хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Форуми 1. ХоккейУкраинский хоккейХод строительства ледовых дворцов

 



Версия для печати
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
06-06-2010 12:29 GMT+2 - #76210 Цитировать выделение    

Итак мы прожолжаем марафон высказываний чиновников (как действующих так и бывших).
Я уже было подумал что про Павленко мы больше не услышим, ан нет, оно не тонет, и уже начало беспокоится за судьбу Крижинки
Павленко стверджує, що хтось хоче вкрасти у держави каток «Крижинка» в Києві

Добавлено (45 сек.) :
Возможно чуть позже добавлю видео пламенной речи!

Это сообщение было отредактировано Илья (06-06-2010 12:30 GMT+2)


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
osturna
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Г'юзів (Донецька Г'юзівка)
06-06-2010 12:32 GMT+2 - #76211 Цитировать выделение    

Олімпійські кошмари Віктора Федоровича

На Олімпіаду 2022 року конкурентів побільше. Янукович з українським Буковелем зі списку претендентів може конкурувати лише з танзанійським Кіліманджаро.

Наприкінці минулого тижня Президент України Віктор Янукович здивував і розсмішив усю думаючу країну. Перебуваючи з візитом у Львові Віктор Федорович запропонував подати заявку на проведення зимових Олімпійських ігор 2022 року в Карпатах, а саме в гірськолижному курорті Буковелі. Не суть важливо, що президент переплутав Буковель з Буковиною. Від такої новаційної думки кілька днів мав не спати через жахливі сни його соратник, президент НОК України Сергій Бубка. Саме він має добре розуміти, що ідея проведення в Україні будь-яких олімпійських ігор — це лише фінт язиком від «боса».

Питання навіть не в тому, що побудувати інфраструктуру в Україні для зимової Олімпіади нереально за цей час. За три роки, коли ми отримали Євро-2012 в Україні жоден стадіон не був збудований за кошти держави. Навіть подаючи таку заявку в Україні повинні розуміти, що варто мати хоч якусь підготовчу базу для організації таких змагань. У Буковелі навіть цього немає. Так, є дорогі готелі, ресторани, але на цьому все. Гірськолижні траси Буковеля призначені для відпочинку та спуску лижників-любителів, але не професіоналів-спортсменів на таких серйозних змаганнях.

У західному регіоні немає жодного хокейного майданчика, майданчику для ковзанярського спорту, який би відповідав рівню таких змагань, а про їх появу можна лише мріяти. Те ж саме стосується і хоч якоїсь бази для гірськолижного-швидкісного спуску, санного спорту та навіть тих же трас для біатлону чи лижних гонок. Є ще стара база у Тисовці, але стан трас на ній не відповідає і рівню чемпіонату України. Це лише короткий перелік проблем на шляху до Олімпіади. Але є й головна проблема — це суперники у боротьбі за право проводити цю Олімпіаду у 2022 році. Подати заявку і вилетіти у першому ж колі відбору — це справа проста. Очевидно, що на це і розраховували радники Януковича.

Як відомо, у 2014 році зимові ігри прийме російський Сочі. Боротьбу за право приймати Ігри-2018 поведуть південнокорейський Пхенчхан, німецький Мюнхен та французький Ансі. У всіх трьох країн гарні шанси на проведення Олімпіади, але найкращі вони в корейців, які програли два попердні відбори і серйозно налаштовані на цей цикл.
На Олімпіаду 2022 року конкурентів побільше. Янукович з українським Буковелем зі списку претендентів може конкурувати лише з танзанійським Кіліманджаро. На 2022 рік серйозно претендує китайський Харбін. Після вдалого проведення ігор у Пекіні-2008 китайці довели, що зможуть підготувати такі серйзоні змагання. Але якщо ігри 2018 віддадуть Кореї, то китйці «пролітають». Також на ігри спільні заявки збираються подавати Єреван з Тбілісі та Копенгаген з Мальме. Подають заявку на ігри три іспанські міста — Сарагоса, Уеска і Хака. Зрозуміло одне, що якщо ігри 2018 віддадуть Азії, то наступна Олімпіада відбудеться в Європі, якщо ж ні, то навпаки. Причому є велике переконання, що після Сочі-2014 керівники МОК віддадуть ігри розвиненій країні, в якої вже і сама інфраструктура готова, а не існує лише на макетах…

Що ж стосується України, то нам варто не зганьбитися хоча б під час Євро-2012, а вже потім думати про далеку перспективу і спробувати провести чемпіонат світу хоча б з якогось зимового виду спорту. Наразі Україні дали тільки хокейний чемпіонат нашого, не найвищого, дивізіону.


 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
06-06-2010 12:36 GMT+2 - #76212 Цитировать выделение    

А насчет Олимпиады в Буковеле, то надеюсь что это просто пиар на пустом месте, иначе за чиновниками самого высокого ранга больница им. Павлова плачет!
Ну представим себе, допустим что дали Олимпиаду, и сделаем совсем фантастическое предположение что к 22 году два 15-тысячника в И-Ф и в Яремче построят. А дальше что? Как они собираются их эксплуатировать?


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
osturna
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Г'юзів (Донецька Г'юзівка)
06-06-2010 14:56 GMT+2 - #76215 Цитировать выделение    

Виглядає що не одна лікарня — а цілий санаторний регіон імені дрогобицького Захер-Мазоха з тисменецьким Фройдом на додачу

Для початку нехай спробують не порожняки ганяти, і фінти язиком показувати, а перемогти в конкурсі на проведення Олімпіади Софію, Мюнхен, Ансі та Пхенчхан.
А про те як есплуатувати через 12 років — варто перейматися пізніше, тим хто тоді там житиме. EBEL ліга чекатиме на поповнення Карпат терпляче.


 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
06-06-2010 18:14 GMT+2 - #76218 Цитировать выделение    

Как и обещал, вот эта пламенная речь Павленко (сорри за небольшой рассинхрон, исправить не смог)


Добавлено (2 мин.) :
Только сейчас вопросов появилось больше чем ответов. Их там вообще никто не разберет! Если Крижинку собрались сносить, то зачем ее куда переподчинять?
Короче, нечисто что-то там у них!

Это сообщение было отредактировано Илья (06-06-2010 23:04 GMT+2)


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Igori
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Nanuet
06-06-2010 22:43 GMT+2 - #76219 Цитировать выделение    

veselo, a pochemu tolko seichas ob etom govorit


 
osturna
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Г'юзів (Донецька Г'юзівка)
07-06-2010 12:09 GMT+2 - #76230 Цитировать выделение    

Якщо Олімпіаду в Україні не затеревенять — треба в когось знайти зайвих 3 млрд $
http://www.lenta.ru/news/2010/06/07/foraprice/


 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
08-06-2010 17:00 GMT+2 - #76268 Цитировать выделение    

Наша песня хороша, начинай сначала! На будівництво Льодового палацу у Львові держава пообіцяла 10 млн грн

Цьогоріч держава пообіцяла нам виділити кошти на будівництво Льодового палацу у Львові, в районі вулиці Пулюя. Мова йде про суму у близько 10 млн грн, а інфраструктуру та комунікації місто зробить за свої кошти. Про це 8 червня під час брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.


Добавлено (1 мин.) :
Просто напомню новость, датированную 10 февраля 2009 годаНа льодовий палац у Львові вже виділили гроші з держбюджету
Это сообщение было отредактировано Илья (08-06-2010 17:01 GMT+2)


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
09-06-2010 10:20 GMT+2 - #76281 Цитировать выделение    

Все время думаю эти чиновники действительно придурки или только притворяются? Ну ладно он можеть не владеть информацией, но неужели у него референтов нет, которые подскажут? Ну какое отношение синий сарайчик может иметь к Олимпиаде? Да и вообще непонятно можно ли по нынешним ценам за 10 лимонов синий сарайчик построить? Если даже по старым оно как минимум в двадцатник выливалось...


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
09-06-2010 10:25 GMT+2 - #76283 Цитировать выделение    

Илья: Да и вообще непонятно можно ли по нынешним ценам за 10 лимонов синий сарайчик построить?

Илья Може вони так і коштують, якби будували приватні інвестори ? А в держави звичайно виходить 30 млн. з гаком ?


http://hc-bbars.com.ua
 
Андрей Валер
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Харьков
09-06-2010 10:30 GMT+2 - #76284 Цитировать выделение    

Илья: по нынешним ценам за 10 лимонов синий сарайчик построить? Если даже по старым оно как минимум в двадцатник выливалось…

Кризис. теперь они согласны и за 10 млн работать


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
10-06-2010 17:47 GMT+2 - #76356 Цитировать выделение    

На ковзанці АТЕК повним ходом йде реконструкція
Автор Прес-служба Федерації хокею України
10.06.2010 15:38 На ковзанці АТЕК йде реконструкція

Генеральний директор київського СК АТЕК Смулянський Дмитро Олександрович прокоментував та наочно продемонстрував хід реконструкції на хокейнії ковзанці:

- З нового сезону ковзанка АТЕК буде більше орієнтований на професійний спорт. Ми хочемо проводити в себе ігри чемпіонату України з хокею у сезоні-2010/11, і тому повинні відповідати вимогам ФХУ та МФХ. Новий каток буде мінімального розміру, згідно з міжнародними правил МФХ — 56х26 метрів (старий був 60х30). Вже замінено борти, закупили до них скло. Купили нову льодозаливну машину — очікуємо більш якісний і швидкий лід. Помінявши борти, утворилися вільні простори біля ковзанки, де плануємо побудувати дві сучасні роздягальні, що будуть відповідати усім міжнародним стандартам: роздягальня для гравців, приміщення для тренерів, масажна кімната, сушка, душ, туалет і т.д. Хокейні команди зможуть відразу з автобуса пройти у роздягальню, а звідти на ковзанку. Також плануємо на вільній площі розширити трибуни і збільшити кількість глядацьких місць.

Плани у нас великі. Ми налаштовані на проведення змагань з різних зимових видів спорту. Реконструкція ведеться планово, якісно і постійно. До початку сезону плануємо підготувати ковзанку, роздягальні і збільшити кількість глядацьких місць. Ми відкриті до співпраці з хокейними командами.

«Беркут»?

І «Беркут» у тому числі. У хокейного клубу АТЕК так само величезне бажання з нового сезону повернуться в національну першість, і президент клубу Коляда Микола Федорович робить зараз для цього все можливе. Відкриті ми і для інших клубів. Відбулася розмова з першим віце-президентом київського «Сокола» Сергієм Володимировичем Корабльовим. Ми готові приймати у себе білоруську Екстралігу, але арена має повністю відповідати вимогам ФХРБ. Ряд вимог до арени ми вже виконали власними силами. Готові ми до співпраці і з ДЮСШ, оскільки розвитвати великий спорт без дитячого — неможливо.

Наші координати:

Україна, 03062, Київ, вул. Чистяківська, 20.

Телефон: +38 044 5021807.

dmitriy.smulyanskiy @ atek-sport.in.ua

www.atek-sport.in.ua

Фоторепортаж з СК АТЕК
http://fhu.com.ua/ua/news/top/hokkei_v_ukraine/1788/


http://hc-bbars.com.ua
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
10-06-2010 19:31 GMT+2 - #76358 Цитировать выделение    

Там щоб трибуни доставляти треба стінки вісувати, інакше місця небачу.
Але добре й так — уже є місце щоб хоча б ЧУ грати в нормальних умовах в Києві.


 
Реня
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Донецк
10-06-2010 20:33 GMT+2 - #76359 Цитировать выделение    

Nazarini, ну в синем сарайчике как раз трибуны метра 4 и занимают

Добавлено (4 мин.) :
Сколько там было мест? Я встречал 500 и 200. Какая информация верная?

Это сообщение было отредактировано Реня (10-06-2010 20:37 GMT+2)


 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
10-06-2010 20:45 GMT+2 - #76360 Цитировать выделение    

200


 
Asterix
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
10-06-2010 21:41 GMT+2 - #76363 Цитировать выделение    

НУ не 200 точно.Я думаю в районе 400 — четыре ряда вдоль площадки вобщем


 
Реня
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Донецк
10-06-2010 23:34 GMT+2 - #76366 Цитировать выделение    

4 ряда с одной стороны — это 450. По крайней мере так в сарайчике


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
11-06-2010 10:50 GMT+2 - #76377 Цитировать выделение    

Мабуть «Атек " хоче стати тренувальним катком для «Будівельника» ? Майданчик по розмірах буде такий же, як і в Палаці Спорту.

Добавлено (2 ч. 24 мин.) :
Про ремонт у Палаці Спорту :
Из личного общения с господином Сысюком после завершения всеми цитируемой пресс-конференции:

- Проект готов?

- Да. На утверждении.

- Деньги будут выделены?

- Да. В бюджете они подписаны.

- Значит работы вот-вот начнутся?

- Да. В ближайшее время постараемся начать.

- И реконструкция завершится до сентября?

- Нууууу.... Мммм... Будем на это надеяться. Постараемся. Сейчас решаем вопросы, задерживающие начало работ.
http://budivelnik.org/forum/viewtopic.php?pid=2425#p2425

Это сообщение было отредактировано Юрій (11-06-2010 13:14 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Реня
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Донецк
12-06-2010 14:58 GMT+2 - #76404 Цитировать выделение    

Юрій: Мабуть «Атек " хоче стати тренувальним катком для «Будівельника» ? Майданчик по розмірах буде такий же, як і в Палаці Спорту.

Не таких размеров! В ширину да, а в длину на 5 короче


 
Тимур
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Kiev
12-06-2010 21:04 GMT+2 - #76407 Цитировать выделение    

В 20-30 по каналу СИТИ был репортаж о ледовых ДВОРЦАХ в контексте ОИ-2022 в Украине. Репортаж был по делу, я бы его назвал «все и ничего» — о том как все наговорено и ничего не наделано. Кстати, обратил внимание — все новости о городе, стране, стадионах идут под грифом «будет» «будут» «будем» и тп. Начиная с речных трамвайчиков и фонтанов и кончая стадионами и перенесенными областными центрами. Настоящего времени в стане просто нет.