хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Форуми 1. ХоккейУкраинский хоккейОлимпиада 2010 Квалификация

 



Версия для печати
STAS
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
03-02-2009 23:14 GMT+2 - #42049 Цитировать выделение    

генка
Рассеивание по группам будет по рейтингу вышедших команд: первая по рейтингу в С, вторая — в В, и третья — в А


 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
04-02-2009 00:07 GMT+2 - #42051 Цитировать выделение    

Пресс-релиз Министерства:

Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту : 3 лютого 2009 року у залі засідань Федерації хокею України відбулася зустріч заступника Міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту Мирослава Дутчака, президента Федерації хокею України Анатолія Брезвіна та першого віце-президента Національного олімпійського комітету Володимира Бринзака з гравцями та тренерами національної збірної України з хокею. Ця зустріч пройшла напередодні від'їзду спортсменів до м. Рига (Латвія) на ігри фінального (кваліфікаційного відбіркового) турніру. На ньому буде визначена команда, що візьме участь у зимових ХХІ Олімпійських Іграх, які відбудуться 2010 року у Ванкувері (Канада).
Звертаючись з напутніми словами до гравців та тренерів, заступник Міністра Мирослав Дутчак передав спортсменам вітання та найкращі побажання від Міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрія Павленка.
„Ми усвідомлюємо, що наших хокеїстів чекають великі випробування, адже їм доведеться змагатися з сильними командами Латвії, Угорщини, Італії. А в разі перемоги, у що ми віримо, українська збірна зустрінеться на Олімпійських іграх з командами Росії, Чехії та Словаччини. Створені всі необхідні передумови, для того, щоб національна збірна України могла приємно здивувати хокейний світ, здобувши путівку до Ванкувера”, — зазначив заступник Міністра.
За словами президента Федерації хокею України Анатолія Брезвіна, українська команда добре підготовлена до ігор у Ризі.
„Головне, щоб ви прагнули зіграти достойно”, — наголосив Анатолій Брезвін.
Перший віце-президент Національного олімпійського комітету Володимир Бринзак зазначив, що у Канаді — на батьківщині хокею — українська діаспора дуже сподівається на участь збірної України з хокею в зимових Олімпійських іграх 2012 року.
Головний тренер національної збірної команди України Олександр Сеуканд зазначив, що весь склад команди добре усвідомлює важливість поставлених завдань і зробить все можливе для перемоги.
Нагадуємо, що до складу національної збірної України з хокею входять 4 гравця з Білорусі, 6 — з Росії, 12 гравців є членами вітчизняної хокейної команди „Сокіл”.
З персональним складом гравців, які з 5 по 8 лютого будуть захищати спортивну честь нашої держави на фінальному етапі кваліфікації до ХХІ зимової Олімпіади, можна ознайомитися за web-адресою http://www.fhu.com.ua


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Era
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Алматы
04-02-2009 07:06 GMT+2 - #42059 Цитировать выделение    

Информация о сборной Казахстана...

Сагымбаев не взял в Осло Трощинского и Шина
4 февраля 2009
Cегодня утром перед вылетом в Осло на олимпийский отборочный турнир главный тренер сборной Казахстана Ерлан Сагымбаев назвал окончательный состав национальной команды.
Лишними в списке оказались нападающие Андрей Трощинский («Барыс») и Александр Шин («Торпедо»).
Состав национальной сборной Казахстана
на олимпийский отборочный турнир в Осло

Вратари: Алексей Кузнецов («Барыс», Астана), Иван Полошков («Торпедо», Усть-Каменогорск);

Защитники: Артем Аргоков, Владислав Колесников, Андрей Коробейников (все —«Торпедо»), Роман Савченко, Евгений Фадеев (оба —«Барыс»), Владимир Антипин («Амур», Хабаровск), Алексей Коршков («Сары-Арка», Караганда), Сергей Яковенко («Мечел», Челябинск);

Нападающие: Андрей Гаврилин, Александр Корешков, Вадим Краснослободцев, Евгений Рымарев, Илья Соларев, Андрей Спиридонов, Роман Старченко (все —«Барыс»), Сергей Александров, Вадим Рифель, Досжан Есиркенов (все —«Торпедо»), Константин Касаткин («Югра», Ханты-Мансийк), Андрей Огородников («Ермак», Ангарск).
Главный тренер — Ерлан Сагымбаев, тренеры — Александр Высоцкий, Сергей Тамбулов.

Расписание олимпийского отборочного турнира
Осло, 5 — 8 февраля

5 февраля
15.00 Дания — Франция
19.00 Норвегия — Казахстан

7 февраля
13.00 Дания — Казахстан
17.00 Франция — Норвегия

8 февраля
13.00 Казахстан — Франция
17.00 Норвегия — Дания


Видео о подготовке сборной:
http://rutube.ru/tracks/1484515.html?v=9a7815e415dadbaef17258c31f8d62fb


 
генка
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Kiev
04-02-2009 09:37 GMT+2 - #42062 Цитировать выделение    

Казахи должны проходить! Мы должны все снять «Проклятие Файзеля» которое он сделал над сборными, в свое время входящих в Союз! Ілгері Қазақстан! Україна — ВПЕРЕД!!!


Зема — главное не сцы.(к\ф 9-рота)
 
kozak zp.ua
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Запорожье
04-02-2009 11:59 GMT+2 - #42074 Цитировать выделение    

генка Согласен!!!Пора выкидывать с ОИ и ЧМ всяких макаронников,лягушатников ит.д. и занимать их,а вернее наше место на этих турнирах!!!


 
osturna
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Г'юзів (Донецька Г'юзівка)
04-02-2009 12:12 GMT+2 - #42076 Цитировать выделение    

Що завадило мєнєджєрам Збірної щоб з NHL приїхали всі представники України — а от менеджерам Латвії на диво нічого не завадило

http://www.champion.com.ua/ice-hockey/4988206537e48/
Латвія проти України зіграє з двома хокеїстами НХЛ
Став відомий склад збірної Латвії на передолімпійський кваліфікаційний турнір.

У число 26 кандидатів у команду, яка в Ризі поряд з Угорщиною Італією і Україною посперечається за єдину путівку на Ігри-2010 у Ванкувері, головний тренер Олег Знарок включив двох гравців з НХЛ та 16 з клубів КХЛ.

Воротарі — Муштуков, Наумов (обидва — «Динамо» Рига), Масальскіс («Дуйсбург», Німеччина); захисники — Галвіньш, Пуяц, Редліхс, Сорокін, Сотнієкс (усі — «Динамо» Р), Єрофєєв («Нафтохімік»), Рекіс («Вольфсбург», Німеччина), Андерсон («Трінец», Чехія); нападникі — Анкіпанс, Берзіньш, Дарзіньш, Ниживий, М. Редліх, Ципрус, Ципуліс, Широков (усі — «Динамо» Р), Печура, Шталс (обидва — «Рига-2000»), Васильєв («Крефельд», Німеччина) Джеріньш («Мартін», Словаччина), Карсумс («Бостон», НХЛ), Мацієвський («Войенс», Данія), Спруктс («Флорида», НХЛ).

Змагання відбудуться з 5 по 8 лютого.


 
Gexa
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Николаев
04-02-2009 12:26 GMT+2 - #42077 Цитировать выделение    

osturna Это популизм... Карсумс и Спруктс играю не в НХЛ,а в фармах АХЛ, но следует сказать, что играют не плохо, а в основу указаных команд попадают очень редко, а значит погоды там ВООБЩЕ не делают. Поникаровский и Федотенко, если не ведущие, то железные игроки основы и их клубы не отпустят. + у Федота травма руки.


 
kozak zp.ua
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Запорожье
04-02-2009 12:38 GMT+2 - #42078 Цитировать выделение    

osturnaА Федотенко и Поникаровский сборной еще весной пригодятся...


 
osturna
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Г'юзів (Донецька Г'юзівка)
04-02-2009 13:11 GMT+2 - #42080 Цитировать выделение    

kozak zp.ua> А Федотенко и Поникаровский сборной еще весной пригодятся...

Якщо не підуть доріжкою аля-Твердовського і Житника або наприклад не скористаються суверенним правом генерального інваліда Збірної України як Разін ?

Привіт Збірній України від капітана збірної Росії Житника

Збірній Україні побажали успіху Харлан, Ломаченко та Житник
http://www.champion.com.ua/ice-hockey/49887f15a4027/

У четвер 5 лютого в Ризі (Латвія) стартує відбірковий олімпійський турнір з хокею. Українська дружина вестиме боротьбу за єдину путівку на зимові XXI Олімпійські ігри-2010 у Ванкувері (Канада) зі збірними Латвії, Італії та Угорщини.

Свою підтримку українській команді на сайті НОК України висловили олімпійські чемпіони різних років — Олексій Житник, Ольга Харлан, Василь Ломаченко, Наталія Добринська, Сергій Петренкота Ірина Мерлені.

Житник став капітаном збірної Росії
http://www.champion.com.ua/ice-hockey/498824a5c669b/

Екс-українець Олексій Житник призначений капітаном збірної Росії. Його асистентами стали Корнєєв та Нікулін.

Нагадаємо, захисник московського «Динамо» отримав запрошення у збірну Росії на матчі третього етапу Євротуру-2008/09 — Шведських хокейних ігор, замінивши у складі гравця «Салавата Юлаєва» Дмітрія Воробйова.

Это сообщение было отредактировано osturna (04-02-2009 14:00 GMT+2)


 
Josh
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
04-02-2009 13:44 GMT+2 - #42082 Цитировать выделение    

Карсумс («Бостон», НХЛ)

Болею за Бостон, кто такой —- вообще не знаю.


Life is short. Play hard.
 
Неондерталец 28
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
киев
04-02-2009 13:45 GMT+2 - #42083 Цитировать выделение    

kozak zp.ua-osturnaА Федотенко и Поникаровский сборной еще весной пригодятся...---Если они захотят.Вот увидеш ,опять начнутся травмы,семейные обстоятельства и поносы.


То,шо Вы до сих пор не в дурдоме,а на свободе-не Ваша заслуга,а моя недоработка.

Друзьям роздайте по ружью и гос.служащие переведутся!(Неонд
 
Ленка
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
04-02-2009 13:59 GMT+2 - #42085 Цитировать выделение    

Блин ребята вы опять за свое снова ахи вздохи ..., у каждого игрока своя мотивация выступать или не выступать за сборную, менять или не менять гражданство, я думаю никто из нас не вправе кого либо судить и порицать. Мне кажется это удел неудачников и лицемеров. Давайте не будем ханжами. Я думаю если бы перед кем из вас нарисовалась радужная перспектива огромного проф и каръерного роста но за бугром, на замену прозябания на родине, многие бы воспользовались этим шансом и считали бы дурным тоном рассуждения посторонних по этому поводу.


 
osturna
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Г'юзів (Донецька Г'юзівка)
04-02-2009 14:07 GMT+2 - #42087 Цитировать выделение    

чому Хорватські хвутболісти при слабенькому чемпіонаті мають сильну збірну — відповідь ідентична потребам Збірної України гокею.


 
Vano
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Київ
04-02-2009 14:13 GMT+2 - #42088 Цитировать выделение    

osturna, не путай праведное с грешным. В Хорватии нормально работают футбольные детские школы — смотри сколько хорватов уже в молодом возрасте разъезжаются по всей Европе. А у нас те еденицы которые разъезжаются — меняют гражданство.


Анархіст завжди сміливий
Енергійний і кмітливий!
Це тому що він ніколи
Не вживає Кока-Коли!
 
osturna
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Г'юзів (Донецька Г'юзівка)
04-02-2009 14:16 GMT+2 - #42089 Цитировать выделение    

чому Хорватські хвутболісти навіть коли розїжджаються переважно не міняють громадянство ? — відповідь ідентична потребам Збірної України гокею.


 
Vano
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Київ
04-02-2009 14:21 GMT+2 - #42090 Цитировать выделение    

osturna, это потому что 18-19 летнего гораздо сложнее поменять граждансвто, нежели 16 летнего. Это во-первых.
А во-вторых — надо воспитывать патриотизм у детей, а не алкоголизм и наркоманию. И это проблема всего нашего государства во всех областях.


Анархіст завжди сміливий
Енергійний і кмітливий!
Це тому що він ніколи
Не вживає Кока-Коли!
 
osturna
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Г'юзів (Донецька Г'юзівка)
04-02-2009 14:31 GMT+2 - #42091 Цитировать выделение    

Vano: надо воспитывать патриотизм у детей, а не алкоголизм и наркоманию.


Чудово, збірній України варто почати з себе. А. Сеуканд: «Я знаю, кто курит в команде» — гарний приклад, а якщо не пройдуть допінг контроль ?


 
kozak zp.ua
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Запорожье
04-02-2009 15:07 GMT+2 - #42095 Цитировать выделение    

osturna Непереживай,жевачкой зажуют,медики не попалят!!!!

Добавлено (2 мин.) :
ЛенкаУмничка!!!Хочет человек играть-играет,не хочет,ты ему хоть памятник поставь,не будет играть.А смена гражданства еще ни о чем не говорит.Можно и с кленовым паспортом за нашу сборную играть.

Добавлено (4 мин.) :
osturna

osturna: чому Хорватські хвутболісти навіть коли розїжджаються переважно не міняють громадянство ? — відповідь ідентична потребам Збірної України гокею

Зато у нас футбольный чемпионат сильнее хорватского, а сборная ну никак не хочет становиться сильной.!!!!
Это сообщение было отредактировано kozak zp.ua (04-02-2009 15:14 GMT+2)


 
Poison_LV
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
04-02-2009 15:40 GMT+2 - #42101 Цитировать выделение    

Josh:


Он за фарм в основном играет !


 
Leo
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
04-02-2009 15:46 GMT+2 - #42103 Цитировать выделение    

ИЛЬЯ,
ПОДСКАЖИ ПЛИЗ ЗАВТРА АУДИОТРАНСЛЯЦИЯ ПО РАДИО «СОКОЛ» БУДЕТ ИЛИ НЕТ??? СПАСИБО