хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Форуми 1. ХоккейУкраинский хоккейЧемпіонат України 2010 / 2011, команди, переходи, новини

 



Версия для печати
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
07-12-2010 16:42 GMT+2 - #84349 Цитировать выделение    

Сергей: Почему остальные клубы из ЧУ не начнут строительство команды с основы,т.е с подбора тренеров.

Сергей, создается впечатление что Компаньон и Подол просто команды-однодневки: есть бюджет — есть команда, а завтра его не будет, ну и хрен с ним... Их в принципе не интересует что завтра будет...


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
smslava
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
кУев
07-12-2010 17:21 GMT+2 - #84352 Цитировать выделение    

Илья: Сергей, создается впечатление что Компаньон и Подол просто команды-однодневки: есть бюджет — есть команда, а завтра его не будет, ну и хрен с ним... Их в принципе не интересует что завтра будет...


Со стороны кажется что так оно и есть. Нашли деньги — набрали знакомых — играют как могут. Атек и Барс и Днепровские Волки в этом плане стоят особняком. Бюджета толком нет, а на перспективу заботятся — наигрывают молодых, тренеров приглашают на длительный период. АТЕК и Волки сдулись когда денег совсем не стало.

Донецк по первым признакам — тоже была похожа на команду однодневку, сейчас есть надежда что хоккей в донбассе это серьезно. Но надеюсь что у собственника любовь к хоккею не закончится внезапно.


 
Реня
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Донецк
07-12-2010 17:24 GMT+2 - #84353 Цитировать выделение    

smslava и я на это надеюсь. И надеюсь, что Волки и АТЭК не насовсем сдулись!


 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
07-12-2010 17:51 GMT+2 - #84356 Цитировать выделение    

Реня: И надеюсь, что Волки и АТЭК не насовсем сдулись!

Атек має школу? Чи судження є суто по реконструкції ангару?


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
07-12-2010 18:10 GMT+2 - #84357 Цитировать выделение    

Nazarini: Атек має школу?

Колись кажуть там була школа ? Не зрозуміло чому ФХУїсти зараз не організують школу ? Тим паче поруч буде два катка .


http://hc-bbars.com.ua
 
realdeal
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Київ
07-12-2010 19:14 GMT+2 - #84358 Цитировать выделение    

А чим Донбас відрізняється від інших команд-одноденок? Тим, що грошей більше, фактично і все. Тому і заяви лунають про участь в рос. першості на наступний рік, бо є гроші. А як завтра владу втратять, боюсь і клуб їм стане не цікавий, не те що в російській першості, а навіть для участі в ЧУ.
Хоча все ж плекаю надію, що Донбас пару-трійку років, як мінімум, ще протримається, а там може ще в кого спонсор з'явиться. Так, дивись, і створиться повноцінний ЧУ з хокею.


Шафаренко гандон, хоч і я клоун.
 
Serhiy
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Kirovohrad-Kyiv
07-12-2010 19:43 GMT+2 - #84360 Цитировать выделение    

realdeal, можливо, тим що вже три роки поспіль грає в ЧУ. І на відміну від команд АТЕК, Беркут, Компаньйон, Поділ, які то з’являються, то зникають в останні роки в у Вищій Лізі ЧУ в залежності від наявності грошей Донбас все таки на даний момент прогресує і є лідером ЧУ. А з урахуванням того, що Хокей Ліга Чемпіонів повертається Донбасу, я думаю, під силу значно підсилитися у другий трансферний період та виграти ЧУ, а потім і Континентальний Кубок щоб потрапити в ЛЧ. Це все ж таки більш фінансово реально чим участь у КХЛ. І матчів менше, і постійно літати не треба буде на десятки тисяч кілометрів та і Палац спорту в Донецьку зараз реконструюється під хокей...

Это сообщение было отредактировано Serhiy (07-12-2010 19:59 GMT+2)


Невже істина має усміхатися, щоб бути привабливою?
 
Геныч
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
07-12-2010 19:47 GMT+2 - #84361 Цитировать выделение    

realdeal ну у Донбасса есть не самый дорогой современный каток, чего у Волков например нет. Про АТЭК. Если бы они были единственной по сути командой в городе, как Донбасс, то тоже бы думаю играли в ЧУ. Да и на старт чемпионата ЧУ у них катка не было. Если Подол и Комп вышли из положения, то АТЭКу думаю Терминал был дорог. Посмотрим, что будет на следующий год.

Добавлено (2 мин.) :
Serhiy если и в дальнейшем в ЛЧ будут давать путевку победителю КК, то КК думаю начнут штурмовать очень многие.

Это сообщение было отредактировано Геныч (07-12-2010 19:49 GMT+2)


Подснежники боялись показаться из-под снега, потому что они считали, что снег — это мачеха. (Михаил Светлов — уууу! :) )
 
Serhiy
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Kirovohrad-Kyiv
07-12-2010 19:55 GMT+2 - #84362 Цитировать выделение    

Геныч: если и в дальнейшем в ЛЧ будут давать путевку победителю КК, то КК думаю начнут штурмовать очень многие.

А якби Сокіл взнав про це до матчу КК із датчанами він би виграв?
Хоча, ти правий, бажаючих зіграти мінімум шість матчів у групі з топ-командами у ЛЧ виявиться у Європі багато! Можливо, таким чином КК стане більш цікавим хокейним проектом чим був до цього.


Невже істина має усміхатися, щоб бути привабливою?
 
Геныч
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
07-12-2010 19:59 GMT+2 - #84363 Цитировать выделение    

Serhiy ну в ЛЧ неплохие деньги ходят Знай про ЛЧ на верху в Соколе, то и денег может больше дали.


Подснежники боялись показаться из-под снега, потому что они считали, что снег — это мачеха. (Михаил Светлов — уууу! :) )
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
07-12-2010 20:04 GMT+2 - #84364 Цитировать выделение    

Ця ліга чемпіонів — чергова спроба оживити давно мертве утворення. Як і по аналогії з баскетболом де багато років штучно підтримують єврокубки. Там це зомбі ще тримається але деградеє активно.

Так і в хокеї — не буде інтересу до такого турніру. Потрібен регулярний єдиний чемпіонат — як КХЛ. Так як обєднати усю Європу в КХЛ неможна, то будуть регіональні ліги, які можливо потім щось будуть розігрувати в кінці — який небудь глобальний кубок.


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
07-12-2010 20:41 GMT+2 - #84365 Цитировать выделение    

nazarini,це скоріш КХЛ мертве утворення для европейського хокею,як його не називай,всерівно це відкритий чемпіонат росіі або снг.в кращому випадку вдасця залучити якусь команду з польщі,угорщини,словаччини чи китаю.а ось ліга чемпіонів для того і створюеться,щоб якось обєднати і підняти рівень саме європеського клубного хокею,а головне зацікавити італійські,французькі,британські,німецькі та австрійські клуби та спонсорів з цих країн.


 
Serhiy
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Kirovohrad-Kyiv
07-12-2010 21:00 GMT+2 - #84366 Цитировать выделение    

Nazarini, це просто менеджери «мертві» в IIHF. Взяли і підписали контракт із спонсорами лише на 1 рік. Чого не на 3 роки відразу для розкрутки? За це, до речі, не раз дорікали Файзеля, а ще за те що не вміє продавати телетрансляції вже багато років поспіль.
До мертвого проекту не було б стільки уваги з боку НХЛ та КХЛ. До речі, із-за простистояння цих двух ліг і накрилася ЛЧ, бо спонсори не хотіли бачити у проекті конкурентів і консолідуватися.

Это сообщение было отредактировано Serhiy (08-12-2010 14:48 GMT+2)


Невже істина має усміхатися, щоб бути привабливою?
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
07-12-2010 21:25 GMT+2 - #84369 Цитировать выделение    

КХЛ і не покриє усю європу. Цього й не треба і неможливо. В своєму регіоні він є головною лігою.

А хокейна ліга чемпіонів — це буде лише додаток до національних чемпіонаті, а тому не буде користуватися популярністю. І не може користуватися. Бо для жителя іншої країни не є привабливим лідер сусіднього чемпіонату.

Добавлено (7 мин.) :

Зодчий: а ось ліга чемпіонів для того і створюеться,щоб якось обєднати і підняти рівень саме європеського клубного хокею


Як підніме рівень хокею ліга в якої в сезоні буде максимум 10 матчів? Не вийде повторити приклад футболу де є національні чемпіонати і єврокубки. Так як у футболі ліга чемпіонів — це насильніша ліга в світі, де грають популярні в усьому світі клубу. А в хокеї, чи баскетболі навіть — Ак Барс, ТПС, чи Спарта із Зволеном — вони мають таку глобальну популярність щоб продавати пару матчів в сезоні за великі гроші? Вони відомі суто в своїй країні чи регіоні — як у нас акбарси та локоотиви із салаватами. От якби Сокіл грав з різними команадми — на яку б пішли швидше? На Зволен чи на Салават? Що знають зараз про інші чемпіонати крім свого європейські вболівальники. Та й ми також — що знаємо крім свого та сусідів по КХЛ.

Плюс — є НХЛ — еталон у хокеї. НХЛ можна якось побороти тільки лігами регіонально поєднаними — як КХЛ зараз.
Это сообщение было отредактировано Nazarini (07-12-2010 21:32 GMT+2)


 
Massa
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
07-12-2010 21:43 GMT+2 - #84371 Цитировать выделение    

А чим Донбас відрізняється від інших команд-одноденок?

а еще вы забыли, что в Донецке, в отличие от перечисленных команд есть уже детские группы! Пускай это не ДЮСЩ, но ведь смена готовится...


 
FAUST18
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Чернигов
07-12-2010 21:47 GMT+2 - #84373 Цитировать выделение    

Не забывайте, что ИИХФ не собирается подключать чемпионаты даже уровня Австрии, Дании, Беларуси или Норвегии. Не говоря уже о таких чемпионатах как венгерский, румынский или наш. По сути, Фазель хочет создать что-то глобальное, на чем можно срубить бабла и отвлечь внимание от КХЛ. А на развитие хоккея в Европе ему, как и раньше, насрать.


 
Киевлянин
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
07-12-2010 21:51 GMT+2 - #84374 Цитировать выделение    

#84366 Serhiy :
Nazarini, це просто менеджери «мертві» в IIHF. Взяли і підписали контракт із спонсорами лише на 1 рік. Чого не на 3 роки відразу для розкрутки? За це, до речі, не раз дорікали Файзеля, а ще за те що не вміє продавати трасляції вже багато років поспіль.
До мертвого проекту не було б стільки уваги з боку НХЛ та КХЛ. До речі, із-за простистояння цих двух ліг і накрилася ЛЧ, бо спонсори не хотіли бачити у проекті конкурентів і консолідуватися.


Спонсор ЛЧ — Газпром. Медведев сам дал от ворот поворот, мотивируя глобализацией КХЛ

Добавлено (1 мин.) :

Nazarini: Як підніме рівень хокею ліга в якої в сезоні буде максимум 10 матчів? Не вийде повторити приклад футболу де є національні чемпіонати і єврокубки. Так як у футболі ліга чемпіонів — це насильніша ліга в світі, де грають популярні в усьому світі клубу. А в хокеї, чи баскетболі навіть — Ак Барс, ТПС, чи Спарта із Зволеном — вони мають таку глобальну популярність щоб продавати пару матчів в сезоні за великі гроші? Вони відомі суто в своїй країні чи регіоні — як у нас акбарси та локоотиви із салаватами. От якби Сокіл грав з різними команадми — на яку б пішли швидше? На Зволен чи на Салават? Що знають зараз про інші чемпіонати крім свого європейські вболівальники. Та й ми також — що знаємо крім свого та сусідів по КХЛ.

А без еврокубков никто никогда и не узнает. У нас все в Соколе думали, что Сендерйюск и Асиаго — гавно, не зная даже ни одного игрока в команде
Это сообщение было отредактировано Киевлянин (07-12-2010 21:52 GMT+2)


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
07-12-2010 22:06 GMT+2 - #84375 Цитировать выделение    

nazarini,якщо ти цікавишся не тільки хокеем,то зверни увагу на те,що в 60-70 роках в усіх клубних турнірах з ігрових видів спорту не заперечну перевагу мали команди з СРСР та східньої європи-як наслідок європейські федерації були бідні (як ІІХФ зараз),без солідних спонсорів,бо нецікаво західному вболівальку дивитися на розгроми своїх команд хай від дуже майстерних,але чужих російських команд.і тільки після розвалу СРСР і східного блоку,коли позиції були здані і в спорті-зявилися і спонсори і команди відповідного класу з тимиж росіянами і нормальні євротурніри з баскетболу,волейболу,гандболу і т. д.можливо колись таке буде і в хокеї.


 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
07-12-2010 22:28 GMT+2 - #84376 Цитировать выделение    

Найбільш популярний вид спорту з тих що перечислено баскетбол — там ніколи радянські команди не мали безперечної переваги як в хокеї.

В баскетболі все одно головним залишається національні чемпіонати. Як в принципі у волейболі та гандболі. Специфіка цих видів спорту в тому що там і надалі є головним національні чемпіонати бо вони регулярні. Та й ну ніяк не скажеш що ті єврокубкові змагання є глобально популярні в Європі.

Справа в тому що та ж ліга чемпіонів у футболі не на пустому місці зявилася — до йшли багато років через єврокубки прості. У футболі — ще раз повторюю були європейського рівня по популярності клуби. Чого немає зараз у хокеї, та й в принципі в інших видах спорту.

Тут ще й додається специфіка популярності взагалі спорту. Крім футболу і напевно баскетболу інші види спорту не є однаково популярні в європі. Тому не вдастя обєднати усю європу.

FAUST18: Не забывайте, что ИИХФ не собирается подключать чемпионаты даже уровня Австрии, Дании, Беларуси или Норвегии. Не говоря уже о таких чемпионатах как венгерский, румынский или наш. По сути, Фазель хочет создать что-то глобальное, на чем можно срубить бабла и отвлечь внимание от КХЛ. А на развитие хоккея в Европе ему, как и раньше, насрать.


От до речі і ключові слова. Просто пробують в принципі бездумно повторити теперішню лігу чемпіонів утбольну — думають на тому заробити гроші.

В баскетболі хочуть так само — тиснуться а на виході то пшик в принципі. ТА й в хокеї також — багато разів штучно щось придумують і все провалюється

Бо проблема в тому що це інші види спорту, які мають іншу історію турнірів, іншу ментальність вболівальників у європі (наявність популярних клубів на рівні усієї європи).

Усі ліги виходили на пік популярності за рахунок наявності основи — клубів які зацікавлять усіх. А що хокей запропонувати може?

--------------------------------------------------------------

А в цілому — про що сперечаємося? Ми на це не вплинемо. Можемо тільки спрогнозувати.
Мій прогноз — будуть поступово створюватися регіональні ліги, що обєднають клуби з ментально схожих країн. Приклад — КХЛ, альпійська ліга, скандинави обєднаються якось, чехи із словаками і можливо поляками. А потім з цього набору ліг будуть якесь фінальне плей-оф розігрувати.
До речі в баскетболі якщо слідкуєте уже так і є — балканська ліга, балтійська, можливо щось буде із ліги ВТБ.
Это сообщение было отредактировано Nazarini (07-12-2010 22:36 GMT+2)


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
07-12-2010 22:43 GMT+2 - #84377 Цитировать выделение    

це в нас волейбол,баскетбол,гандбол та й взагалі спорт не популярний,а за європейців не потрібно розписуваться.щодо баскетболу-згадай легендарні ЦСКА у чоловіків та ТТТ у жінок.всі наші перемоги мали одну основу-наші професіонали перемагали їх любителів,а у футболі професіонлізм був введений ще 30 роках минулого сторіччя через те і успіхів-0.