-вікенд». Відкриття простору хокею на події мало дуже великий відклик, майже півмільйона людей пройшло скрізь локацію Mastercard і ФХУ.

Георгій Зубко констатував, що наразі ФХУ може констатувати стабільність фінансових процесів, що на тлі війни і загального економічного занепаду є неабияким досягненням. Впродовж року Федерація розпочала співпрацю з компанією Vbet, яка стала титульним спонсором національної збірної України, компаніями КLO, Innovex.

Важливою подією стала також поява двох нових відокремлених підрозділів ФХУ – у Кіровоградській і Чернівецькій областях. Таким чином, тепер Федерація має регіональні осередки в усіх областях України.

Звісно, однією з найзнаковіших подій 2021 року стало входження ФХУ в число співзасновників Української хокейної ліги, завдяки чому Федерація повернула собі контроль над проведенням національної першості. «Не всі причетні особи сприйняли цю подію адекватно, але ми рухаємося шляхом зміцнення нашої національної першості», — підкреслює пан Зубко.

Окремо варто відзначити також прогрес в організації дитячо-юнацьких змагань. І то не дивлячись, що останні сезони є складними з огляду на пандемію. Загалом у всеукраїнських змаганнях взяло участь понад 2000 дітей. У спілці з Міністерством молоді і спорту ФХУ почала проведення повноцінного молодіжного чемпіонату, Молодіжної хокейної ліги за участю восьми команд, складених з гравців, не старших 21 року.

Спільно з Федерацією хокею Швеції була розроблена єдина методика підготовки хокеїстів, вже перекладена на українську мову хокейна абетка. «Тепер ми розуміємо, які навики потрібні дітям, — каже пан Зубко. – Для ліпшого розуміння ми провели перший семінар за участю шведських фахівців. У Швеції за цією програмою займається 95% дітей в усій країні. Про те, яких результатів досягли в хокеї шведи, зайвий раз нагадувати не треба. Приємно, що на семінар заявилося понад 100 тренерів, взяли участь 60».

Поступово прогресують і українські хокейні судді. Впродовж 2021 року було проведено два великих збори, наші рефері отримали 102 ліцензії трьох типів. 33 судді готові обслуговувати професійні змагання.

Чимала робота проведена й у напрямі діяльності національних збірних. Загалом протягом року у внутрішньому календарі вдалося викроїти чотири обов’язкових міжнародних паузи. Національні команди різних вікових категорій провели 14 зборів і вісім турнірів. Вперше в історії на міжнародний турнір за кордон виїздила жіноча збірна.

Знаковою в далекотерміновій перспективі є захист програми побудови льодових арен, за програмою президента «Велике будівництво». Найближчим часом ФХУ за державної підтримки збирається ввести в експлуатацію 19 малих арен місткістю до 500 місць в усіх областях. У цей час ведуться наради з усіма головами адміністрацій, розроблені ескізні проекти і робоча документація, яка має бути фіналізована до 15 січня 2022 року. Перший повний тендер на повномасштабні роботи отримає Волинська область.

Поряд із малими аренами планується зведення льодових стадіонів не менше як на 3000 місць в Одесі, Харкові та Дніпрі. При цьому в стадії реалізації вже знаходиться арена «Метеор» у Дніпрі. То буде спорткомплекс з двома майданчиками – стаціонарним і мультифункціональним. Він має бути введений в експлуатацію в 2023 році.

У подальшій перспективі заплановане будівництво двох арен-трансформерів на 10 000 у проекті підготовки Україною до подачі заявки на проведення зимової Олімпіади-2030. Такі спорткомплекси мають з’явитися в Києві і одному із західноукраїнських міст.

«Наразі в Україні є 23 придатних для гри в хокей льодових майданчики, — підкреслює Георгій Зубко. – Звичайно, цього недостатньо. Найближчим часом ми маємо зробити прорив у будівництві хокейної інфраструктури. Нашу програму назвав найкращою за останніх 10-15 років навіть президент IIHF Люк Тардіф».

В 2021 році ФХУ змінила медійного партнера – на місце телеканалу Xsport прийшла група компаній «Спорт». Саме на телеканалах «Спорт 1», «Спорт 2» і «Спорт 3» з 27 грудня проводитимуться всі трансляції – від чемпіонатів України до чемпіонатів світу. Зокрема 3-7 січня наступного року новий партнер транслюватиме відроджений Федерацією після тривалої перерви Кубок України, заявку на участь в якому подали всі п’ять учасників УХЛ.

Також у січні 2022-го буде запущений новий сайт Федерації. Це буде багатофункціональна платформа, на якій буде зібрана всеможлива інформація про український хокей.


 
афигеть
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Кременчугский район
23-12-2021 17:26 GMT+2 - #187558 Цитировать выделение    

Хокейний клуб «Донбас», його сателіти і ЗМІ, які належать власникові цього ХК продовжують надавати неправдиву інформацію щодо діяльності Федерації хокею України. Зокрема чиняться дії не лише шляхом публікації матеріалів відверто тенденційного характеру, але й робляться звернення до судів загальної юрисдикції, для того, щоб максимально перешкоджати діяльності ФХУ. Як відомо, реакція на деструктив теж вимагає багато часу.

Зокрема клуби «Донбас», «Білий Барс» і «Динамо» (Харків) зробили позивну заяву щодо загальних зборів ТОВ «Українська хокейна ліга», які відбулися 30 вересня 2021 року. Нагадаємо, що порядком денним цього засідання був розгляд питання щодо включення до числа учасників товариства клубів «Сокіл» (Київ), «Рулав Одд» (Харків), «Дніпро» (Херсон), «Краматорськ» і «Маріуполь». Щоб усі учасники, які беруть участь у змаганнях УХЛ, мали рівні права і були представлені в ТОВ «УХЛ» поряд із тими клубами, які перебували в числі співзасновників раніше. Бо доходило до абсурду: клуб «Динамо» (Харків), який уже два роки не бере участі в національному чемпіонаті, має більше повноважень у прийнятті рішень, ніж ті клуби, які впродовж цих двох сезонів у лізі виступають.

Вчора, 22 грудня було винесене рішення щодо залишення позовної заяви без розгляду у зв’язку з тим, що клуби-позивачі не надали належним чином завірених документів, які підтверджували б наявність порушень бодай якогось із їх прав. Також відхилене клопотання про забезпечення виконання позову шляхом накладення заборони проведення реєстраційних дій щодо рішень від 30 вересня.

Нагадаємо, що представники «Донбаса», «Білого Барсу» і харківського «Динамо» на засідання 30 вересня не з’явилися, чим унеможливили прийняття рішення про включення до числа учасників ТОВ п’яти клубів, які беруть участь у чемпіонаті України-2021/2022. Як відомо, щоб прийняти рішення про перерозподіл часток, необхідне стовідсоткове волевиявлення чинних учасників ТОВ. На той момент учасниками товариства була Федерація хокею України (з часткою 50%), «Кременчук», «Донбас», «Білий Барс» і харківське «Динамо» (по 12,5%).

Зауважимо, що відхилений учора позов – уже четвертий цьогоріч, в якому відмовлено переліченим клубам у судах загальної юрисдикції.

Наразі в суді першої інстанції розглядається ще один позов, у якому стверджується, що ФХУ незаконно заволоділа 50% статутного капіталу ТОВ «УХЛ» у липні 2021 року. Ця заява теж не має достатнього правового підґрунтя, щоб бути задоволеною, бо жодні з прав не порушувалися, адже керівники всіх наявних на той час співзасновників ТОВ «УХЛ» («Донбасу», харківського «Динамо», «Білого Барсу» і «Кременчука») були особисто присутніми і проголосували за збільшення статутного капіталу. Їхні частки не зменшувалися, а ФХУ збільшила статутний капітал на 100%, завдяки чому отримала 50% корпоративних прав.


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
11-01-2022 15:15 GMT+2 - #187613 Цитировать выделение    

Люк Тардіф: «Для IIHF «суперліги» не існує»
Керівник IIHF висловив чітку позицію стосовно ситуації, яка склалася в українському хокеї, під час зібрання з керівництвом, тренерами і гравцями чемпіонату України з хокею з шайбою. Зустріч відбулася в онлайн-режимі. Через засоби сучасного зв’язку у відео-режимі з паном Тардіфом поспілкувалися перші особи клубів «Сокіл», «Кременчук», «Дніпро», «Харківські Берсерки» і БСФК. Президента IIHF слухали в режимі реального часу хокеїсти Андрій Міхнов, Віктор Андрущенко і Дмитро Німенко (всі – «Сокіл»), Владислав Грицьких («Кременчук»), Булат Хамматов і Едуард Захарченко («Дніпро»).
Зустріч відбувалася у форматі брифінгу, хоча більшість питань Люк Тардіф зняв своєю півгодинною промовою.
«Не так давно, 13 грудня я приїздив сюди, щоб зустрітися з міністром молоді і спорту Вадимом Гутцайтом, — взяв слово пан Тардіф. – Я приїхав, щоб обговорити програму розбудови хокейної інфраструктури. Під час планування відрядження метою зустрічі було виключно обговорення цієї програми. Поряд із тим, IIHF збентежило створення так званої «суперліги». Міністр тоді запевнив, що його метою є один чемпіонат і одна збірна. І запитав, чи можу я посприяти, щоб непорозуміння в українському хокеї були усунені. Я відповів, що дам відповідь на це питання, повернувшись до Києва 10 січня. При цьому до 13 грудня я вже був обізнаний у ситуації, оскільки кілька клубів звернулися до мене через те, що не погоджувалися з санкціями від ФХУ. Я дав завдання юридичному департаменту IIHF – перевірити справедливість винесення таких рішень. Ми провели своє розслідування, отримали всі документи. Можу сказати, що з боку ФХУ процедура була дотримана належним чином. Такого висновку ми дійшли вже до 13 грудня.
З попереднього розслідування в IIHF чітко зрозуміли, що покараними клубами було порушено фундаментальні принципи міжнародного хокею. Перший з них – клуби не забезпечили участі гравців у збірній, самі хокеїсти самовільно покинули лави національної команди. Друге фундаментальне правило – після відсторонення гравці взяли участь у матчах національного чемпіонату. Вони цього не могли робити категорично, а ні гравці, а ні клуби. Третє порушення з’явилося пізніше, після створення так званої «суперліги» – 23 особи, які неналежним чином оформили трансфери, беруть участь у «суперлізі».

Ще 13 грудня я сказав, що клуби повинні прийняти санкції. Наразі для IIHF «суперліги» не існує.
Поясню вам, що таке IIHF, яких правил вона притримується і чому важливим є дотримання її правил. IIHF створена понад 115 років тому і точно ще років 100 проіснує. Ми існуємо завдяки тому, що найбільші ліги – НХЛ, КХЛ, європейські ліги та інші – здійснюють свою діяльність, визнаючи єдині правила IIHF. Одне з них – грунтовне правило – забезпечувати участь гравців у національних збірних. Хто не розуміє цього правила, не має що робити в хокеї.
Друге. Грати з відстороненими і дискваліфікованими гравцями не є можливим.
Третє – кожен суб’єкт хокейної діяльності має визнавати міжнародне право трансферного поводження, яке існує, щоб захищати інтереси гравців і команд. Щоб змінити клуб і країну, треба отримувати міжнародні трансферні картки.
Звісно, в деяких країнах є незалежні від IIHF ліги. У них можна грати чотири періоди, у форматі «сім на сім», видумати собі якісь інші правила. Але такі ліги не мають стосунку до міжнародного хокею, міжнародних змагань. Якщо ви хочете всю кар’єру провести в «суперлізі», грайте там. Але якщо ви хочете грати в міжнародному хокеї, то змушені будете повернутися під парасольку IIHF. Те саме стосується тренерів, суддів і решти суб’єктів, причетних до цього змагання.
Я приїздив сюди, отримавши місію, завдання від міністра Гутцайта. Я дослідив питання всесторонньо. Зокрема вчора ввечері відбулася моя зустріч з Борисом Колесніковим. З ним ми зустрічалися не сам на сам. Присутніми були також почесний президент ФХУ Анатолій Брезвін і голова юридичного департаменту IIHF Ешлі Алерт. На цій зустрічі Борис просив зустрітися з клубами, які грають у «суперлізі». Я пояснив, що це неможливо. Бо ці клуби не існують для мене, як не існує «суперліги». Я пояснив йому і дав зрозуміти, що єдина можливість про щось розмовляти – прийняти санкції чи подати апеляцію на них і повністю визнавати юрисдикцію і авторитет ФХУ. Не може бути жодних домовленостей, поки не буде дотримано правил.
Федерація хокею України входить у число співзасновників IIHF. Національні федерації є тими складовими, які створюють IIHF. Пан Колесніков ставив під сумнів легітимність обрання Георгія Зубка президентом ФХУ. Ми перевірили цей процес і порушень не знайшли. Можемо сказати, що будемо стояти за спиною ФХУ та її всебічно підтримувати.
Під юрисдикцією IIHF знаходяться всі міжнародні клубні турніри. Частка IIHF у Лізі чемпіонів – 12,5%. Виходячи з цього, можу сказати, що зараз у клубу «Донбас» є єдина можливість отримати wild card для участі в Лізі чемпіонів – визнати санкції, які були накладені на нього. Якщо wild card буде видана без дотримання цієї умови, це означатиме одне – IIHF вийде із корпоративних прав у Лізі чемпіонів і це матиме наслідком тривалу тяганину».
На завершення Люк Тардіф спростував чутки, мовляв, він прибув в Україну, щоб домовитися про проведення влітку перевиборів президента ФХУ. «Це не відповідає дійсності. Ми про це взагалі не говорили. Жодних домовленостей не може бути, поки два правила – визнання санкцій і повне прийняття юрисдикції ФХУ – не будуть дотримані», — повторив очільник IIHF.
Люк Тардіф зауважив, що надалі приїжджатиме в Україну трохи рідше, але при цьому продовжуватиме стежити за подіями в Україні зі штаб-квартири Міжнародної федерації хокею в швейцарському Цюриху.
«Існування двох ліг в Україні неможливе, — підсумував пан Тардіф. — Звісно, обидві сторони мають іти на зустріч одне одному. Я готовий стати модератором у цьому процесі, але не дозволю порушувати правила. Це стосується не лише «Донбасу», а й усіх інших клубів. Ми будемо сильним партнером українського хокею і Федерації хокею України».

Добавлено (1 мин.) :

Это сообщение было отредактировано Зодчий (11-01-2022 15:16 GMT+2)


 
афигеть
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Кременчугский район
17-01-2022 22:46 GMT+2 - #187634 Цитировать выделение    

Дисциплінарний комітет Федерації хокею України відсторонив на невизначений термін усіх осіб, причетних до участі в так званій «суперлізі».

Підсумкове рішення щодо учасників і організаторів заходу «Хокейна суперліга України» винесене 17 січня. ДК ФХУ постановив:

1. Застосувати до організаторів та учасників заходу «Хокейна суперліга України» (команд, гравців, спортивних суддів тощо) дисциплінарну санкцію у вигляді дискваліфікації з поточних офіційних змагань з хокею з шайбою сезону 2021-2022 років та виключення на невизначений термін з числа учасників майбутніх офіційних спортивних заходів з хокею з шайбою, організація яких здійснюється прямо та/або опосередковано Федерацією хокею України незалежно від зміни посади, команди тощо.

2. Визначити, що зазначена дисциплінарна санкція вступає в силу з дня прийняття цього рішення – з 17 січня 2022 року.

Особи, щодо яких дисциплінарний комітет прийняв рішення, можуть його оскаржити в апеляційному порядку, підтверджуючи свою особу, надавши копію відповідного документа. Апеляції потрібно відправляти на електронну пошту Федерації особистим листом, за адресою office@fhu.com.ua, протягом п’яти робочих днів.

Зауважимо, що в переліку покараних згадується 171 прізвище на чолі з гендиректором ТОВ «ХСУ» Сергієм Варламовим, виконавчим і спортивним директорами цієї ТОВ Андрієм Басевичем і Олександром Побєдоносцевим. Також у списку є 11 суддів – Антон Гладченко, Олексій Дзюба, Максим Качмар, Артем Корепанов, Олексій Малей, Іван Панов, Олександр Пономар, Артем Ходячих, Денис Хонін, Дмитро Козаков і Василь Коледа.

Інші особи представляють команди, які виступають у так званій «суперлізі».

«Альтаїр»: Всеволод Печорін, Богдан Дяченко, Микита Терлецький, Владислав Терьошин, Кирило Бортников, Дмитро Ігнатенко, Валерій Раскін, Валентин Реснянський, Володимир Папуна, Дмитро Мельник, Артем Данфорт, Павло Кобіков, Ілля Крикля, Олександр Ханенко, Ілля Коренчук, Микита Буценко, Олександр Яйлов, Веніамін Трандафілов, Ілля Дубський, Арсен Олійник, Микита Сидоренко, Денис Кочетков, Владислав Луговий, тренери Володимир Карабаджак, Леонід Гладченко, Денис Кочетков.

«Білий Барс»: Ярослав Сулима, Василь Полгородник, Герман Квасенко, Артем Невєров, Сергій Кулешов, Володимир Алексюк, Ілля Селін, Владислав Брага, Михайло Шистеров, Богдан Грицюк, Назар Собко, Богдан Наливайко, Владислав Куцевич, Михайло Геворкян, Андрій Удовиченко, Валентин Микитюк, Юрій Качан, Микита Лесников, Ілля Собченко, Євген Говорушко, Єгор Семенов, Дмитро Попережай, Вадим Степанов, Валентин Кузьменко, тренери Костянтин Буценко і Віталій Литвиненко, керівник Костянтин Єфименко.

«Донбас»: Андрій Макаров, Олег Петров, Павло Таран, Микита Жульдіков, Роман Кобелєв, Віталій Андрейків, Пилип Пангелов-Юлдашев, Андрій Григор’єв, Ігор Галинін, Владислав Соколовський, Максим Разумов, Фелікс Морозов, Віктор Туркін, Марк Калейніковас, Андрій Сигарьов, Дмитро Даниленко, Ґатіс Спруктс, Віктор Захаров, Станіслав Садовиков, Гліб Кривошапкін, Андрій Бірюков, Олександр Пересунько, Павло Медведєв, Олег Шишлянніковс, тренери Павло Микульчик, Олексій Ємельянов, Ігор Когут, керівники Костянтин Колесніков, Денис Омелянович, Федір Іллєнко.

«Краматорськ»: Кирило Кучер, Данило Макаренко, Віталій Трус, Сергій Афанасьєв, Олександр Фірсов, Гліб Мальцев, Макар Ваулін, Ілля Бабрусєв, Микита Кругляков, Денис Берднікс, Сергій Гриценко, Богдан Середницький, Олександр Сьомочкін, Ярослав Сергієвський, Ярослав Суховольський, Дмитро Кобильник, Андрій Жвачкін, Ігор Калиничев, Микола Столяренко, Артем Градович, Данило Дуюн, Валентин Сірченко, Артем Целогородцев, Кирило Афанасьєв, Святослав Тимченко, тренери Олег Тимченко і Роман Сальников.

«Маріуполь»: Олексій Трифонов, Максим Дуве, Єгор Артамонов, Максим Кудряшов, Ілля Олендаренко, Роман Алексєєв, Микита Зуєв, Владислав Лисенко, Олександр Філімонов, Станіслав Тунхузін, Ілля Декало, Вадим Мазур, Олексій Янішевський, Еліезер Щербатов, Микола Казаковцев, Володимир Чердак, Назар Ружников, Олександр Костиков, Микита Мільохін, Дмитро Желнеровський, Микита Коваленко, Віктор Тютченко, Сергій Твердохлібов, Владислав Бойко, тренери Сергій Вітер, Олександр Міхейонок, керівник Гліб Рибальченко.

«СК-Сокіл»: Артур Оґанджанян, Сергій Теплицький, Данило Яковлєв, Сергій Дорофеєв, Роман Халіков, Єету Моксунен, Кирило Фроленко, Руслан Аміров, Микита Міцкевич, Денис Петрухно, Дмитро Шуленін, Віктор Шахворостов, Дмитро Марченков, Іван Хирса, Сергій Мельников, Микита Олійник, Сергій Костіцин, Єгор Іванов, Іван Беляков, Тиґран Манукян, тренери Олег Микульчик, Євген Галкін.


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
10-05-2022 17:55 GMT+2 - #187921 Цитировать выделение    

https://ua.tribuna.com/tribuna/blogs/dreambiggersportsmanagement/3040296.html


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
14-05-2022 20:46 GMT+2 - #187930 Цитировать выделение    

Рада Федерації хокею України затвердила імена чемпіонів і призерів, а також підсумкові таблиці чемпіонатів усіх вікових категорій у перерваному через війну з росією сезоні-2021/2022.

Засідання Ради ФХУ відбулося вчора, 12 травня, в форматі Telegram-конференції. В її роботі взяли участь 19 із 23-х представників під головуванням президента Федерації Георгія Зубка.

Враховуючи, що змоги завершити сезон немає, Рада Федерації прийняла рішення згідно з п. 2 ст. 1 Правового регламенту чемпіонату закріпити підсумкові місця в таблиці Української хокейної ліги станом на 24.02.2022, тобто на момент вторгнення рашистських окупантів на нашу землю. Рішення усі присутні підтримали одноголосно.

Чемпіонат України-2021/2022 серед чоловіків

1 місце – «Сокіл», 48 очок (28 матчів)
2 місце – «Кременчук», 40 очок (26 матчів)
3 місце – «Дніпро», 26 очок (26 матчів)
4 місце – «Харківські Берсерки», 22 очки (26 матчів)
5 місце – БСФК, 10 очок (28 матчів)

Таким чином, золоті нагороді чемпіонів України 13-й раз в історії отримає київський «Сокіл». «Кременчук» і херсонський «Дніпро» стали володарями срібла і бронзи.

Раніше, 12 квітня, Рада Федерації, керуючись тими ж нормами, затвердила підсумкові таблиці чемпіонатів України серед жінок, юніорів, юнаків і дітей усіх вікових категорій.

Чемпіонат України серед жінок
(всі команди зіграли по 4 матчі)

1. «Пантери» – 10 очок
2. «Україночка» – 8 очок
3. «Королеви Дніпра» – 6 очок
4. «Дніпровські Білки» – 0 очок

Чемпіонат України з хокею з шайбою серед юніорів (МХЛ)

Зіграно 10 турів з 14-ти, у команд різна кількість матчів. Очки за матчі проти «Молодої гвардії», яка знаходиться під дискваліфікацією, враховано по 10 тур включно.

1. «Сокіл» – 41 очко (18 матчів)
2. БСФК – 37 очок (14 матчів)
3. «Легіон» – 27 очок (18 матчів)
4. ЦОП-СДЮСШОР – 24 очки (16 матчів)
5. «Крижинка» – 19 очок (20 матчів)
6. «Кременчук» – 18 очок (18 матчів)
7. «Придніпровськ» – 16 очок (20 матчів)
8. «Молода гвардія» – знята зі змагань

Чемпіонат України серед юнаків та Всеукраїнські змагання серед дітей (УМХЛ)

Регламентами передбачене визначення підсумкових місць за поточною турнірною таблицею.

2005 р.н.

1. «Динамо» – 59 очок (20 матчів)
2. «Крижинка» – 31 очко (18 )
3. «Сокіл» – 25 очок (20)
4. СДЮСШОР – 21 очко (20)
5. «Ковалівські Кабани» – 8 очок (18 )

2006 р.н.

1. «Сокіл» – 53 очки (20)
2. СДЮСШОР – 47 очок (20)
3. «Динамо» – 35 очок (20)
4. «Альтаїр» – 25 очок (22)
5. «Крижинка» – 21 очко (18 )

Для змагань, де є розподіл на групи, місця визначені за наступною схемою:

а) місце команди у групі;
б) середня кількість очок за гру;

Тобто перша команда своєї групи у підсумку посідає підсумкове перше або друге місце, другі команди групи – третє чи четверте і т.д.

2007 р.н.

1. «Дніпро» – 45 (16), 2,81 очка за гру
2. «Морські Вовки» – 55 (22), 2,5 очка за гру
3. «Сокіл» – 46 (21), 2,19 очка за гру
4. СДЮСШОР – 33 (16), 2,06 очка за гру
5. «Крижинка» – 42 (22), 1,91 очка за гру

2008 р.н.

1. «Сокіл» – 78 (26), 3 очки за гру
1. «Ягуар» – 60 (20), 3 очки за гру
3. «Крижинка-1» – 57 (26), 2,19 очка за гру
4. «Краматорськ» – 32 (20), 1,6 очка за гру
5. «Патріот» – 42 (24), 1,75 очка за гру

2009 р.н.

1. СДЮСШОР – 54 (18 ), 3 очки за гру
2. «Сокіл» – 56 (19), 2,95 очка за гру
3. «Кривбас» – 43 (18 ), 2,39 очка за гру
4. «Галицькі Леви» – 29 (17), 1,71 очка за гру
5. «Морські Вовки» – 29 (20), 1,45 очка за гру

2010 р.н.

1. СДЮСШОР-2 – 60 (20), 3 очки за гру
2. «Сокіл» – 42 (15), 2,8 очка за гру
3. «Крижинка» – 40 (17), 2,35 очка за гру
4. «Союз» – 46 (22), 2,09 очка за гру
5. «Морські Вовки» – 33 (14), 2,35 очка за гру

2011 р.н.

Повністю завершився перший етап. Розпочався другий етап у головній групі, яка змагалася за медалі. Команди «Сокіл-1» та «Сокіл-2» не з’явилися на тур. Фактично проведено лише один матч другого етапу.

1. «Дніпро» – 6 (3)
2. «Краматорськ» – 4 (3)
3. «Одеса» – 0 (0)
4. «Сокіл-1» – 0 (3)
5. «Сокіл-2» – 0 (3)