хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

МатчіЧемпіонат України«Беркут» — «Сокол» 1:2 ОТ

Начало: 24-01-2012 18:00 Киев. Дворец Спорта

«Беркут» (Киев) — «Сокол» (Киев) 1:2 ОТ (0:0; 0:0; 1:1; 0:1)
24.01.2012. Киев. Дворец Спорта. 5000 зрителей
Судьи: А. Кича, М. Урда, В. Мельничук, О. Серебряков
«Беркут»: Федоров; Заводовский – Жилинский, Катулис – Сенкерик, Дворецкий – Кениг; Сальников – Гниденко – Грибанов, Волчек – Капуш – Михайлов, Валуй – Блиновс – Брызгалов, Малов – Караульщук – Бега
«Сокол»: Симчук; Бахриддинов – Тимченко, Скороход – Рябенко, Катрич – Лясковский; Касянчук – Николишин – Матвийчук, Литвиненко – Шахрайчук – Черненко, Яковенко – Олецкий – Харченко, Кириченко – Шаманский – Юшков, Захаров
Шайбы:
43:50 Черненко (Бахриддинов, 0:1), 46:17 Капуш (Кениг, Сальников,1:1 — больш.), 62:39 Шахрайчук (Бахриддинов, Касянчук, 1:2 — больш.)
Штраф: 10 – 24
Броски: 25 (5+13+6+1) – 21 (7+4+6+4)
24.01.2012
«Белый Барс» — «Компаньон-Нафтогаз» 1:8 (0:5; 1:1; 0:2)

25.01.2012
«Акулы» —«Гайдамаки» 6:1 (3:1; 0:0; 3:0)
«Донбасс» — «Львы» 3:1 (3:0; 0:1; 0:0)

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Гость
Все правильно, тому що команда пролітає, в плей-офф не попасти. Треба було робити ставку на молодь і догравати сезон.
«Desperado» <span lang=«UK» style="«font-size:11.0pt;line-height:">Не знаюхто такий RBK, але я згоден з тим що він виклав. З тобою погоджуюсь в тому щоселекція у вас ніяка і краще дати шанс попробувати своїм українцям, даже тим щоти назвав « Долинін, Дикий, Караульщук, Захаров, Ромащенко, можна того жЛадигіна» і тд., думаю що вони своєю грою «обідню не спортять». ЛЕГІОНЕРПОВИНЕН БУТИ НА ГОЛОВУ ВИЩЕ СВОГО ВИХОВАНЦЯ не за рахунок своїх антропометричнихданих, а за рахунок своєї гри…

Fleury якби в мене були ті гроші що у Сокола я б зібрав не гіршу команду))

у тебе теж багато кумів та дружбанів грають в хокей саме по такому принципу сформовано нинішній склад Сокола

а з грошима, кажуть,кепсько

Fleury: а «дуже сильно» — це як порівняно з ким- з 1-ю ланкою Сокола?

При чому тут Сокіл? Це Найкраща ланка у нас, яка в основному і закидає. Пономарьов і Гнитько мають принести ще користь Львівському Хокею. Але нічого дивного в цьому немає, хлопці зрілі і досвід в них величезний як і майстерність.
Fleury якби в мене були ті гроші що у Сокола я б зібрав не гіршу команду)) В Хокеї багато що вирішують гроші. Зауваж що в Леви переходять як правило хокеїсти або молоді або ті українці які без клубу. Я наприклад хотів би бачити у Левах тих хокеїстів гру яких є добре знаю, маю на увазі українців: Долинін, Дикий, Караульщук, Захаров, Ромащенко, можна того ж Ладигіна попробувати, і взяти декілька легів з Чемпіонату Казахстану з мого улюбленого Аристану наприклад. І ще з Легів, варто Долгих підписати!
Гость 10.45
Помилка дійсно дитяча але інших хоків наразі немає. Взагалі проблема Левів на мою думку в селекції, на даний момент в команді дефіцит гравців. Мені цікаво хто такий RBK, що він знає все про Леви, я наприклад ходжу на всі домашні матчі Левів і можу дати характеристику кожному гравцю, а RBK на основі 2 матчів робить висновок про гравця, невже цей вболівальник такий профі?
В мене немає великих претензій до гравців, адже команда існує неповний 1 рік, тому одразу досягти результату нереально, але хокеїсти Левів перш за все роблять свято для вболівальників, тому результат буде але треба пройти шлях, і я не розумію тих вболівальників які ниють і говорять що Леви погано грають чи у команді погані гравці, а ви подивіться що команда з нуля створена і подивіться на Львіський Хокей. В команді в найближчі роки будуть грати одні легіонери плюс деякі українці., тому треба вчитись на помилках і робити висновки. І я перше раджу подивитись на склад Донбасу і порівняти з нашим складом!
«Desperado«поки у вас будуть такі легіонери, цитую із iSport.ua вислови «rbk» зякими, той хто дивився цю гру, думаюпогодиться <<<Первый период это жесть! То как насрал Мошкарев за своимиворотами — об этом пишут в учебниках,в главе — " как не надо играть вхоккей». За такие ошибки садят в запас и надолго. Просто из за своих воротвыдал шайбу на пятак чужому и гол... >>>, і гра з Компаньйонам в його виконанніпрактично була такою ж. Такі гравці, це не підсилення команди, а баласт.

Ланка Пономарьова просто бомба)))Їх треба зберегти на наступний сезон))Дуже сильно виглядають))Наша 1 ланка рулить. Нехватає стабільності поки 2 і 3 ланці. особливо 3.

а «дуже сильно» — це як порівняно з ким- з 1-ю ланкою Сокола?
чи,мо, брати вище...
KR
шутка хорошая
Сан-Хосе — Виннипег 6:1!
http://hockey.sport.ua/news/146826 — обзор матча «Харьковские Акулы» — «Винницкие Гайдамаки»
джино, да ладно, юз-тв нормально как для инет-трансляции.
Акулы — Гайдамаки, с каким счетом закончили ?
джино,
Ну так, город — чисто хоккейный
KR
это была бы Winter Classic
залить лед на стадионе Украина!!!
ну я на компе глянул)))))
Канала всмысле?
джино, а «Хоккея» нету?
юз тв качество-кошмар
Ланка Пономарьова просто бомба)))Їх треба зберегти на наступний сезон))Дуже сильно виглядають))Наша 1 ланка рулить. Нехватає стабільності поки 2 і 3 ланці. особливо 3.
sanyk,
Ага, на 20000
Если Львов такой супер-мега-пупер-хоккейный город, тогда уже на стадионе «Украина» стоит играть. Все равно он, без дела стоит.
sanyk,
Нехай Боря з Чуркіном будують. Арена буде, але це буде не скоріше 2014-2015 р.
Desperado,
Проблеми iз захистом, то хе.ня!
Арену на 10000, тре будувати. I дитячу академiю створити.
А ти про якийсь дрiб«язок говориш
У Левів проблема із Захистом, у кожному матчі захисники грають дуже невпевнено.
Левам важко але вони ведуть боротьбу.
Гость, Лускань, ти?
Кича еще на нормальном уровне. Не зря в Ванкувер ездил.
УРДА НАУЧИСЬ КАТАТЬСЯ НА КОНЬКАХ!!! ПОЗОР В УКРАИНЕ КРОМЕ ЛУСКАНЯ И СУДИТЬ ТО НИ КТО НЕ УМЕЕТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

кхл уже есть в HD


к плей-офф обещали запустить канал КХЛ-HD
буль — буль,
Акулы 5-1!
Следующие
Загрузка...