хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

МатчіЧемпіонат УкраїниКременчук — Сокол 4:5

Начало: 02-04-2021 18:00

«Кременчук» — «Сокол» 4:5 (0:2, 1:2, 3:1)
Айсберг, Кременчуг.
Кременчук: Новицкий (Гордюшин — с 26:04); Яковлев — Варава, Александров — Григорян, Хришпенц — Боевых, Грицких — Толстушко; Коробов — Дубинин — Денискин, Киселев (К) — Серанов — Смирнов, Созонов — Пукс (А) — Орлов, Савицкий — Гриценко (А) — Тютченко.
Сокол: Дубровский (Кубрицкий); Лысенко — Голубич, Чолач — Платонов, Белинский — Андрейкив, Сысак — Симчук; Рубан — Кузьменко — Михнов (А), Ступак — Курбатов — Морозов (К), Гильманов — Смирнов — Нименко (А), Гончаренко — Панченко — Малетин.
Шайбы: 0:1 Гильманов (Смирнов, Нименко), 05:23; 0:2 Михнов (Рубан, Кузьменко), 09:23; 0:3 Смирнов (Нименко, Гильманов, больш.); 25:27; 0:4 Панченко (Гончаренко, Малетин), 26:04; 1:4 Тютченко (Григорян, Смирнов), 33:59; 2:4 Григорян, 42:16; 3:4 Орлов (Дубинин), 43:01; 3:5 Ступак (Гончаренко, Панченко), 47:10; 4:5 Коробов (Орлов, Толстушко), 59:19;
Матч на сайте УХЛ
Счет в серии — 0:2



2 квітня відбувся другий матч полуфінальної серії між командами.

Команди знову обережно розпочали гру. Вже на п’ятій хвилині першого періоду Соколи провели атаку і Німенко та Смірнов вивели на кидок Умеда Гільманова, який відкрив рахунок у зустрічі. На цьому Сокіл не спинився. Кузьменко та Рубан розпочали стрімку атаку яку завершив Андрій Міхнов. 2-0 на користь Сокола після першого періоду.

У другому періоді Сокіл продовжив нарощувати відрив у рахунку. Андрій Смірнов з передачі Гільманова та Німанка, у більшості, зробив рахунок 3-0 на користь Сокола. А вже після цього Ярослав Панченко забив свій перший гол у плей-оф. Асистували йому Гончаренко та Малєтін. Господарі спромоглися закинути лише одну шайбу. Віктору Тютченку асистував Григорян. На другу перерву команди пішли за рахунку 4-1 на користь киян.

На початку третього періоду Давид Григорян з передачі Гриценко робить рахунок 2-4. А в наступній атаці Дмитро Орлов з передачі Бойових скорочує рахунок для Кременчука до мінімуму, 3-4. Проте, Сокіл знову зумів відновити перевагу у дві шайби. У сольному проході шайбу закинув Богдан Ступак. За 39 секунд до кінця періоду Олександр Коробов робить рахунок 4-5 і цей рахунок став остаточний.

Серія переїджає до Києва. Сокіл вийшов у цій серії вперед 2-0. Нуступні два матчі пройдуть у 5 та 7 квітня, без глядачів.

ХК Сокол

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Почалась войнушка. Гризуться падли
ФХУ наполягає на змінах у чемпіонаті України серед чоловіків

Головним пріоритетом Федерації хокею України є покращення виступів нашої національної команди на міжнародній арені, а також захист інтересів і прав українського гравця.

ФХУ занепокоєна ситуацією, що склалась у чемпіонаті України з хокею з шайбою серед чоловіків, оскільки національна першість не сприяє поліпшенню підготовки головної команди країни. Наразі у ФХУ ведеться аудит цих змагань у трьох напрямках: нормативно-правові питання, маркетинговий складник і спортивні принципи. Уже знайдено чимало порушень, які гальмують розвиток українських гравців.

Так, ФХУ висунула вимоги керівництву ТОВ «УХЛ» щодо змін у регламенті проведення чемпіонату України, а саме:

А) прийняти ліміт на кількість легіонерів – до 10 хокеїстів;

Б) встановити чіткі міжнародні паузи в змагальному календарі для підготовки збірної України під час проведення національної першості;

В) встановити дату завершення чемпіонату України за 15 діб до старту світової першості.

Також Федерація готова сприяти якісному суддівству в чемпіонаті, займатися підготовкою арбітрів і підвищенням їхньої кваліфікації.

Деталізований перелік вимог було озвучено під час наради представників ФХУ та УХЛ і пізніше буде надіслано до клубів-учасників чемпіонату та керівництва ліги.

це було хлопці гарно-КИЇВ!
очень рад за киевских хоккеистов, отдельный респект парням из Киев Олд Легион, флаги видели, и суппорт супер, слышали Киев! Киев!
Сокол супер!!!
Толстушко деградировал полностью как игрок, выпивает похоже-форму потерял дерганый, бросается на всех и матерится, жаль потеряли игрока для сборной
Сокол по игре посильней Кремня
Кременчуг превращается в мерзкую команду. Бабло и коррупция к добру не приводят
Киев должен дожать сепаров мазура-перебейноса
сраный Кременчуг, все хотят купить... жлоботня
Сокол-дави!
Савицкий и твои кацы готовь сраку Мазур ужэ готов оть бать вас за свои бабки
Савицкий и твои кацы готовь сраку Мазур ужэ готов оть бать вас за свои бабки
Суки судьи давят Сокол Мазур ты поц бабло уй поможэт
Division_II_Fan, веселий хлопець
шайба Барзела шедевр!!!
Украинская лига привлекательна для хоккеистов
джино,

амерен реанимировать карьеру игрока и сыграть в УХЛ. Название команды пока держится в секрете до завершения переговоров.

это динамо харьков. в этом году формируется серьезный состав в харькове. просятся в динамо маккинон ,остон мэтьюс ,макдэвид ,маршан,пастернак,и многие другие.по кацапам строго — сразу заявили кацапов в составе харькчан НЕ БУДЕТ. овечкин пытался как всегда подделать документы ,пытался не законно стать счастливым обладателем украинского паспорта
Нападающий Джоэл Уорд, игравший за Вашингтон Кэпиталз, Миннесоту Уайлд, Нэшвил Предаторз и Сан-Хоче Шаркс намерен реанимировать карьеру игрока и сыграть в УХЛ. Название команды пока держится в секрете до завершения переговоров. Привлечение чернокожего игрока должно позитивно сказаться на имидже лиги в плане борьбы с рассизмом.